Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Ha ez seígt én is vétóztam, de látod kevesen voltunkOrdog írta:Ezt a cserét miért engedtük át Sima Fantasyban??
Booozer egyértelműen hasznosabb statokat hoz mint Igu, ha jól láttam 2 stat adaton kivül Boozer mindenben jobb. Én vétóztam is...
Srácok??? Is it true?:
Tőlem menni fog a vétó. Kobe-t vagy Bynumot elcseréled érzem.Gareth Tello írta:
Game, válaszoltam. Úgy tűnik, meg tudunk egyezni. Rég volt már ilyen brutális csere, ha tényleg sikerül összehozni.
Na, ennyi kell Bobnak, hogy a kardjába dőljön.Bob_Marley írta:Ehhez én is hozzászólnék, mert a one hit wondereket utálom 8persze csak ha nem nálam van )
Annyira meseszerűvé tudják tenni a reggeleket, mikor ránézel 1-1 boxscore-ra és látod hogy az Albacomp Ifi c csapatának 12ik embere dobott 35 pontot..... S látva Boshnál 6an tettek többet a közösbe, ami azért nem rossz, miután 8 embere játszott Gareth Tellonak
Glen Davis visszajön Nelson (nagy levegő, bizony Jameer a legjobb játékosom jelenleg )visszaesik ? Hát gondolom jah, sing hallelujah.
Ha Dunleavy dob 25öt Ellis kuka (amúgy is fáj a bokincája) aminek szintén örülnék
Barea 21-3-5 meg csodálatos, csak mikor egy Rubionál várod már, hogy bemelegedjen, öröm nézni hogy hasonló játékperccel Barea csinál egy ilyet, miközben a kicsi spanyol egy nála már szolidnak mondható 6-5-6al jelentkezett
Szóval Gareth Tello vegyenek vissza szépen az embereid, mert ha nálad nagyon megy, máson rajta a rohadás
Akkor ilyen lehetett a reggeled:fcbarca0827 írta:Úristen!
Ilyen megdöbbentő látvány nem fogadott még NBA fantasy pályafutásom alatt. Nyertem egy hetet.
A sima ligában Game lett az áldozatom, pedig tegnap sehol nem voltam még. Kár, hogy ez a győzelem is úgy jön össze, hogy át kellett vennem valaki másnak a csapatát.
Ehhez én is hozzászólnék, mert a one hit wondereket utálom 8persze csak ha nem nálam van )Gareth Tello írta:Most nézem én is, hihetetlen. Ma még jön Dunleavy egy 25 pontos meccsel.Game90 írta:GT, amit hétfőn csinált a csapatod, az azért kabaré... Ilyen közepes képességű játékosaid fényt kaptak, Collison 23/9, S. Brown 21 pont, CJ Miles 17 pont, Seraphin 18/5/4. Amikor reggel 6kor megláttam, hogy mennyi az állás és hogy milyen teljesítményt hoztak a játékosaid, azt hittem, hogy rosszul töröltem ki a csipát a szememből. Gyönyörű lenne, kanty-ot verem, tőled meg kikapnék
Mondjuk nálad meg Glen visszatért, aki lendíthet majd a dolgokon.
Meg lennék lepődve, ha akár döntetlen közelében is maradnék a hét végére.
Simában nincsenek annyira jó hírek, Paul és Ginobili is megsérült, viszont Barea 21/3/5.
Most nézem én is, hihetetlen. Ma még jön Dunleavy egy 25 pontos meccsel.Game90 írta:GT, amit hétfőn csinált a csapatod, az azért kabaré... Ilyen közepes képességű játékosaid fényt kaptak, Collison 23/9, S. Brown 21 pont, CJ Miles 17 pont, Seraphin 18/5/4. Amikor reggel 6kor megláttam, hogy mennyi az állás és hogy milyen teljesítményt hoztak a játékosaid, azt hittem, hogy rosszul töröltem ki a csipát a szememből. Gyönyörű lenne, kanty-ot verem, tőled meg kikapnék
Akkor külön büszkeséggel tölt el, hogy én lehettem az első De mivel ilyen kedves voltam, igazán elcserélhetnéd velem Westbrook-otfcbarca0827 írta:A poén az egészben az, hogy nem csak idén.Game90 írta: Ezek szerint idén először nyertél, szóval ellenem vesztetted el a szüzességedet?
Én a tavalyi szezonban 1 döntetlent értem el 15 (?) vereség mellett. Szóval, több mint 1 éve várok egy győzelemre.
Nem is értem mi van a csapatommal. Az elején sorra vertem mindenkit. Most meg. Sérülések és vereségek. Na meg persze mint a Te esetedben is, volt 1-2 barom döntésem és az ilyen 50 pontokat hagytam a padon 8 pontok ellenében.kanty írta:ESPN-en neo-t vertem.
1. Bob ennek nem örülneGame90 írta:Néztem már én is, nyerjen a jobbik!
Amúgy láttam már az ajánlatodat, elég durva, szóval még gondolkodnom kell rajta
Természetesen, ránézek majd a csapatodra, aztán kitalálok valamit. (Mondjuk azt nem ígérem, hogy még ma, ha nem baj.)MichaaBee írta:GT, látom nem tetszett az ajánlat, pedig Prince-t lepasszolnád, ha jól láttam. Akár pü-ben is, dobnál valamit, hogy miben kellene változtatni?
Majd igyekszem.neobarca írta:Aprítsátok csak Game-et!
A poén az egészben az, hogy nem csak idén.Game90 írta: Ezek szerint idén először nyertél, szóval ellenem vesztetted el a szüzességedet?
Én is azt hittem, hogy nekem meglesz. Aztán pénteken már tudtam, hogy bukta lesz.Game90 írta: Eltaláltad
Éjjel láttam, hogy itt még gondok lehetnek, szóval behúztam Earl Clark-ot, ő nyerte meg nekem ezt a hetet Ha ő nincs, akkor FGM bukó, blokk meg egyenlő.
Amúgy meg álmomban nem gondoltam volna, hogy behúzom ezt a hetet.
Volt már 117 pontos hete isGareth Tello írta: Az mi, hogy Harden 109 ponttal áll a héten?
Amúgy most nézem, hogy jövő héten ellened játszom. Reszkess!
Kobe vs Harden jó lesz.
Eltaláltadkanty írta: Remélem legalább egy 5-7-re feljövök.
Ezek szerint idén először nyertél, szóval ellenem vesztetted el a szüzességedet? Az azért idegesít, hogy kb. végig vezettem, aztán a végén bukó lett a hét, úgy, hogy 3 kategória elég szoros volt.fcbarca0827 írta:Úristen!
Ilyen megdöbbentő látvány nem fogadott még NBA fantasy pályafutásom alatt. Nyertem egy hetet.
A sima ligában Game lett az áldozatom, pedig tegnap sehol nem voltam még. Kár, hogy ez a győzelem is úgy jön össze, hogy át kellett vennem valaki másnak a csapatát.
Annyira örülök, hogy mindenki ellenem vanneobarca írta: Nem baj az. Aprítsátok csak Game-et! Legalább az egyik ligában had előzzem meg...
Nem baj az. Aprítsátok csak Game-et! Legalább az egyik ligában had előzzem meg...fcbarca0827 írta:A sima ligában Game lett az áldozatom, pedig tegnap sehol nem voltam még. Kár, hogy ez a győzelem is úgy jön össze, hogy át kellett vennem valaki másnak a csapatát.
Azokat néztem, hogy kiknek van meccse. Harden nem ember, az a baj. A fiúk nálam pedig kicsit lazáznak, már a rájátszást várják. Remélem legalább egy 5-7-re feljövök.Game90 írta:Lendített isGareth Tello írta: Ja, látom, Holiday-Harden kicsit lendíteni fog a dolgon.
Az a jóval több, az 1 ember volt Viszont összességében kb. ugyanannyi emberünk játszik a héten.kanty írta:A végén szerintem elég nagy lesz a különbség. Ma jóval több játékosa játszik Game-nek. De remélhetőleg idén nem most találkozunk utoljára.Gareth Tello írta: Most látom, hogy itt bizony kanty-Game-szuperrangadó folyik.
FGM, FTM, BLK elég szoros, szóval még bármi lehet.
Az mi, hogy Harden 109 ponttal áll a héten?Game90 írta:Lendített is
Lendített isGareth Tello írta: Ja, látom, Holiday-Harden kicsit lendíteni fog a dolgon.
Az a jóval több, az 1 ember volt Viszont összességében kb. ugyanannyi emberünk játszik a héten.kanty írta:A végén szerintem elég nagy lesz a különbség. Ma jóval több játékosa játszik Game-nek. De remélhetőleg idén nem most találkozunk utoljára.Gareth Tello írta: Most látom, hogy itt bizony kanty-Game-szuperrangadó folyik.
Ja, látom, Holiday-Harden kicsit lendíteni fog a dolgon.kanty írta:Ma jóval több játékosa játszik Game-nek. De remélhetőleg idén nem most találkozunk utoljára.
A végén szerintem elég nagy lesz a különbség. Ma jóval több játékosa játszik Game-nek. De remélhetőleg idén nem most találkozunk utoljára.Gareth Tello írta: Most látom, hogy itt bizony kanty-Game-szuperrangadó folyik.