Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Nero-t és az IMGburn-t használom. előbbit adatlemezekhez és lemezek másolásához, utóbbit képfájlokhozCharlie írta:Valaki tudna ajánlani egy jó dvd író programot?
C.
Erről azért a Barcásokat is kérdezzük majd meg-BlancoMark- írta:egyáltalán nem vicces hülyeségeidet...
Nyugodj meg, ha ott megtudják ezt a rabok, adok neki 2hónapot és szétszedik.Taibi írta:Nagyon durva...kanty írta:http://www.origo.hu/nagyvilag/20100925- ... ferfi.html
Elképesztő Ilyent, h tehet egy ember?
A börtönön belül hamar híre fog menni, ott pedig a pedofilokat szokták szeretgetni, úgy ez az állat hasonló élményeket fog átélni napi szinten, mint a lánya. (Bár ettől a lánynak nem lesz jobb...)
Nagyon durva...kanty írta:http://www.origo.hu/nagyvilag/20100925- ... ferfi.html
Elképesztő Ilyent, h tehet egy ember?
Ezt egy Juvés oldalról (2011-es mezre vonatkozik):sjd írta:a mostanit PET palackból csináljákblaugrana!? írta:nem tudjátok hogy a 07/08-as mez anyaga és az idei mez anyaga vagy a tavalyi között mien különbségek vannak?
a mostanit PET palackból csináljákblaugrana!? írta:nem tudjátok hogy a 07/08-as mez anyaga és az idei mez anyaga vagy a tavalyi között mien különbségek vannak?
nem tudom ez hogy került ide,de akkor már itt reagálok:Fernando írta:Szerintem Czollner elég pártatlan, legalábbis a közvetítéseiben, Palik meg nem hiányzott már a múltkor se.
(Egyáltalán nem kapcsolódik az írásodhoz csak úgy érdekesség jegyezném meg.)S.Agüero írta:Hermész, aki Gaia gyermeke
Nekem ezt adta ki:
Szerintem teljesen korrekt. Amellett hogy az eurobarca sem maradhat mindig vélemény nélkül, tényeket közöl teljes mértékben.-BlancoMark- írta:Most tényleg nem bántásból, ez csak egy vélemény.
A főoldalon lévő Pep-Inda cikk egyszerűen vicc, mintha egy öt éves írta volna.
Szerintem ilyen fiatalon még leginkább az dönt, hogy éppen melyik aktuálisan nagy csapatot látod először (remek formában) játszani és természetes, hogy elkezdesz szimpatizálni velük. Valószínű, ha a Madridot látom éppen és lenyűgöznek, akkor madridista lennék. Hála az égnek nem így történt...Lionel85 írta:Akkor egyidősek vagyunk. De legalább te már korán tudtad, hogy jó a foci. Engem sokáig nem érdekelt, de egyszercsak bekattant valami az agyamban és azóta is imádom ezt a sportot.
Akkor egyidősek vagyunk. De legalább te már korán tudtad, hogy jó a foci. Engem sokáig nem érdekelt, de egyszercsak bekattant valami az agyamban és azóta is imádom ezt a sportot.P.U.Y.O.L. írta:Kb. 5-6 éves korom óta vagyok Barca drukker. (90'-91' körül)