Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
áhh bánom én.messideco írta:Sukta Flóra, ennél már csaka Sukta Tamás lenne jobb...De mondjuk jól hangzana a Sukta Judit szerintem. Van egy ilyen szabály, vagy inkább tanács, hogy ha valakinek a vezetékneve mély magánhangzókból áll, akkor a keresztnevében legyenek magas magánhangzók. Pl, mint nekem Fazakas Előd, vagy leendő fiamnak Fazakas Imre.
bocs Vv, ha szemét vtam
Mondjuk a Csongor?Victor_Valdes írta:Hát Dávid, bekúrna rendesen.socio66 írta:Norbi bazeg,nehogy aztán aktuális legyen a névkérdés.
figyelj oda a dolgokra.
amúgy jah,nem gondolkoztam még rajta,de semmiképp nem fogok valamilyen szempontból cinkes nevet adni,utálom az olyan szülőket akik megbélyegzik a gyereküket,meg oltásoknak teszik ki valami hülye agyszüleményükkel.
Annyira azért nem tetszik ez a név.
Amugy meg, adom a mit leírtál.
Hát Dávid, bekúrna rendesen.socio66 írta:Norbi bazeg,nehogy aztán aktuális legyen a névkérdés.
figyelj oda a dolgokra.
amúgy jah,nem gondolkoztam még rajta,de semmiképp nem fogok valamilyen szempontból cinkes nevet adni,utálom az olyan szülőket akik megbélyegzik a gyereküket,meg oltásoknak teszik ki valami hülye agyszüleményükkel.
regeltem, ha jól látom itt csak amerikai foci meccsekre lehet fogadni?MR. TROMORT777 írta:Hali!
Találtam, egy jó kis oldalt, ezt osztanám meg veletek ha nem baj.
Itt ingyen lehet fogadni sporteseményekre pontokért, ha jó sokat gyűjtesz akkor kiveheted a pénzt.
Jó kis oldal.
Készítettem egy csapatot, oda is csatlakozhattok, a neve : FC BARCELONA
Szóval, ha ki akarjátok próbálni, akkor katt:
IDE
Jó szórakozást!
régebben ki akartam már venni casht,bsztak fizetni.MR. TROMORT777 írta:Hali!
Találtam, egy jó kis oldalt, ezt osztanám meg veletek ha nem baj.
Itt ingyen lehet fogadni sporteseményekre pontokért, ha jó sokat gyűjtesz akkor kiveheted a pénzt.
Jó kis oldal.
Készítettem egy csapatot, oda is csatlakozhattok, a neve : FC BARCELONA
Szóval, ha ki akarjátok próbálni, akkor katt:
IDE
Jó szórakozást!
Hát nem tudom a feleségemnek mennyi beleszólása lesz, de szerintem valami ilyesmi.Victor_Valdes írta:öö.hülyekérdés srácok, ha gyereketek lesz egyszer, hogyan fogjátok elnevezni?
Nem áll fenn ennek a veszélye (remélem ) puszta kiváncsiság.
Lányom lesz ha rajtam múlik Flóra lesz.
Ha fiú: Matyika.Victor_Valdes írta:öö.hülyekérdés srácok, ha gyereketek lesz egyszer, hogyan fogjátok elnevezni?
Nem áll fenn ennek a veszélye (remélem ) puszta kiváncsiság.
Lányom lesz ha rajtam múlik Flóra lesz.
nekem is elég az, főoldalon elolvashatod mi újult meg, és mi nem. +a fórumban is.lui1698 írta:Valami más is megújult, vagy csak több skin lett?
Mert ezek nem igazán érintenek, mert nekem tökéletes az eredeti.
ozsimiki írta:wow, ezt nem is tudtam, bár nem igen fenyeget ez a probléma (biztos ez? benne van a szabályzatukban? megnézem ), viszont ha majd pár hetes nyaralást tervezek, nem árt egy laptop ( jó lenne már ha ilyen problémáim lennének )Tim írta:
a magnál 8 hét után törölnek(ha nem léptél be ez idő alatt),a másiknál nem tudom.