Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
őt sem akarom bántani,mert egyfelől megértem,de 24 évesen az ember tudja már eldönteni,hogy mit akar és álljon ki azért. ha menni akar,mondja azt,ha maradni,akkor azt. ez a 2. vagy 3. éve,hogy futtok utána. kicsit olyan,mintha wenger seggéből fújna a passzát...pedig nem.csabimo írta:Na igen most már remélem h lekattanunk róla, mert már a klub is nevetséges lesz ettől a sztoritól...Ne jöjjön maradjon ahol van,főleg hatalmas pénzekért...daffy írta:olyan,mint egy óvodás,megérdemli,hogy wenger mellett maradjon pályafutása végéig és egy huncut kupát se nyerjen,mert nem sokat fog. ezek után rosell helyében akkor sem hoznám,ha jönni akarna. nevetséges
Na igen most már remélem h lekattanunk róla, mert már a klub is nevetséges lesz ettől a sztoritól...Ne jöjjön maradjon ahol van,főleg hatalmas pénzekért...daffy írta:olyan,mint egy óvodás,megérdemli,hogy wenger mellett maradjon pályafutása végéig és egy huncut kupát se nyerjen,mert nem sokat fog. ezek után rosell helyében akkor sem hoznám,ha jönni akarna. nevetséges
Igen, "háhogyne". Nem tudom néztél e idén meccset, amin ő játszott... Ezek szerint nem, mert megsúgnám neked, hogy tapasztalatban igaz nincs még ott, technikában viszont már ott van, ahol Fabregas tart... Bár biztos én vagyok a hülye, hogy nem szórogatnám a pénzt, amikor sz*rban van a klub... A stílusodon meg javíts, nem vagyok vevő erre.Game90 írta:Háhogyne.
Ne haragudj, de 6 védő 4 posztra elég? Mascherano még oké, de Busquets jobb ha középpályás. Elég szűkös ez így szerintem... az a Herculeses forma meg minek? Azért nem kell, hogy többen legyünk, ott van 6 emberünk 3 posztra, plusz Afellay is jó ott. Noname emberek nem kellenek csak úgy, mert óccsóak. Kell egy minőségi jó csatár, és Bojannak szerintem maradnia kell, védelembe ha megy Maxwell, akkor jöhetne Jose Angel aztán kész.senzu írta:Na végre egy jó hír. Fabregas maradjon csak Arsenalban, Thiagonak is remélem jut majd szerep, most 1 évet elvolt nagyjából az edzéseken a nagyok mellett, jövőre remélem alkot majd valamit a srác.
Bojannak és Jeffrennek mennie kell, Bojan szerencsétlen, Jeffren meg állandóan sérült, kéne Rossi vagy Sanchez, és valakit felhozni az ifik közül. Azt a Soriano srácot is megnézném, hogy mire képes az A csapatban.
Középpályára jöhetne az a Herculeses forma, plusz Thiago több szerepet kaphatna, és meg is lenne nagyjából a keret.
A hátvédsor tökéletes, Alves-Puyol-Piqué-Abidal-Adriano-Fontas, ez így jó is, ráadásul Mascherano és Busquets is tud hátul játszani. Remélhetőleg a kapitány térde is rendbe jön a nyáron, és nem lesz ennyit sérült jövőre.
Bizony, kimondta. Kapott is rendesen az angol sajtótól és a szurkerektől.Tocy írta:barca99 írta:Tocy írta:Cesc nem jön...szerintem most már egyértelmű. Egy fél szóval sem mondta, hogy akármit is akarna, azt viszont hangsúlyozta, hogy nem fog küzdeni azért hogy átigazolhasson. Innentől vége...Thiagon a világ szeme
„Tavaly állást foglaltam, és ezzel valószínűleg hibáztam. A hibákból tanulni kell.”
Tavaly kimondta nyíltan hogy ide akar igazolni? Nem...tehát nem foglalt konkrétan állást. Nekem úgy tűnik, hogy nem akar beleszólni a saját dolgaiba se, intézze helyette más...szíve szerint ide jönne szerintem is, de Wengerrel szemben ezt nem vállalja fel.
és remélem jövőre Jonathannak is lesz helye a keretbenfanbarca írta:Fábregás nem fog küzdeni az átigazolásáért marad Londonban, mivel így semmi esély, hogy lennebb tornásszuk azt a 40-45 milliós összeget és így nem fog idén sem ls már sohasem hozzánk csatlakozni. Szerintem 3 év után a klub megelégeli Cesc határozatlanságát.
Marad Thiago
Szerk : Vagy megint eljátszódik az Henry-s eset?
Bizony! Nekem is ez jött le. Hogy nem akar. Jönni. És ezért is voltam "upset". Hogy akkor miért vesztegeti rá a klub az erőit, idejét, pénzét? Hagyni kell, ahol van. Prímabalerinákkal tele van a "szinház". Ha majd jönni akar, jelentkezik. Ennyi.samy85 írta:Úgy gondolom nem akar menni... bár még most is optimista vok vele kapcsolatban...(remény hal meg utoljára)Atomot Nekik! írta:Tiszta sor, hogy eltérő az összeg, de a keresetük is rendesen eltérő. És a Barcanál is eltérő lesz. De nem az összeg a legfontosabb, hanem a jelzés, az áldozatvállalás. De ezt sehol sem írtam, hogy ezt most kell meglépni. Ez abszolút tárgyalási taktikai hiba lenne. Ezt a végére kell tartogatni. Most csak meg kell erősíteni, hogy változatlanul menni akar
Wenger a fő probléma megint... kezdek kicsit abba az irányba húzni, akik mániákusnak tartják és a Barcától "lopkod" tehetségeket...
Tavaly kimondta nyíltan hogy ide akar igazolni? Nem...tehát nem foglalt konkrétan állást. Nekem úgy tűnik, hogy nem akar beleszólni a saját dolgaiba se, intézze helyette más...szíve szerint ide jönne szerintem is, de Wengerrel szemben ezt nem vállalja fel.barca99 írta:Tocy írta:Cesc nem jön...szerintem most már egyértelmű. Egy fél szóval sem mondta, hogy akármit is akarna, azt viszont hangsúlyozta, hogy nem fog küzdeni azért hogy átigazolhasson. Innentől vége...Thiagon a világ szeme
„Tavaly állást foglaltam, és ezzel valószínűleg hibáztam. A hibákból tanulni kell.”
Nem tudom, ebből nem úgy tűnik. Főleg, ha hozzávesszük, hogy tavaly Wengerék egyik legnagyobb baja volt, hogy mit műveltek a Barca-közeli médiumok.
Szóval ez szerintem annyit jelent, hogy a tavalyi agresszív stílus nem jött be, le kell vonni a tanulságot (mindenkinek) és máshogy nekifutni.
Tocy írta:Cesc nem jön...szerintem most már egyértelmű. Egy fél szóval sem mondta, hogy akármit is akarna, azt viszont hangsúlyozta, hogy nem fog küzdeni azért hogy átigazolhasson. Innentől vége...Thiagon a világ szeme
Úgy gondolom nem akar menni... bár még most is optimista vok vele kapcsolatban...(remény hal meg utoljára)Atomot Nekik! írta:Tiszta sor, hogy eltérő az összeg, de a keresetük is rendesen eltérő. És a Barcanál is eltérő lesz. De nem az összeg a legfontosabb, hanem a jelzés, az áldozatvállalás. De ezt sehol sem írtam, hogy ezt most kell meglépni. Ez abszolút tárgyalási taktikai hiba lenne. Ezt a végére kell tartogatni. Most csak meg kell erősíteni, hogy változatlanul menni akar
Háhogyne.Rinku írta:Thiago már most lehozza azt, ami Cesc alkot
+1Eagico írta:Szánalmas ez a topik! Jövőre meg aranyba öntenétek a lábát, ha majd gólpasszt ad Messinek! VICC
Tiszta sor, hogy eltérő az összeg, de a keresetük is rendesen eltérő. És a Barcanál is eltérő lesz. De nem az összeg a legfontosabb, hanem a jelzés, az áldozatvállalás. De ezt sehol sem írtam, hogy ezt most kell meglépni. Ez abszolút tárgyalási taktikai hiba lenne. Ezt a végére kell tartogatni. Most csak meg kell erősíteni, hogy változatlanul menni akarsamy85 írta:azért Maschnak "csak" 3 milliót kellet kifizetnie, azért itt minimumm 10 milla van a 2 klub között... persze kitudná könnyen fizetni Fabre, de más mint masch esete..Atomot Nekik! írta:Mint írtam, ha majd előveszi a brifkót és lepengeti a különbözetet, mint Masche tette, na akkor hiszek neki. Minden egyéb annyit sem ér mint a disznóf*ng.
De ha Nem jön fabre, jöjjön Fábry.. Sanyival még jobban is járnánk...