Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Senki nem vitatja hogy a világ legjobbja.MessiBarca10 írta:Az zavar,hogy a 93. percbe nem passzol ?:) Hadd vigye csak ,ha bejön a világ tetején,ha nem akkor is büszkék vagyunk rá,a klubb LEGJOBBJÁRA.!Sanama írta:Finoman fogalmazva, tud ő ennél klasszisokkal jobban játszani, és ésszel.
Az zavar,hogy a 93. percbe nem passzol ?:) Hadd vigye csak ,ha bejön a világ tetején,ha nem akkor is büszkék vagyunk rá,a klubb LEGJOBBJÁRA.!Sanama írta:Finoman fogalmazva, tud ő ennél klasszisokkal jobban játszani, és ésszel.
Láttad a meccset?-.-.-Rivaldinho írta:Azért mert 3x Aranylabdás, és még ki tudja mi, nem szabad mindent elnézni neki.. Én is szeretem nagyon, de egy hete egy kalap [auto_cenzúra] volt...Ha valaki 3 évig folyamat jó, 1-2 meccs kivételével, az belefér.noname írta:Megint a sétálgatás a téma.
Nos, most beleszólok. Messi stílusa az h megindul a kaputól kb 30 méterre, nagyon gyorsan, majd 1-2 embert kicselez, utána passzol, lő, tovább viszi mikor melyik. Ezek a cselsorozatok és gyors megindulások rendkívül fárasztóak. Messinek az egyik legfőbb erénye h be tudja osztani az erejét. Láthattuk h Alexis pl(aki néha hasonlóan fárasztó megindulásokat, sprinteket produkál) a 70. percben már csak keresi a nyelvét a földön. ..
De nem csak Ő volt a harmatgyenge, és nem is azért, mert kifogtak egy rossz napot minden, hanem mert lélektelenül, szinte már-már taktika szerűen azt véltem felfedezni, hogy jó nekünk a 0-0...
Sza.rul lehet játszani, de ennyire lélektelenül ha játszunk, azt nem egyhamar fogom megbocsátani a fiúknak. Játszunk egy jót, mindenki tegye ki a szívét, de ha ez a kiesést jelenti, akkor kiesünk, de nem lehet lélektelenül focizni.. (Mellesleg hozzáteszem, ha mindenki a szívét és a tudása legjavát hozza, elviekben nem eshetünk ki..)
Persze Mint ahogy néha az is tudatos, hogy felrúgják és leszrja a labdát utána, csak leáll raklamálni a bírónak. Hagyjuk már Ez nagyon jó viccre sikerültnoname írta:Megint a sétálgatás a téma.
Nos, most beleszólok. Messi stílusa az h megindul a kaputól kb 30 méterre, nagyon gyorsan, majd 1-2 embert kicselez, utána passzol, lő, tovább viszi mikor melyik. Ezek a cselsorozatok és gyors megindulások rendkívül fárasztóak. Messinek az egyik legfőbb erénye h be tudja osztani az erejét. Láthattuk h Alexis pl(aki néha hasonlóan fárasztó megindulásokat, sprinteket produkál) a 70. percben már csak keresi a nyelvét a földön. Messi sokszor sétál, de azért, mert ha állandóan a maximumot hozná, kb egy óra után hasznavehetetlenné válna. Az se véletlen h a góljai javát a meccs vége fele lövi. Míg mások kimerülnek, ő beosztotta az erejét és a meccs végén azt csinál az ellenfelekkel, amit csak akar. Meggyőződésem h ez a sétálgatás tudatos és talán a legfőbb ok h ellentétben a hozzá hasonló termetű/fizikumó játékosokat(Iniesta,Alexis), Messit elkerülik az izomsérülések. Valószínűleg Pep is azt kéri tőle h szépen nyugodtan ossza be az erejét, mert rá 90 percig, nem pedig 60 percig van szükség. Láthattuk h ha csere rövid időre(mondjuk 20 percre, ami ritkaság, de megesik néha), akkor nem pihen, hanem megy előre mint egy őrült.
Azért mert 3x Aranylabdás, és még ki tudja mi, nem szabad mindent elnézni neki.. Én is szeretem nagyon, de egy hete egy kalap [auto_cenzúra] volt...Ha valaki 3 évig folyamat jó, 1-2 meccs kivételével, az belefér.noname írta:Megint a sétálgatás a téma.
Nos, most beleszólok. Messi stílusa az h megindul a kaputól kb 30 méterre, nagyon gyorsan, majd 1-2 embert kicselez, utána passzol, lő, tovább viszi mikor melyik. Ezek a cselsorozatok és gyors megindulások rendkívül fárasztóak. Messinek az egyik legfőbb erénye h be tudja osztani az erejét. Láthattuk h Alexis pl(aki néha hasonlóan fárasztó megindulásokat, sprinteket produkál) a 70. percben már csak keresi a nyelvét a földön. ..
Van benne igazság, csak pont a hozzáállás az, amit nem lehet elvitatni egy játékostól, még akkor sem, ha nem megy neki a játék, nem véletlenül volt kikezdve itt Messi, amikor nem rúgta a gólokatGareth Tello írta: Az ilyeneket én sem értem nála, de az a véleményem, hogy annyira jó, annyi gólt rúg, annyi gólpasszt ad, hogy ezt néha azért megengedheti magának.
Ebben nem vagyok teljesen biztos...Gareth Tello írta: Az ilyeneket én sem értem nála, de az a véleményem, hogy annyira jó, annyi gólt rúg, annyi gólpasszt ad, hogy ezt néha azért megengedheti magának.
Az ilyeneket én sem értem nála, de az a véleményem, hogy annyira jó, annyi gólt rúg, annyi gólpasszt ad, hogy ezt néha azért megengedheti magának.sjd írta:Csatlakozom, szombaton már ott tartottam, hogy inkább ne lőjön gólt, csak lássam úgy futni, mint AlexistSzakacs írta:Azt hittem hogy csak én látom így, de akkor már ketten vagyunk ami igazából a legjobban idegesített hogy volt olyanra is példa hogy labdát veszít nézi, és Alexis 5 méter távolságból oda sprintel, és elveszi a Bilbaostól a játékszert...ő ezalatt Spectator módba nem tudom mit csinált...Hihetetlen zseni, de az ilyenek nagyon kitudnak hozni a nyugalmi állapotomból...Andris írta:a tegnapi játéka is kiábrándító volt. remélem keddre pihent (fejben is).
Csatlakozom, szombaton már ott tartottam, hogy inkább ne lőjön gólt, csak lássam úgy futni, mint AlexistSzakacs írta:Azt hittem hogy csak én látom így, de akkor már ketten vagyunk ami igazából a legjobban idegesített hogy volt olyanra is példa hogy labdát veszít nézi, és Alexis 5 méter távolságból oda sprintel, és elveszi a Bilbaostól a játékszert...ő ezalatt Spectator módba nem tudom mit csinált...Hihetetlen zseni, de az ilyenek nagyon kitudnak hozni a nyugalmi állapotomból...Andris írta:a tegnapi játéka is kiábrándító volt. remélem keddre pihent (fejben is).
Szerintem az az arckifejezés nem arra vonatkozott, hogy meglátta az óriásplakátot. Már mikor kijöttek a pályára, akkor látszik hogy ott van a plakát, és már akkor is látta. Szerintem valamelyik csapattársa odaszólhatott valami poénosat és arra reagált így. Már akkor vágta a fejet, mikor odaért a sorhoz.Pocsa11 írta:http://www.youtube.com/watch?v=c7bga-EkOeMDeus írta:erről kéne videó mindenképpen!
0:37től
az eredeti honlapon ha megnézed 2 assist táblázat van. logikus,hogy az igazi az amelyik kevesebb.Barcaádám írta:Most böngésztem a statisztikákat a hivatalos oldalon(http://www.fcbarcelona.com/football/fir ... essi/stats) és egy érdekes dologra bukkantam: Az oldal szerint Messinek 74!!! gólpassza van a bajnokságban.Ez csak szerintem lehetetlen? Ez aránytalanul sok, egy másik oldalon néztem az már jóval reálisabb( http://soccernet.espn.go.com/player/_/i ... si?cc=5739) itt 10 szerepel. Ez hogy sikerült a kedves szerkesztőknek?
igen, benne ez a szenzációs. gyengén játszik, és így is szinte miatta nyerünk.ab1daL írta:Ha minden meccsen lő egy gólt, és ad egy gólpasszt, akkor játszhat mindig ilyen "kiábrándítóan".
Azt hittem hogy csak én látom így, de akkor már ketten vagyunk ami igazából a legjobban idegesített hogy volt olyanra is példa hogy labdát veszít nézi, és Alexis 5 méter távolságból oda sprintel, és elveszi a Bilbaostól a játékszert...ő ezalatt Spectator módba nem tudom mit csinált...Hihetetlen zseni, de az ilyenek nagyon kitudnak hozni a nyugalmi állapotomból...Andris írta:a tegnapi játéka is kiábrándító volt. remélem keddre pihent (fejben is).
miihii írta:Én is cs következtetek,mégpedig arra,h az első sor UNIC szava gondolom az unikum,egyedi,megismételhetetlen jelzőt adja LEOnak. Aztán a SOS sztem az ő, a GRANDE meg a legnagyobb ebben a formában.lui1698 írta:Mit is jelent ez a felirat magyarul?
Nézzétek el nekem, de elég gyér a spanyol/katalán tudásom.