Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Emlékszem 11-12 évesen Fifába mindig Reallal nyomtam, mert ők vtak a jobb csapat (első fifás gólomat Raullal lőttem)levproff írta:Szerintem az az elején nem is volt fan. Csak ő azt mondta, hogy Barca fan, közbe meg még nem volt az. Meg a Realos korszaka sem lehetett nagy. Mert max így váltasz csapatot, hogy még nem "szerettél bele". Gondolom nem lehet valami idős ember.
Egyszer meglehet csinálni. Értem ezalatt, h Barcás volt és utánna Madrid drukker lesz vagy forditva, de h egyszer ez utánna az és ismét ez, az kicsit már sok, szerintem.blaugrana!? írta: jaja olyan,de mért lenne elítélendő hogy ha hülyéje rájön hogy mit csinált?hogy átmegy egy kirakat csapathoz ahol elalszik az utobbi meccseken?
jaja olyan,de mért lenne elítélendő hogy ha hülyéje rájön hogy mit csinált?hogy átmegy egy kirakat csapathoz ahol elalszik az utobbi meccseken?kanty írta:Az milyen? Egyszer Barcás volt, utánna madridista és utánna ismét Barcás. Mert ha igen akkor elég érdekes az eset és elitélendő.blaugrana!? írta:el ítélendő ha egy exbarca-fan madridistából barcás lesz?
Az milyen? Egyszer Barcás volt, utánna madridista és utánna ismét Barcás. Mert ha igen akkor elég érdekes az eset és elitélendő.blaugrana!? írta:el ítélendő ha egy exbarca-fan madridistából barcás lesz?
én megnéztem L.Messi10 hsz-ét, és utána csináltam meg, de tökre nem vágtam, hogy ez fog kijönni, mert azt hittem, hogy a b+-et csak indulatszónak használta.Fecooo írta:muszáj lelőni a poént???
töröld ki lécci!
nem hiszem el, h ennyire nehéz gondolkodni...
Mind 2 nagyFecooo írta:no comment...lui1698 írta:Gugli fordítóba írjátok be "magyarország a jövőben".
Fordítsátok le angolra.
ehhez hasonló, amikor a szotar.sztaki.hu-n próbálod meg ezt lefordíttatni magyarra:
this message can only be viewed in HTML
próbáld/próbáljátok ki
no comment...lui1698 írta:Gugli fordítóba írjátok be "magyarország a jövőben".
Fordítsátok le angolra.
Vagy Zippo.kurdt írta:
Ezen a vonalon, ha fiú akkor:
Groucho, Harpo, Chico vagy Zeppo (esetleg Gummo, de az nem az igazi)
a
Hát elég bizonytalan nemiségű név ezlui1698 írta:Én már találkoztam Rafael Marléne nevezetű leányzóval is.
Ezen a vonalon, ha fiú akkor:lui1698 írta:Ha nekem sikerül összehozni egy gyereket, akkor a szívroham után:
lány: szindikrafford, magdianyus, máóúnikaaa
fiú: józsibarát, dévidbekem, májktájszon
Ezek játszanának, de ez még bővülhet.
Az a név nekem is tetszik...Victor_Valdes írta:Mellesleg fiú név: Csaba. Nálam beszt.
A Flórával igazából semmi bajom, főleg mert a volt b.nőmet is így hívták, és annyi becézése van, hogy mindet meg se tudtam jegyezniTim írta: U.I:Az a baj a Flórával hogy,nekem mindig a mosószappan jut eszembe róla..
TetszikTim írta:Ha fiú lett volna akkor Dánielnek hívnák.
Netalán? friderikának hívnak? Boldogat.chonggy írta:Victor_Valdes írta:
más: beszóltam fészbukon Csongor.
Inkább felköszöntöttél volna,mint minden kúltúrált embertársam.