Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Ne feledjük a 22 gólpasszt sem. Szerintem egyébként meglesz a 70, szurkolok neki.S.Agüero írta:Ha minden jól megy akkor még 12 meccsünk van az idényből.
Most 58 gólnál tart.
Ha minden meccsen betalál akkor meglenne a 70 gól.
Tippem a 66 gól.
És akkor mivan? Bement? Igen. Problem? Nincs Az a rossz büntető, amit kihagynak. Ha belövi, akkor jó. És egyelőre a statisztika őt igazolja, mert nagyon nagyon keveset hagy ki. És egyébként a második büntetője is olyan volt, hogy ha Abbiati arra vetődik, akkor simán kivédi.sjd írta:Nekem meg száz kéz sem lenne elég ahhoz, hogy megszámoljam hányszor rúgta gyengén, oldal közepére (aminek 90%a bement). Viszont ez a kettő végre sarokra helyezett, jól meglőtt büntető voltMihu írta:Megtanult büntetőt rúgni? Szerintem egy kezem elég lenne ahhoz, hogy megszámoljam hányat hagyott ki pályafutása során
shutterisland írta:én még mindig ott tartok, hogy abszolút csőziccerben 3 méterről vissza akarta passzolni xavinak azt még pont, hogy éppen xavi, vagy mondjuk iniesta, akik a világ legönzetlenebb játékosai közé tartoznak is elvállalta volna és nem 5-0-nál volt az eset, hanem 0-0-nál.
nem tudom mi ütött ott leoba, szerencsére jól jöttünk ki belőle.
Nekem meg száz kéz sem lenne elég ahhoz, hogy megszámoljam hányszor rúgta gyengén, oldal közepére (aminek 90%a bement). Viszont ez a kettő végre sarokra helyezett, jól meglőtt büntető voltMihu írta:Megtanult büntetőt rúgni? Szerintem egy kezem elég lenne ahhoz, hogy megszámoljam hányat hagyott ki pályafutása soránsjd írta:Legmagasabban a pulzusom a két tizenegyese előtt volt, de úgy néz ki megtanult büntetőt rúgni
Inkább lőjön 1-et és azzal menjenek tovább. Messi pedig verjen még néhányat a Chelsea-nek.fcbarca78 írta:kiegyeznék azzal ha két meccs múlva Gomez neve mellett 18 lenne és így fosztaná meg messit az elsőségtől
Talán pont azok a HSZ-ek ütöttek Leóba, akik arról fröcsögnek, hogy mennyire önző....shutterisland írta:én még mindig ott tartok, hogy abszolút csőziccerben 3 méterről vissza akarta passzolni xavinak azt még pont, hogy éppen xavi, vagy mondjuk iniesta, akik a világ legönzetlenebb játékosai közé tartoznak is elvállalta volna és nem 5-0-nál volt az eset, hanem 0-0-nál.
nem tudom mi ütött ott leoba, szerencsére jól jöttünk ki belőle.
Jahaaam. Ééértem. Akkor meg Hajdú B. ne beszéljen hülyeségeket. Persze lehet ő is így mondta, franc se tudja, két akadás között azt csíptem el, amit írtam. Mióta nem helyszínről közvetít gyengébb lett a teljesítménye.ozsimiki írta: szerk:
Krisz! abban benne van a selejtező is Ruudtól, de a 12-t tekintették eddig rekordnak, tavaly is elmondták. (csoportkörök+egyenes kieséses szakaszban elért találatok, selejtező nem számít)
valamint ugye csak a BL, nem a BEK /Altafini/
No, akkor!Capon írta:Én ezt most nem értem. Most akkor 12 vagy 14 gól a rekordbeállítás?
"Messinek ez volt a 14. gólja a BL-ben ebben az idényben, amivel beállította José Altafini (Milan, 1962–63) és Ruud van Nistelrooy (MU, 2002–2003) vonatkozó rekordját"
Jó lenne ha nem beszélnének össze vissza mert így is nehéz fejben tartani hogy hány gólnál jár Messi szinte lehetetlen is.
Első gólra vonatkozó adat:"Messi ezzel a góllal két statisztikai mutatóban is előrelépett: beérte az 50 gólos Thierry Henryt a BL-góllövőlista harmadik helyén (az első Raúl 71, a második Ruud van Nistelrooy 56 góllal), ráadásul ő a legfiatalabb, aki elérte az ötvengólos határt, 24 évesen és nyolc hónaposan, valamint ő az első futballista, aki az egyenes kieséses szakaszban 25 gólig jutott"
Én mindig azt írtam, ami a tényCapon írta:Én ezt most nem értem. Most akkor 12 vagy 14 gól a rekordbeállítás?
Jó lenne ha nem beszélnének össze vissza mert így is nehéz fejben tartani hogy hány gólnál jár Messi szinte lehetetlen is.
14 gól a BL rekord. Hajdú B. mondta is, hogy van Nistelrooy és egy másik játékos jutottak eddig egy szezonban 14-ig.Capon írta:Én ezt most nem értem. Most akkor 12 vagy 14 gól a rekordbeállítás?
Megtanult büntetőt rúgni? Szerintem egy kezem elég lenne ahhoz, hogy megszámoljam hányat hagyott ki pályafutása soránsjd írta:Legmagasabban a pulzusom a két tizenegyese előtt volt, de úgy néz ki megtanult büntetőt rúgni
A lényegen nem változtat.Sanama írta:Senki nem vitatja hogy a világ legjobbja.MessiBarca10 írta:Az zavar,hogy a 93. percbe nem passzol ?:) Hadd vigye csak ,ha bejön a világ tetején,ha nem akkor is büszkék vagyunk rá,a klubb LEGJOBBJÁRA.!Sanama írta:Finoman fogalmazva, tud ő ennél klasszisokkal jobban játszani, és ésszel.
Amikor passzolni kellett volna akkor vitte bele a védőkbe. Amikor meg lőni 4méterről, akkor visszatette.