Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Ter Stegen azt nyilatkozta, hogy a következő szezont mindenképpen acsababarca írta:Nem rossz az elképzelés kapus ügyben.
Valdes ugye a kutyának se kell, pénzt nem láthatunk belőle, mert nincs az a klub aki fizetne érte, pláne így,hogy jövőre ingyen mehet. (de amúgy se)
Ter Stegen meg érhet egy évet a 'gladbachban.
Mondjuk még mindig az lenne a legjobb,ha valami tudatlan klubelnök pénzt adna Valdesért, és jönne már idén a német.
A gond ott van, hogy hiába szeretnénk mi eladni, ha nem kell senkinek. Bár ezt így a nyár elején nem tudom, mennyire lehet felmérni, plusz a klub szándékával sem vagyok tisztában, de én nem gondolom, hogy pont ez a vezetőség szeretne pénz nélkül maradni. Szóval érdekes ez.Ronaldinho&Barca írta:
VV mindenképp el kell adni, klubhűség és kutya f**za ide-ida, pénz kell érte.. kijelentette belefáradt, fejben és minden másban, hát menjen akkor. Szükség van még védőre, védőkre is, így nem lehet karitász célú jóságokkal élni a piacon, ha menni akar, akkor idén menjen Isten hírével, de pénzt érte. Szerintem a monacoval meg lehetne oldani az üzletet, értelmes keretek között. Jó választás a német a szakmai vezetés részéről, de minél előbb be kell építeni a csapatba, a stílusba, az egész spanyol fociba amit a Barca képvisel, felesleges húzni az időt.. minél előbb el kell sajátítsa azt a stílust ami rá vár, még ha ő egy kapus is.
Már miért ne mennének bele? A Dortmund is "elszórakozta" a legnagyobb értékét. Ilyen a kapitalista futball, pénz beszél, az erősebb kutya meg ...ik:) A Gladbach-ban mégis milyen komoly kiugrási lehetősége lenne? A Bundesliga-n belül legfeljebb a Bayern számítana komoly szakmai előrelépésnek, de Neuer-t nem mostanában fogja bárki is kiszorítani a kapuból. Maradnak a külföldi topcsapatok, akik közül a Barca még mindig a legjobb választás szerintem. Azzal viszont én is egyetértek, hogy minél hamarabb a mélyvízbe kellene dobni, ha már komolyan számolunk vele. A látottak alapján minden képessége megvan, hogy jó Barca-kapus legyen, de ehhez minél hamarabb szoknia kell a játékrendszert és az egész közeget. Valdes maradásának pedig szintén nem örülök. Így most nem csak 1 évet veszítünk, amíg az új kapus "betörik", hanem mindjárt kettőt, egy leeresztett, motiválatlan Valdes-el a kapuban. Remélem rámcáfol VV, de már az idén sem felfele lógott ki a csapatból. Annak ellenére, hogy mindig a támogatói között voltam, ha menni akar, úgy érzem jobb ha minél hamarabb megy.looka írta:Teljesen esélytelen, hogy ennyire fogalmatlanok legyenek a németek, hogy ebbe belemenjenek, Stegen a legnagyobb értékük, majd pont elszórakozzák. De ugye kell a hír az újságba, valahogy el kell adni.
Amúgy meg ez a "hozzunk el egy fiatal kapust, ültessük le a padra, és majd szokja a nyomást" dolgot hagyjuk már, ha kapust igazolunk, azt nem így fogjuk megtenni. Az meg megint más, hogy ez senkinek sem előnyös, se nekünk, se a kapusnak, mert a nyomást akkor tapasztalja meg, ha huzamosan a kapuban ácsorog, éles meccseken, nem úgy, hogy néhány hakniban a kupában reszelgeti a körmét, míg a huszadik osztályú ellenfél a 16ost se karcolja meg a stoplisával.
nem! a legrosszabb megoldás, ha rájön vv h ő még is mennyire szeret itt lenni és köt egy lifetimecontractotSubinho írta:a legrosszabb megoldás!!! ter stegen jöjjön most, vv meg menjen isten hírével!!!jövőre úgyis ingyen menne, így tőlem akár most is mehet nulla eu-ért!!!
Gondolom akkor Valdes kitölti a szerződését. Meg a sport.es azt is írta, h jövőre már csak 1 év lenne hátra a szerződéséből, szóval így olcsóbb. (Mondjuk azt nem értem, h ha most ledumáljuk, h jövőre megvesszük, attól miért olcsóbb. Elvileg pont azért adják olcsóbban az ilyen játékosokat, mert h különben következő évben menne ingyen, de ugye itt meg pont ezt zártuk ki azzal, h el van intézve a transzfer.)Barcaman1993 írta: Teljesen logikus. Bár nem értem, akkor miért nem várunk 1 évet a megvásárlással?
Ez az ütemezés baromi jól hangzik, csak a végén az lesz belőle, h idén szépen átütemezünk 200 milliót, a következő 5 évben meg egy fitying sem lesz az átigazolásokra, mert még mindig Neymart és társait törleszti a klub. Aztán amikor meg kell valakire a pénz, megnézhetjük magunkat.recrea írta: Meglehetősen tetszetős megoldás. Főként, ha a fizetési ütemezést is tudjuk variálni, mint Neymar-nál, plusz gondolom a fizetését is a 'Gladbach állná jövőre.
Szerintem jó döntés. Jövőre nem lesz égető kérdés a kapusposztra való keresés, mellesleg nem biztos, hogy olyan összegbe kerülne, mint az idén attól független, hogy kevesebb lesz a szerződési ideje 1 év múlva.Barcaman1993 írta: Teljesen logikus. Bár nem értem, akkor miért nem várunk 1 évet a megvásárlással?
Meglehetősen tetszetős megoldás. Főként, ha a fizetési ütemezést is tudjuk variálni, mint Neymar-nál, plusz gondolom a fizetését is a 'Gladbach állná jövőre.sjd írta:És akkor jelentkezik az első ember, aki hajlandó volt utánanézni, és nem hitte el vakon, amit ez a színvonaltalan oldal ír: ter Stegen jövőre a Mönchengladbachnál lesz kölcsönben. Magyarul most megvesszük, visszapasszoljuk nekik egy évre, és jövő nyártól első számú kapus itt. (Vagy ha úgy tetszik, érkezik jövő nyáron)
Sport.es-en pl. csekkolhatjátok
Azt nem tudom....de hogy nem kapnánk ilyen...visca el barca írta:mér? matyiővel meg ramival jobb lesz?baas11 írta:visca el barca írta:kb totál feleslegesek. alba, alves, bartra, puyol, mascherano, piqé, adriano, alba, montoya. egyikuknél sem jobban annyival h kiadjunk értük akár 2 forintot is. van 9 védő 4 posztra minek hoznál ide még kettőt?
Hát mennyiségre megvagyunk az biztos........de valahogy még ebből a 9 "védőből" sem tudnám nyugodt szívvel eldönteni/összeállítani a legerősebb 4-es falat ha esetleg nem az Elche látogat a NCampba !?!!
-
3 törpe meg a villám Pique ? vagy ifisták ? __komolytalan ez így
Annak nem lett volna sok értelme, hogy elhozzuk ide padozni drága Victorunk mögé. Viszont ez az utóbbi verzió már elképzelhetőbbsjd írta:És akkor jelentkezik az első ember, aki hajlandó volt utánanézni, és nem hitte el vakon, amit ez a színvonaltalan oldal ír: ter Stegen jövőre a Mönchengladbachnál lesz kölcsönben. Magyarul most megvesszük, visszapasszoljuk nekik egy évre, és jövő nyártól első számú kapus itt. (Vagy ha úgy tetszik, érkezik jövő nyáron)
Sport.es-en pl. csekkolhatjátok
szerk.: 45 másodperccel lemaradtampapek89 írta:Megjegyzés az előző linkhez: a forrásként feltűntetett Sport valójában azt írja, hogy a terv szerint _megvennénk most_ Ter Stegent, és egy évre még _visszaadnánk kölcsönbe_ a Mönchengladbachnak.
Elvileg ez a verzió lenne a valós.
Teljesen logikus. Bár nem értem, akkor miért nem várunk 1 évet a megvásárlással?papek89 írta:Megjegyzés az előző linkhez: a forrásként feltűntetett Sport valójában azt írja, hogy a terv szerint _megvennénk most_ Ter Stegent, és egy évre még _visszaadnánk kölcsönbe_ a Mönchengladbachnak.
papek89 írta:Megjegyzés az előző linkhez: a forrásként feltűntetett Sport valójában azt írja, hogy a terv szerint _megvennénk most_ Ter Stegent, és egy évre még _visszaadnánk kölcsönbe_ a Mönchengladbachnak.