Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Ritka, de egyet értek veled most.LG írta:Az utolsó mondatod sajnos nagyon is igaz, én sem látom évek óta semmi fejlődést a csapatot, ugyanazon a szinten vagyunk, az pedig, h hányadikak vagyunk a bajnokságban, illetve hány pontal maradunk le, a riválisaink aktuális formájától függ. Pl. amikor volt egy jó Chelsea, és egy jó Pool csak 4. lettünk, most ez a két csapat gyenge formában van, és a MU is visszafogott, így lehetünk másodikak nem sokkal lemaradva.noname írta:Őszintén szólva már én is röhögök az Arsenalon. Kevesebb mint 1 hónap alatt kiverték őket 3 kupából, most pedig végre lett volna esélyük küzdeni a bajnoki címért, erre elszalasztották. Wenger nyilatkozatai teszik röhejessé a csapatot. Mindig fejlődnek, csak épp az eredmények mindig ugyanazok...
Az meg, h 1 hónap alatt elment minden, nem meglepőd. A BL-ban 100 százalékok biztos voltam, h a Barca lesz a végállomás, a Ligakupa azért meglehetett volna, de igazából az nem oszt, nem szoroz. Az FA kupa kicsit fájó volt, de ez most a realitás.
Az első számú feladat sztem vmit tenni kéne a sérülésekkel. Sztem ez egy megvalósítható cél lenne. Példának a Barca: Rijkaard alatt abszolút hasonló cipőben jártunk sérülések terén, mint most az Arsenal, aztán jött Pep, illetve változások történtek az orvosi stábban, és azóta az összes nagy csapat közül nálunk van a legkevesebb sérülés.
Áthoztam ide mert itt helytállóbb!LG írta:Nem hiszem, h a Spursel komolyabb eredményeket tudna elérni. Idén szépen muzsikálnak a BL-ban, de azért a végső győzelemre sztem nincs esélyük. Ráadásul jövőre nem lesz nekik BL, nagy úgy néz ki. Az elkövetkező pár évben nem látok számukra esélyt PL győzelemre, talán a BL selejtezős helyekért küzdhetnek, de gondolom Bale ennél többre hivatott.
Az utolsó mondatod sajnos nagyon is igaz, én sem látom évek óta semmi fejlődést a csapatot, ugyanazon a szinten vagyunk, az pedig, h hányadikak vagyunk a bajnokságban, illetve hány pontal maradunk le, a riválisaink aktuális formájától függ. Pl. amikor volt egy jó Chelsea, és egy jó Pool csak 4. lettünk, most ez a két csapat gyenge formában van, és a MU is visszafogott, így lehetünk másodikak nem sokkal lemaradva.noname írta:Őszintén szólva már én is röhögök az Arsenalon. Kevesebb mint 1 hónap alatt kiverték őket 3 kupából, most pedig végre lett volna esélyük küzdeni a bajnoki címért, erre elszalasztották. Wenger nyilatkozatai teszik röhejessé a csapatot. Mindig fejlődnek, csak épp az eredmények mindig ugyanazok...
Nem. Osasuna nevelés. A tegnapi Arsenal meccsre nem merek semmit írni már, mert elég gány helyzet lehet most Arsenal szurkolónak lenni, minek rúgjak még én is oda?sjd írta:Ő véletlenül nem Espanyol nevelés? Mert látványosan csak ellenünk megy jól neki
Én nem vagyok se MU, se Arsenal, se Chelsea szimpatizáns. Akik eddig szimpatikusak voltak az elmúlt évektől kezdve az a Pool, és a Spurs. Nem azért tetem oda a lol szmájlit, hogy meggyalázzak minden Arsenal szurkolót, de nekem a Real mellett az Arsenalt nem tudom elviselni. Valószínűen azért mert öcsém Arsenal fanatikus, és állandóan olyan fatális hülyeségeket mond( mind4 kupát megnyerik, mázlival ment tovább a Barca stb). Meg ha már a méltó szó, ez a mostani csapat nem méltó az Henry-Pires-Vieira stb szintű csapathoz, ami a 2000-es évek elejéig volt kb 2004-2005-ig. Meg ha már kiakadtál ezen a lol szmájlin, mikor az Arsenal 4-0-ről 4-4-re beikszelt a fél fórum lol szmájlikkal verte tele a fórumot meg jó pár balfék jelző is elhangzott. És szerintem inkább tegyek oda egy ilyen mosolygós fejet, ha jogosan ég az Arsenal, mint hogy ok nélkül szidjam őket(ezzel lehet egyet is értesz).LG írta:Elkiabáltad, bár az x sem jó eredmény, az tény. De csak úgy megkérdezném, h esetleg láttál-e tőlem röhögős szmájli-t amikor a MU égett? Vagy más Arsenal-os szurkolótársamtól? De ha te ezt az óvodás szintet méltóra tartod magadhoz, akko csak csináld!LM10 írta:Arsenal már megint ég
Elkiabáltad, bár az x sem jó eredmény, az tény. De csak úgy megkérdezném, h esetleg láttál-e tőlem röhögős szmájli-t amikor a MU égett? Vagy más Arsenal-os szurkolótársamtól? De ha te ezt az óvodás szintet méltóra tartod magadhoz, akko csak csináld!LM10 írta:Arsenal már megint ég
Ő véletlenül nem Espanyol nevelés? Mert látványosan csak ellenünk megy jól nekiGame90 írta:Almuniát valaki vágja tarkón egy nagy, büdös ponttyal:
http://arsenalist.com/video/?id=xhpop0
Háát... Most hogy nézem a sorsolást, mindkét csapatnál benne van több meccsen is a pontvesztés lehetősége. MU-nak a West Ham, Chelsea, Arsenal nehéz lesz. Arsenal: Spurs, Stoke, MU és a Fulham sem lesz egyszerű. Izgalmas hajrá várható!Game90 írta: ManUnited: WestHam (A), Fulham (H), Newcastle (A), Everton (H), Arsenal (A), Chelsea (H), Blackburn (A), Blackpool (H).
Arsenal: Tottenham (A), Blackburn (H), Blackpool (A), Liverpool (H), Bolton (A), ManUnited (H), Stoke (A), AVilla (H), Fulham (A).
Na hozta a kötelezőt az MU, de az Arsenal...Robcsyy írta:Berbatov! 1-0tothmark írta:Még kikaphat az MU is, J. Evans piros lap és 0-0!Logan10 írta:Az Arsenalnak lassan kezd elszállni a bajnoki címről dédesgetett álma mert nagyon úgylátszik hogy a West Brom megveri őket...de remélem megfordítják a meccset
Berbatov! 1-0tothmark írta:Még kikaphat az MU is, J. Evans piros lap és 0-0!Logan10 írta:Az Arsenalnak lassan kezd elszállni a bajnoki címről dédesgetett álma mert nagyon úgylátszik hogy a West Brom megveri őket...de remélem megfordítják a meccset
Még kikaphat az MU is, J. Evans piros lap és 0-0!Logan10 írta:Az Arsenalnak lassan kezd elszállni a bajnoki címről dédesgetett álma mert nagyon úgylátszik hogy a West Brom megveri őket...de remélem megfordítják a meccset
Úgy látszik nem alaptalanul. Vezet a West Brom.Game90 írta:Nyerni kell a WestBrom ellen, de azért félek
mert már nem bírná ki a 45 percet pisilés nélkül. wenger vagy 18év alatt vagy 40felett gondolkodik mostanság. gondolom lehmann olcsó volt és gyors "megoldás".messideco írta:De akkor is akadt volna a piacon megszerezhető kapus...
Király Gabi is jobb lenne, mint Lehmann... Miért nem hívta vissza Seemant?