Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Ennyire kiszámítható egy csapatot..Game90 írta:
2-3, kösz WestHam, sajnos megint bejött a tippem. És már látom a szemeim előtt: Arsenal - Blackburn 0-0...
Blackpool - ManUnited 2-3, 2-0-rólozsimiki írta:Nah ez nagyon kellett, 2-0ról 2-4. Végre idén először feltámadtunk idegenben is.
GO M.U.!
szerk: szerintem a PL a legerősebb, igaz,h a BARCA, Real kettős lehet most megverné bármelyik nagy angol csapatot (nem hiszem,h a Real igen),de a spanyol középcsapatok szerintem nem erősebbek a Pl-es csapatoknál.
ezért szoktam mondani, h nem kéne összekeverni a szoros bajnokságot az erős bajnoksággal... előbbit az is meg tudja nyerni, aki kevesebbet bénázik(lásd PD 2007...), utóbbit csak valóban a legerősebb tudja megnyerni... ez a mostani PL nem erős bajnokság, és akkor még finom voltam... sokan gyengének tartják a spanyol bajnokságot, de meggyőződésem, h hamarosan a spanyol lesz a legerősebb liga (persze ebben a színvonalcsökkenés is segít...)Game90 írta:Hmm, 3 büntető egy meccsen
2-3, kösz WestHam, sajnos megint bejött a tippem. És már látom a szemeim előtt: Arsenal - Blackburn 0-0...
De hogy ez a csapat vezetni tudja a PL-t...ez mindent elmond a többi csapatról.
Na, 2-4, milyen gól volt ez Hernández lőtt már gólt 5 méternél messzebbről?
mixed bejövőre látszikfcbarca0827 írta:Rooney 2 góljával egyenlített.Rewolution5 írta:azért szép, NOBLE 2 büntető...
Nem szoktam a Manchesternek szurkolni, mert nagyon nem szeressem őket, de most lőhetnének még egyet a mixem miatt.
szerk.: Na, azé', meglőtte a 3-at is.
Rooney 2 góljával egyenlített.Rewolution5 írta:azért szép, NOBLE 2 büntető...
Ezt igazából úgy lehetne összehasonlítani, hogyha Wengernek is lett volna ugyanúgy lehetősége több százmilliókat költeni az utóbbi 6 évben. Így viszont durván sántítanak az ilyen összevetések.ozsimiki írta: Wenger szép lassan (elvégre 6év az nem gyors tempó) már teljesen lerombolja az edzői nagyságát, amit azért bárki elismert a közelmúltban. Szerintem 2-3 éve már el kellett volna küldeni,de hát azt hiszik Londonban hogy Ő is Fergussonból van, majd megújul, stb,stb,stb.
Jelentkezek! én azt hiszem rémlik pár "kedves" megjegyzés Tőled ha olykor-olykor a M.U. bakizik,vagy oktatják. Amivel nincs is gond, elvégre nem szereted őket. Én az Arsenalt nem szeretem, pozítiv meglepetés volt hogy ki tudtak hozni egy x-etLG írta:Elkiabáltad, bár az x sem jó eredmény, az tény. De csak úgy megkérdezném, h esetleg láttál-e tőlem röhögős szmájli-t amikor a MU égett? Vagy más Arsenal-os szurkolótársamtól? De ha te ezt az óvodás szintet méltóra tartod magadhoz, akko csak csináld!LM10 írta:Arsenal már megint ég