Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Nem vagy hülye, mert egyik féle képpen sem jó! A hangsúly miatt olyan zavaró. Az az 's' az valójában 'sz', csak a hnagsúly, hanglejtés, spanyol dallamosság miatt olyan gyorsan mondják, hogy nem is egészen sz, de mégis sz! Ezt egy magyar nem nagyon fogja tudni sosem... Hát így jártunkBadi írta:meg lehet én vagyok hülye, de megvoltam győződve róla, hogy a madridista.hu-t nem madridiszta.hu-nak kell mondani
jaja már én is észrevettem, hogy innen mondja a híreket, csak az a baj hogy a fórumot nem olvassabarcafan írta:a Valencia gyözelmes dolog az sztem az volt, h a Mestallaba ezek voltakVito írta:HorvátFeri pedig viselkedhetne! mikor befújták a tizit épp hogycsak nem mondta, hogy:ezaazzz!!!
összevissza beszélt, ezt már megszoktuk, viszont ez a fajta szubjektivítás egy sportriportertől már-már vérlázító!
ugye, pl. a lápnál: "...hát, láttunk már ezen a meccsen durvább megmozdulást szankció nélkül"
vagy az emlékezetes Barca-Val. meccsek közül, csak Valencia győzelemmel végződőt sorolt fel...
hát mindegy.
amúgy tuti, h rendszeres olvasója az Eurobarcának, sok hírt véltem felfedezni...