Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Naná, hogy Curry. De jöhet helyette Irving is, ha az jobban tetszik.Tocy írta:Én láttam már tegnap, de nem tetszik igazán, mert Howard érdekelne, de Curryt meg jó volna megtartani...gondolom téged meg pont ő érdekel Valahogy át kellene variálni.
Én láttam már tegnap, de nem tetszik igazán, mert Howard érdekelne, de Curryt meg jó volna megtartani...gondolom téged meg pont ő érdekel Valahogy át kellene variálni.Gareth Tello írta:Keeperben Cumbeenek és 0827-nek, simában Tocynak írtam, majd nézzetek rá, srácok.
Ahogy néztem eléggé "lightos" a sorsolásod, neobarca fenyegethet egyedül, de szerintem te is kiemelt leszel, Game az alapkanty írta:Hihetetlen mélytörök nekem ez a hét. Nagyon nem jött jól az AS hétvége. A második helynek ezzel nagyjából búcsút is inthetek.
Én vagyok a tulaja, és főleg Irvingnek köszönhető a jó forma Most nem annyira megy neki, meg is látszik a csapatomon. Battier megtalálta a tripladobó formáját, az se ártOrdog írta:Mióta Bobtól kikaptam szinte szárnyalok:)
Most 9-3-ra sikerül lehoznom ezt a hetet ugyebár, mivel több meccs már nem lesz ezen a héten ami beleszámítana a statisztikákba, amivel át is veszem a vezetést.
Asszem megnyugodhatok, most már nem fogok lecsúszni a PO-ról Green behúzása FA-ról megszilárdított kissé, remélem több sérült nem lesz a Bostonban:P
Hajráhajrá!!! White Hot Heatnek ki a tulaja? Kövi csonka fordulóban ki-ki meccset vívunk, nagyon jó formában vagy ugyanis utóbb említett csapat!
Lényegesen több = 1 ember. Ja, nem, mert életemben először nem állítottam be a csapatomat Fejlövés. És mind a négy játékosom, akik a padon maradtak, elég szépen hoztak (pl. Lillard 33 pont, 10 FGM, 10 FTM, Tyreke Evans 20/7), szóval kb. vezetnék is, így viszont az a minimális esélyem is elszállt, hogy hozzam a hetet.neobarca írta:Ohhh, köszönöm szépen a megtisztelő szavakat. Lekötelezel. Most néztem és tényleg egész szezonban csak tőlem kaptál ki.Game90 írta:jön a másik is, akitől elszenvedtem az egyetlen vereségemet keeper-ben idén, neobarca. Most is vereség lesz ebből, örülök, ha 2-3 kategóriát sikerül majd behúznom, alapból van 3 sérültem, kevesebb játékosom is játszik a héten, meg neobarca kerete hihetetlenül erős.
Remélem nem szakítjuk meg a "hagyományt", de azért nem eszik olyan forrón a kását. Minden esetre úgy érzem, meglehet a hét. Bár ma neked játszik lényegesen több játékosod.
Amúgy mi a helyzet Holiday ságával? Továbbra sem tudtok dűlőre jutni? Mert emiatt pang a piac...
Adj egy pacsit. Én simában húztam be első picknek. És magamtól. Én hülye...Slither írta:Elegge kuka az idei eve... hulye autodraft behuzta nekem egy masik ligaban es emiatt [auto_cenzúra] vele.
Bynumnal most ugy nez ki hogy az se biztos hogy februarban visszater. Elegge kuka az idei eve... hulye autodraft behuzta nekem egy masik ligaban es emiatt [auto_cenzúra] vele.Gareth Tello írta:(Illetve már most is mehetne a trade, ha Bynum nem gyengélkedne továbbra is...)
1. Green megint 18-6-3, három tripla. Ha így folytatja, keepelem.Bob_Marley írta:Köszönd Greenek a 9-3at meg Parsonsnak, aki 0/6 volt a tripláról s elcseszte az tripla % kategóriát
És itt akkor meg is ragadom az alkalmat, hogy GT ott nem igazán cserélek, láttam küldtél ajánlatot, nem is volt rossz, de a csapatomon nem szeretnék változtatni, van egy kis mag, ők állandóak, 1-2 emberrel töltöm fel minden héten, számomra tökéletes
Pangani azért nem pang, legalábbis szerintem. (Lásd Knight-Collison. )neobarca írta:Amúgy mi a helyzet Holiday ságával? Továbbra sem tudtok dűlőre jutni? Mert emiatt pang a piac...
Ohhh, köszönöm szépen a megtisztelő szavakat. Lekötelezel. Most néztem és tényleg egész szezonban csak tőlem kaptál ki.Game90 írta:jön a másik is, akitől elszenvedtem az egyetlen vereségemet keeper-ben idén, neobarca. Most is vereség lesz ebből, örülök, ha 2-3 kategóriát sikerül majd behúznom, alapból van 3 sérültem, kevesebb játékosom is játszik a héten, meg neobarca kerete hihetetlenül erős.
Köszönd Greenek a 9-3at meg Parsonsnak, aki 0/6 volt a tripláról s elcseszte az tripla % kategóriátGareth Tello írta:
Keeper: Örülök, hogy legalább 9-3-ra feljöttem Bob ellen... Jön Slither, hasonlóra számítok.
Green amúgy 4 hárompontost szórt tegnap, az mi A többiek összesen eggyel többet produkáltak.
Azért annyira nem vagyok erős simában. Még én örülhetek, hogy a Celtics hosszabbítása miatt 6-6-re mentett nekem Pierce és Terry.Game90 írta:Sima NBA: sorozatban három 6-6, az mi? MichaaBee ellen ez nagyon jó eredmény, most meg jön a liga első kamaj, biztos sok esélyem lesz ellene. Amúgy ránézek a csapatomra és elkap a röhögés, hogy milyen embereim vannak
Head-to-headben azért csak leverlek, egyelőre szoros a verseny, de nekem jön még 1x Davies, 1x Michu, 2x Suárez, valamint 2x Gerrard (csk).Game90 írta:PL Fantasy: nem rossz, 56 pont és még van egy Suarez-em, aki a csk-m és 2 meccset fog tolni.
Egyszerűen csak rákattintasz pl egy középpályásra, és behúzod az egyik csatár helyére, vagy fordítva.bence-barca írta:PL fantasyban hol tudom megváltoztatnia formációmat?
Én is boldog vagyok, hogy simában ugyan azok a játékosaim, mint neked keeperben, így együtt tudjuk megélni ezeket a csodálatos élményeket. Én még valami out off season George sérülést várnék nagyon és akkor azt hiszem már meg is jöttünk.Game90 írta:Annak azért örülök, hogy így a hajrában sérülgetnek le a játékosaim, Glen Davis, Kirilenko, Drummond...
Ezzel egyetértekBob_Marley írta: Lehet én vagyok a szigorú, de a pick mozgások kiemelt jelentőségekkel bírnak a szememben.S első meg második körös pickeket nem adunk oda "csak úgy" meg nem szerzünk "csak úgy" ha nincs akkor különbség a játékosok között.
Ebben az esetben egy 4-5-6-7 pick cserét reálisnak látok.
Arról nem tehetek, hogy Harden-t elcserélték, az 55. választott Holiday meg jobb (de minimum hasonló) statokat hoz, mint a 3. választott CP3 Ilyen Lillard-ról meg George-ról inkább nem is beszélekneobarca írta:Vegyük példának Game-t. 1 picknek elhozta Lovet aki kb az egész szezont kihagyja/kihagyta. Mégis torony magasan vezet. Szal sztem attól még, hogy 1-1 picket elvesztessz, nincs lefőve a kávé.
Továbbá Wall mélyen keeper játékos, míg az Pacers-es nem. Vele lehet hosszú távon tervezni. Mivel én ki lettem rabolva pickek terén, így fontos számomra a pótlás.