Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
a bajnok meg a kupagyőztes.Barca96 írta:és ezt kik szokták játszani? első 2 a ligába?Spanyol szuperkupa. oda-vissza vágós párharc,augusztus elején-közepén.
és ezt kik szokták játszani? első 2 a ligába?Spanyol szuperkupa. oda-vissza vágós párharc,augusztus elején-közepén.
Biztos Pepsjd írta:Egyébként azt tudjuk, hogy ki volt idáig a pályaedző v mifene, magyarul ki lép majd elő a rangsorban másodedzővé?
én nem remélem. biztos vagyok benne, hogy visszatér. Pepnek lételeme a Barca. Ezért nem is ment más klubhoz. Pihenni akar.Marcustork írta:Szerintem a legjobb döntést hozta a vezetés,én örülök neki.Még azt is előfordulhat hogy Pep jövőre visszatér kipihenve,feltöltődve,addig meg "tartja a frontot" Tito.
Spanyol szuperkupa. oda-vissza vágós párharc,augusztus elején-közepén.Barca96 írta: Segítenétek, egy dolgot nem értek, miért játszanánk 2-t a Reallal, ha megnyerjük a királyi kupát?
Ő nem Tito. Ne fogadj, nem nyersz.zola8787 írta:
Fogadok mindkettőtökkel, hogy ő Tito
Fogadok mindkettőtökkel, hogy ő Titosopisz írta:Biztos hogy nem ő az!Varatrix írta:Szerintem ő nem Tito!Enjoy írta:http://www.youtube.com/watch?v=RNGk6ePorjY
Biztos hogy nem ő az!Varatrix írta:Szerintem ő nem Tito!Enjoy írta:http://www.youtube.com/watch?v=RNGk6ePorjY
Szerintem ő nem Tito!Enjoy írta:http://www.youtube.com/watch?v=RNGk6ePorjY
Én is ettől tartok, egyszerre ez a jelenet ugrott be, mikor Rosell kimondta, h Tito lesz az új edző:Piccolo0121 írta:Tökéletes Villanova már csak az a kérdés hogy fogják e tisztelni annyira a barca játékosok mint pepet!Pont azon gondolkodtam hogy ki lenne jó pep helyére és csak ő rá tudtam gondolni erre most haza jöttem és ez a hír fogadott.Tökéletes döntés!!!!!!!!!!
Miért lennénk ugyanolyanok? Sosem leszünk olyanok.Laci7 írta:Igen... Akkor ugyan olyanok lennénk mint a Real Madrid.zsulter írta: Szerintem ez egy görcsös ragaszkodás a múlt sikereihez! Pep elköszönt, a korszak ezzel véleményem szerint le is zárult! Úgy gondolom új edzőre és új személetre lett volna szükség, megmaradva eddigi filozófiánk mellett!
Tartok tőle, hogy ezzel 1 évvel meghosszabítottunk valamit, ami a mai nappal sajnos véget ért!
Talán egy szempontból jobban tudnám fogadni ezt a kinevezést: Ha 1 év pihenő után Pep újra visszaveszi a vezetőedzői posztot. Remélem így lesz!
Igen... Akkor ugyan olyanok lennénk mint a Real Madrid.zsulter írta: Szerintem ez egy görcsös ragaszkodás a múlt sikereihez! Pep elköszönt, a korszak ezzel véleményem szerint le is zárult! Úgy gondolom új edzőre és új személetre lett volna szükség, megmaradva eddigi filozófiánk mellett!
Tartok tőle, hogy ezzel 1 évvel meghosszabítottunk valamit, ami a mai nappal sajnos véget ért!
Talán egy szempontból jobban tudnám fogadni ezt a kinevezést: Ha 1 év pihenő után Pep újra visszaveszi a vezetőedzői posztot. Remélem így lesz!
Remélem a belüket is kifogják hajtani!Már csak érte is!Nem mindenkinek van ilyen edzője!G.Gabe írta:A fiúk meg fogják tenni értekakasugynok007 írta:Akkor az mindenképpen egy felemelő érzés lenne ha utolsó meccsén megnyerne egy kupát!Facsy írta: Pep mondta hogy a király kupa döntóig ő a boss
Adja isten.hogy így történjen!