Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Kötöttél le barátságost? Ha nem, akkor elég kevés meccsed lesz mostanábanTivornya írta:Na regeltem a játékba...van még mit kitapasztalnom, de már nagyon várok egy meccset
Nem, ezen a héten azt az edzést kapják ami neked, kb. csütörtök 6 óra körül be van állítva. Szóval azt edzést kapják majd amit, te most beállítottál!rhynn írta:A kérdésem: ha a mai napon (szombat) váltottam edzést, akkor ezen a héten még az előző heti edzést kapják?
Erre válaszoljatok légyszi
Alltid mást írt nekem, mint ahová végülis kerültem...
Holla! Ezt amúgy nem is tudtam, nem nagyon tűnt fel nekem...MichaaBee írta:Hát Árpi barátom ezek szerint pedig neked nem tűnt fel, hogy noha 2 szezonja nincs nyolcadosztály, az első fordulóban mégis az odatartozó botokkal toljuk a kupa első körét.Rinku írta:Mike, ezek szerint még nem tűnt fel, de nincs VIII. osztály...
szerk.: *már
2. tuti nem, ha az elsőnek nincs specce akkor az sem valószínű :/FtcSikiHun írta:Van két eléggé tehetséges játékosom:
Tibor Alt (312187288)
17 éves és 51 napos, következő születésnap: 2011-05-13
Gólszerzés: remek
Szélsőjáték: középszerű
András Oláh (306329042)
18 éves és 42 napos, következő születésnap: 2011-05-22
Gólszerzés: remek
Szerintetek lehetnek válogatottak?
Az általános edzést már eltörölték, így semmilyen edzésformával sem tudod növelni a játékosok formáit. De az az igazság, hogy amíg létezett a formaedzés, addig sem volt kifizetődő. Csak a legnagyobbak használták, akik már kvázi felértek a csúcsra és a Mastersben meneteltek, ahol csak az eredmény számított. Soha nem volt ajánlott az általános edzés, úgyhogy nem nagy baj, hogy eltörölték. Maradt ugyanaz a lehetőség, ami eddig is megvlt minden rendes edzésformánál: minden héten minimum 1 percnyi játéklehetőség, aztán ima a randomhoz.piton írta:Hali!
Nem tudjátok, hogy a formát melyik edzés típussal lehet javítani, mert mint ha régen lett volna olyan edzés típus ami azt javítja (asszem általános edzés volt a neve), és most már nem látok ilyet.
Én mint csapatmenedzser akkor már nem is tudom befolyásolni a játékosaim formáit?? Van erre még vmi megoldás,lehetőség?
Hát Árpi barátom ezek szerint pedig neked nem tűnt fel, hogy noha 2 szezonja nincs nyolcadosztály, az első fordulóban mégis az odatartozó botokkal toljuk a kupa első körét.Rinku írta:Mike, ezek szerint még nem tűnt fel, de nincs VIII. osztály...
szerk.: *már
Valószínűleg alltidon látta, de nem kell meglepődni, ha nem azt kapod, mint aki oda ki van írva. Viszont nem kell aggódni, mindenképp nyolcadosztályú bot ellenfelet kapsz. (Vagy néhány ember nagyon gyenge hetedosztályút is kaphat.)rhynn írta:Kupát hol látsz? Nekem még nincs kiírva a meccs
hét közben mindig fellegjáró aztán lehet h leesik sőt neked van igazad,de igazából nem szoktam a tst nézni csak akk ha van vmi fontos meccs előtte,ezt a bajnokságot már lefutottnak éreztem emiatt nem volt fontos nekem.MichaaBee írta:Ki van zárva. Hacsak nem játszottál kupaelődöntőt, amiben piceltél, akkor maximum mámoros volt a TS-ed, akármilyen csúcsszuper edződ van.
Ki van zárva. Hacsak nem játszottál kupaelődöntőt, amiben piceltél, akkor maximum mámoros volt a TS-ed, akármilyen csúcsszuper edződ van.bowlinggolyo írta:Egyébként a ts-em fellegjáró volt
Sajnos az egésznek csak az az egyetlen szépség hibája h motsoltam nem számítottam rá h az első el fogja bukni a meccsét a tök utolsó addig pont nélküli csapat ellen. Egyébként a ts-em fellegjáró volt mivel egész szezonban piceltem eddig, az önbizalom pedig kissé túlzott.A csatárjaim sem titok mind két játékos "csak" világklasszis,de egyiknek földöntúli másiknak pedig világklasszis az átadása.A két szélsőm pedig egyik titáni másik földöntúli.Cumbee írta:Ha nem titok, akkor nagy vonalakban le tudnád írni, hogy a támadásod hogy jött össze? + ha még emlékszel, akkor a csapatszellem is érdekelne, motsolni gondolom nem motsoltál.