Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Brutális!!!!!!!!!!!!!Deus írta:Kész van a tetkóm!
pedig 11 ért ajándék. az utóbbi 8 évben ez volt az első karácsony mikor nem kértem barcás ereklyét. panaszkodnom tiloscsababarca írta:
hát igen,nekem most pont volt. (ami ritka )
Filóztam hogy mezt rendeljek e,de azt úgyse hordanám,ez hasznosabbnak tűnik. Még sima suliba járósnak is, de futáshoz is tökéletes,ahogy az anyagát néztem élőben.
hát igen,nekem most pont volt. (ami ritka )Initom írta:elég nagy leárazások vannak. 11 ért lehet venni sok ilyen felsőt.
csak...money money...i dont have money
Mind 2 könyv olyan ami kötelező meglegyen a Barca szurkolók polcán. A BL história áttekinthető nagyon jó. A 110 év 110 Barca az nem olvasásra van, megvannak a csapatok,mérkőzés szám eredmények(nem meccsek hanem ligában hányadik)RafaelMulti írta:Sziasztok!
Nemrég Graham Hunter könyvének hatására kedvet kaptam két korábbi, szintén Barcával foglalkozó művet elolvasni, ám van egy problémám. Ezek a könyvek 2006-os és 2009-es kiadásúak, és mivel a boltokban már nem kaphatóak, nem tudtam beletekinteni, hogy milyen is a felépítésük, pontosan milyen témákról írnak stb. Ezért nagyon megköszönném, ha valaki, akinek megvannak ezek a könyvek, elmondaná a véleményét róluk, és feltöltene pár képet a fontosabb fejezetekről.
Adatok:
- A 2005-06os BL győzelem és a klub históriája (Kormanik Zsolt, Moncz Attila; Aréna 2000 kiadó)
- 110 év 110 Barca (Moncz Attila; Aréna 2000 kiadó)
#4 Fabregas 2012/hazaizsoly12 írta:Nekem sok van:
A mezek(egy kisebb gyujtemeny):
#10 Ronaldinho 2006/hazai
#14 Henry 2007/idegen
#19 Messi 2009/hazai (igaz ekkor mar Messi 10-es de meg nyaron vettem es csak 19-es volt)
#10 Messi 2009/idegen (idegent arultak...)
#9 Ibrahimovic 2010/hazai
#9 Ibrahimovic 2010/idegen
#7 Villa 2011/idegen
#1 Valdes 2011/kapus
#5 Puyol 2011/idegen
#6 Xavi 2011/hazai
Spanyol valogatott
#6 Iniesta 2010/hazai (csillaggal)
3db konyv
2009-es eredeti fali naptar
Torolkozo
Csukloszorito
2007-es labda(Nou Camp 50 eves centenariumi)
2007-es csapat altal (nyomtatottan) dedikalt labda
2007-es csukloszorito
Messi figura
Karkoto
Sipcsontvedo
Kalap
Teli sapka
Ahogy itt olvasom, elég sokan olvasták/olvassuk a könyvet, de ahogy az előttem szólók is írták, tényleg egy fantasztikus könyv... kár kihagyni... rengeteg érdekes háttérinfó van benne... és tök jó az író stílusa is.. mióta olvasom azóta állandóan a részleteket mesélem a kollégáimnak, akik már totál kivannak akadva rám, mivel egyikük AC Milan, másikuk MU fan, és hát nem igazán érdekli őket a Barca, de én csak mesélek és mesélek... heheFirefox írta:Sziasztok!
Megrendeltem Graham Hunter:Barca c. könyvét, pár nap múlva meg is érkezik. Szeretném kérni róla azok véleményét akik olvasták/olvassák, hogy mégis mire számítsak, tényleg olyan fantasztikus-e, mint amilyennek sokan elmondják. Kíváncsian várom a válaszokat! Visca el Barca!
Szia! Nekem az első könyv:- A 2005-06os BL győzelem és a klub históriája (Kormanik Zsolt, Moncz Attila; Aréna 2000 kiadó) megvan csak az a gondRafaelMulti írta:Sziasztok!
Nemrég Graham Hunter könyvének hatására kedvet kaptam két korábbi, szintén Barcával foglalkozó művet elolvasni, ám van egy problémám. Ezek a könyvek 2006-os és 2009-es kiadásúak, és mivel a boltokban már nem kaphatóak, nem tudtam beletekinteni, hogy milyen is a felépítésük, pontosan milyen témákról írnak stb. Ezért nagyon megköszönném, ha valaki, akinek megvannak ezek a könyvek, elmondaná a véleményét róluk, és feltöltene pár képet a fontosabb fejezetekről.
Adatok:
- A 2005-06os BL győzelem és a klub históriája (Kormanik Zsolt, Moncz Attila; Aréna 2000 kiadó)
- 110 év 110 Barca (Moncz Attila; Aréna 2000 kiadó)
Én is megvettem már, pár nap alatt ki is olvastam, tényleg nagyon jó, érdekességek az öltözőből, háttérinformációk, játékosnyilatkozatok, és megtudhatjuk, miért Cruyffnak köszönhetünk mindent.Firefox írta:Sziasztok!
Megrendeltem Graham Hunter:Barca c. könyvét, pár nap múlva meg is érkezik. Szeretném kérni róla azok véleményét akik olvasták/olvassák, hogy mégis mire számítsak, tényleg olyan fantasztikus-e, mint amilyennek sokan elmondják. Kíváncsian várom a válaszokat! Visca el Barca!
Nemsokára tartok majd a felénél. Eddig nagyon bejön, szerintem nagyon megéri minden szurkolónak megvenni. Jól írja le a dolgokat, sok részletet megtudunk a régi meccsekről, mint pl. az 5-0 és a 6-2 a Real ellen, Pepről játékos korában és edző korában, Puyol, Piquéről (itt tartok most) és még sok mindenről, sok mindenkiről. Egyébként a Tot el camp blogon a napokban jelent meg az "Így írtok ti" című blogbejegyzés, ez is a könyvről szól.Firefox írta:Sziasztok!
Nálunk (Kaposváron) az InterSportban is van egy csomó jó Barca-s cucc. Hátha.zsoltfree írta:Sziasztok!
Tudnátok nekem mondani olyan boltot ahol Barcelonás cuccokat (póló, melegítő, nadrág) tudok venni? Webshopot ne. A lionsport és a footballfactort már néztem. Azon kívül lehet még?
Köszi.