Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Ma Csehország-PortugáliaTT írta:olyan egy vadbarom hogy az valami fogalom amúgy ma milyen meccs lesz? reggel elolvastam ám a naplóban, csak most kb. 3 méterre van innen a széktől, szóval nem érem el. de asszem a portugálok
nem rossz cikk, de én mindig is szkeptikus vagyok ezekkel a "laikusként megmondom a taktikai frankót" véleményekkel szemben. számomra is úgy tűnik, hogy jó dolgokat mond nagyrészt, de ki tudja, ott van VDB azzal a legfelső szinten szerzett több éves szaktudásával és tapasztalatával, lehet, hogy ha tudna erre reagálni, akkor körülbelül egy mondattal meg tudná cáfolni a srác bejegyzésének minden bekezdését. persze az is benne van, hogy az öreg is így gondolja, egyszerűen csak jó így neki, de akkor is, nekem ez annyira abszurd, amikor otthon a monitor előttről tv-s meccsek alapján kioktatunk egy szaktekintélyt nem mondom, nálam is volt már erre példa, de általában nekem se nagyon volt igazam aztán persze lehet beégnek, ez is benne van.Game90 írta: Busquets - Alonso, hamis 9-es stb.:
http://seleccion.blog.nepsport.hu/archi ... es_kontra/
És 0-0 sem volt idáig!Messidona10 írta:Ami nekem nagyon tetszik ezen az EB-n, az az, hogy nincs gyakorlatilag tizenegyes, illetve kiállítás. Tizenegyesből összesen egy volt, azt is kihagyták. 24 meccsen 1, azért ez nagyon ritka. Kiállításból 3 volt, hacsak nem kerülte el a figyelmemet valamelyik. Az sem sok, főleg, hogy rögtön az első meccsen volt belőle kettő. Tizenhatoson belüli színészkedés sem olyan gyakori, mint más tornákon.
Howard Web sem volt egy "hűűűű de mekkora" biró... Emlékszem még itt családon belül mennyire szidtuk őt.messideco írta:Vég(R)e:Van Bommel lemondta a válogatottságot. Helyét szerintem Strootman veszi át, de ki tudja. Még várom a szövetségi kapitány lemondását is
Nem vezet több mérkőzést Kassai Viktor a lengyel-ukrán közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon, adta hírül a marca.com, amit később több hírügynökség (a német dpa és SiD) is megerősített. A magyar bíró mellett Velasco Carballo, Wolfgang Stark és Björn Kuipers számára sem jut több feladat az Eb-n-NSO
Valahol várható volt sajnos
Igen tény, h odalépett akkor Badstuber, de akkor is röhejes vt, ahogy elesett.TT írta:az messze nem volt műesés, mert rendesen elkaszálták, csak jóval később esett el. még járt is érte szabad + sárga