Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Jaja vágom...Láttam...Csak azért posztoltam újra,mert úgy éreztem,hogy sokan kicsit átsiklottak ezen link fölött,pedig a fórum jelentős részének jót tenne ha elolvasná...És énis tőled vettem, amúgy,te hívtad rá fel a figyelmemet,bocs,úgy keleltt volna hogy beidézlek téged...kova4 írta:Ha megnézed a 4-gyel lentebb lévő hozzászólásomat, akkor látod, hogy pont ugyanezt linkeltem be, és ugyanezt írtam le egy kicsit bővebben...Bestbarca írta:http://barcelona.blog.nepsport.hu/archi ... tekinto_I/
no ezt olvassátok végig...Sok mindent megválaszol...Sok itt forgó tévhitet helyre rak...Ebbe meg belekötni nem a mi tisztünk úgy érzem...
Ez volt a baj a védelmünkkel...Itt a megoldás...Csak egyik szélsőnek szabadna felmennie...És kell egy magas center aki gyors és technikás...Valdesnek mennie kellene...
Előljáróban ennyi...De tényleg érdemes elolvasni...
Ha megnézed a 4-gyel lentebb lévő hozzászólásomat, akkor látod, hogy pont ugyanezt linkeltem be, és ugyanezt írtam le egy kicsit bővebben...Bestbarca írta:http://barcelona.blog.nepsport.hu/archi ... tekinto_I/
no ezt olvassátok végig...Sok mindent megválaszol...Sok itt forgó tévhitet helyre rak...Ebbe meg belekötni nem a mi tisztünk úgy érzem...
Ez volt a baj a védelmünkkel...Itt a megoldás...Csak egyik szélsőnek szabadna felmennie...És kell egy magas center aki gyors és technikás...Valdesnek mennie kellene...
Előljáróban ennyi...De tényleg érdemes elolvasni...
Ha azt vesszük, hogy Neymar idén "csak" 10 milliót emészt fel úgyhogy elvileg nem lenne gond egy nagyobb befektetés. Nem igazán tudom mi lehet Rosellék fejében, remélem még nem mondtak le Silváról.Rinku írta:
Persze, csak tudod n úgy vagyok vele, hogy inkább +5 millió most, mint jövőre 20. Valdes szerintem megvan 15 millió euró. Egy Monaco, aki nevesincs senkire pazarol el 60 misit, nem pont Valdesen fog szrozni, legalább szvsz ezek után elég nevetséges lenne. Stegen max 20-ba kerülne. Meg lehetne csinálni az üzletet, nincs semmi akadálya, hogy mellé még egy védőt is hozzon a csapat, itt Silvára gondoltam most. Legyen ő 40 millió. Eddig tehát kell 45 misi, mert Silva+Stegen 5 milliója. Villa elmegy kb. szintén 15-ért, nem hiszem, hogy valahonnan 30-t ne tudnának előkeríteni. Neymar ára egy dolog, a srác már jövő év végére vissza fog termelni mindent, ha nem előbb. Biztosan meg lehetne oldani. A kérdés, hogy meg akarják-e oldani, vagy inkább skótoskodnak Adrianoval meg Mascheranoval a kh poszton, azt vagy bejön v. nem. Idén nem jött be, ahogy láttuk, jövőre sem fog. Nem vagyok a nagy pénzköltés híve, de néha mélyen a zsebbe kell nyúlni. Nem hozhatunk Mátyiőt meg Ramit meg ilyen hátha embereket, ha BL-t akar nyerni a csapat, sziklaszilárd pont kell a védelembe, most ismét elő kell venni a malacperselyt, mert néha csak így megy. Ez most nem választás kérdése, most pénzt kell áldozni, akár nagy összeget is.
huh s csávó bő lére eresztette szerintem egy edző nem szakmazik ennyitkova4 írta:Itt egy írás, érdemes végigolvasni... http://barcelona.blog.nepsport.hu/archi ... tekinto_I/
Persze, csak tudod n úgy vagyok vele, hogy inkább +5 millió most, mint jövőre 20. Valdes szerintem megvan 15 millió euró. Egy Monaco, aki nevesincs senkire pazarol el 60 misit, nem pont Valdesen fog szrozni, legalább szvsz ezek után elég nevetséges lenne. Stegen max 20-ba kerülne. Meg lehetne csinálni az üzletet, nincs semmi akadálya, hogy mellé még egy védőt is hozzon a csapat, itt Silvára gondoltam most. Legyen ő 40 millió. Eddig tehát kell 45 misi, mert Silva+Stegen 5 milliója. Villa elmegy kb. szintén 15-ért, nem hiszem, hogy valahonnan 30-t ne tudnának előkeríteni. Neymar ára egy dolog, a srác már jövő év végére vissza fog termelni mindent, ha nem előbb. Biztosan meg lehetne oldani. A kérdés, hogy meg akarják-e oldani, vagy inkább skótoskodnak Adrianoval meg Mascheranoval a kh poszton, azt vagy bejön v. nem. Idén nem jött be, ahogy láttuk, jövőre sem fog. Nem vagyok a nagy pénzköltés híve, de néha mélyen a zsebbe kell nyúlni. Nem hozhatunk Mátyiőt meg Ramit meg ilyen hátha embereket, ha BL-t akar nyerni a csapat, sziklaszilárd pont kell a védelembe, most ismét elő kell venni a malacperselyt, mert néha csak így megy. Ez most nem választás kérdése, most pénzt kell áldozni, akár nagy összeget is.connor írta:Ez teljesen igaz.
Én viszont el tudok képzelni egy olyan forgatókönyvet, hogy idén nyáron Neymar megszerzése után a védőkérdés a prioritás, ha kapussal is KELLENE foglalkozni, az is biztos belekerülne pár plusz millióba, mert Valdes-ért nem feltétlen fizetne ki nagyobb összeget még egy Monaco sem a rosszul felépített kommunikáció miatt (már mindenki tudja, hogy semmiképp sem hosszabbít így jövő nyáron ingyen megy).
A vezetőség pedig úgy van vele, hogy akkor idén nem költünk kapusra, csak védőre (csatárra remélhetőleg csak akkor, ha marad), de abból minőségire, kimerítve az 50 milliós keretet (+ távozók ára). Jövőre pedig igazolunk egy kapust, meg felhozunk egyet a B-ből cserekapusnak.
Nyilván összességében veszteség, de ha el tudjuk osztani a pénzeket, akkor sportszakmailag jobban járunk idén egy jó, de drága védővel és Valdes-szel, mint mondjuk egy középszerű védő-vel és Reina-val.
Azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy Ter Stegen-ért leteszünk előre 5-6 milliót, ahogy Neymar esetében is tettük.
Azt ne felejtsük el hogy 1 kapusnak, védőnek nehezebb a dolga, mint 1 csatárnak/támadónak. Ha már felhoztad példának a "Cselzi" elleni meccset, akkor én erre azt mondom, hogy a támadóink(igen Leo is) "ha jobban kihasználják a helyzeteiket" akkor az általad említett Ramires találat nem oszt nem szoroz... igaz... De nem így látjuk a dolgokat... 1 csatárnál ha kimarad egy helyzet nincs para, jön a következő ziccer, helyzet, be lehet lőni, de a kapusnak nincs második esélye, ha rosszul helyezkedik az gól... Abszolút nem kéne VV-t ennyire lehúzni. Ne hogy visszasírjuk még... Ter Stegen meg még nem mutatott annyit hogy ő már most elismertebb legyen mint Victor!Ezen vitázhatnánk eleget. Volt, amikor én is védtem Valdest egy-egy nagy hiba után. De pl a Rijkaard éra alatt ő volt kb a legjobb kapus a világon 1 vs 1-ben. Azóta ez kiveszett belőle, de ugyanolyan bizonytalan maradt minden szempontból. Lásd tavaly a Cselzi ellen. Ramires góljánál: ha jobban kijön, lehet blokkolja a lövést. Ha kevésbé, akkor nem lehet átemelni. Nem. Ő pont addig jött ki, hogy simán átemeljék, de elrúgni mellette se lett volna bonyolult. Valdes egy elkényeztetett sztárocska, aki már rég eljátszotta mindenki bizalmát és évek óta nem volt komolyabb része egy kupában se. Pinto is sokkal jobb kapus, érződik rajta a magabiztosság, míg Valdes esetében minden beívelés veszélyt rejt.
Ezen vitázhatnánk eleget. Volt, amikor én is védtem Valdest egy-egy nagy hiba után. De pl a Rijkaard éra alatt ő volt kb a legjobb kapus a világon 1 vs 1-ben. Azóta ez kiveszett belőle, de ugyanolyan bizonytalan maradt minden szempontból. Lásd tavaly a Cselzi ellen. Ramires góljánál: ha jobban kijön, lehet blokkolja a lövést. Ha kevésbé, akkor nem lehet átemelni. Nem. Ő pont addig jött ki, hogy simán átemeljék, de elrúgni mellette se lett volna bonyolult. Valdes egy elkényeztetett sztárocska, aki már rég eljátszotta mindenki bizalmát és évek óta nem volt komolyabb része egy kupában se. Pinto is sokkal jobb kapus, érződik rajta a magabiztosság, míg Valdes esetében minden beívelés veszélyt rejt.Rivaldo11 írta:Miért a nyert kupákba nem volt benne, a Bl győzelmekben? Vagy az nem számít ilyenkor? Hogy van ez?noname írta:Annak örülnék legjobban, ha Valdes idén lelépne. Felőlem mehet ingyen is, csak váltsuk már le. Mióta ennyire domináns a játékunk(tehát Pep óta) évről évre gyengébb. Tavaly is és idén is benne volt szinte minden kiesésben. Nagyon remélem h már idén leváltjuk és Ter Stegen a favoritom. Egyértelműen!
SIMÁN megérdemli, hogy jövőre mehessen, és ingyen. Tett már annyit az asztalra le bőven, becsülettel szolgálta a Barcát.
Amikor a színes nyomtatópatronokon spórolunk, akkor elég nagy luxus csak azért ingyen elengedni valakit mert ő azt akarja.barca99 írta:Szóval, kinek miért fáj, ha Valdés ingyen megy?
SIMÁN megérdemli, hogy jövőre mehessen, és ingyen. Tett már annyit az asztalra le bőven, becsülettel szolgálta a Barcát.
Már bocs,de ez nem erről szól,hogy megérdemli vagy sem. ha így működne a klub, akkor nem lenne bevétele, meg semmilyen eladásokból származó pénze. Így sincs sok, de miért ne csináljunk pénzt belőle?Rivaldo11 írta:Miért a nyert kupákba nem volt benne, a Bl győzelmekben? Vagy az nem számít ilyenkor? Hogy van ez?noname írta:Annak örülnék legjobban, ha Valdes idén lelépne. Felőlem mehet ingyen is, csak váltsuk már le. Mióta ennyire domináns a játékunk(tehát Pep óta) évről évre gyengébb. Tavaly is és idén is benne volt szinte minden kiesésben. Nagyon remélem h már idén leváltjuk és Ter Stegen a favoritom. Egyértelműen!
Ez teljesen igaz.Rinku írta: Nekem azért, mert felesleges pénzköltés jövőre venni egy kapust az idei nyár helyett, mivel mindenképpen el fog menni Valdes a klubtól. Legalábbis remélem, hogy nem gondolja meg magát Mr. Rinyagép. Ezért ha jövőre megy ingyen és igazolunke gy kapust 15-20 millióért, akkor már ennyi mínusszal kezdődik a következő évi átigazolási szezon. Na már most Rosellnél nagyobb skótokat én csak az Arsenalnál láttam/látok, Neymar is elsősorban azért jött, mert rengeteg pénzt fog hozni a konyhára, nem azért mert valós szakmai érdek. Vagyis éppen az, de ez másodrangú a pénz mögött, ebben biztos vagyok. Ha nem lenne ekkora névértéke, 23 millión is úgy fintogorna az egész vezetőség, hogy nem igaz... Sanchezen meg Albán is mit levergődtek már 1 meg 1,5 milliókon, Neymart is biztos csak azért hozták ide ennyiért, mert egy jó játékos... Igen, biztos...
Szóval röviden: tök felesleges itt tartani valakit, aki menni akar és úgyis le lesz cserélve. Akkor inkább addig lásson pénzt belőle a klub, ameddig lehet. Mivel ez is csak a klub gazdagodását szolgálja, és a Barca akármennyire népszerű, 20 milliókat feleslegesen ne dobálgassunk már a levegőbe ilyen szrságok miatt, ha nem muszáj... Thiago Silva kaliberű játékost pont azért nem tud igazolni a klub, mert nincs keret rá. Majd pont itt Valdesnél kéne töketlenkedni, amikor még egy jobb kis összeget keríthet a klub magának belőle. Nekem speciel fáj ez az egész, fáj a hülyeség.
Miért a nyert kupákba nem volt benne, a Bl győzelmekben? Vagy az nem számít ilyenkor? Hogy van ez?noname írta:Annak örülnék legjobban, ha Valdes idén lelépne. Felőlem mehet ingyen is, csak váltsuk már le. Mióta ennyire domináns a játékunk(tehát Pep óta) évről évre gyengébb. Tavaly is és idén is benne volt szinte minden kiesésben. Nagyon remélem h már idén leváltjuk és Ter Stegen a favoritom. Egyértelműen!
Nekem azért, mert felesleges pénzköltés jövőre venni egy kapust az idei nyár helyett, mivel mindenképpen el fog menni Valdes a klubtól. Legalábbis remélem, hogy nem gondolja meg magát Mr. Rinyagép. Ezért ha jövőre megy ingyen és igazolunke gy kapust 15-20 millióért, akkor már ennyi mínusszal kezdődik a következő évi átigazolási szezon. Na már most Rosellnél nagyobb skótokat én csak az Arsenalnál láttam/látok, Neymar is elsősorban azért jött, mert rengeteg pénzt fog hozni a konyhára, nem azért mert valós szakmai érdek. Vagyis éppen az, de ez másodrangú a pénz mögött, ebben biztos vagyok. Ha nem lenne ekkora névértéke, 23 millión is úgy fintogorna az egész vezetőség, hogy nem igaz... Sanchezen meg Albán is mit levergődtek már 1 meg 1,5 milliókon, Neymart is biztos csak azért hozták ide ennyiért, mert egy jó játékos... Igen, biztos...barca99 írta:Szóval, kinek miért fáj, ha Valdés ingyen megy?
Hát mi! Márquez, Henry, Milito ha jól emlékszem mind így távoztak. Illetve Ibrahimovic egy év után jelentősen kevesebb összegért távozott, mint amennyiért vettük, aztán emlékezhetünk arra is, hogy Csigrinszkij 25 millióért jött, egy év múlva 15 millióért ment, a Shaktharnál meg röhögtek a markukba... Igazi pénzügyi zsenik dolgoznak a Barcelonánál, ez nem vitás... Képesek elfogadni Valdés akaratát és egy évig még játszatni, hogy aztán ingyen mehessen el innen, miközben a klub kasszája nem gyarapszik. Szánalom!!!Tim írta:Na az kéne csak! Ki hallott már olyan klubról,amelyik ingyen engedi el a játékosait,vagy jelképes összegekért?!Capon írta: VV-t meg adják el, nehogy már vöröskereszteset játszunk vele..
egyetértek, maximálisan, mert hogyan is van ez most? bejelenti, hogy elmegy mert.....(nem ismétlem) azután egy kis megtorpanás....talán mégis maradok egy évet.....(kitöltöm a szerződésem) azután azt látjuk, hogy egyelőre a kutyának sem kell......, és mégis megy a csűrés -csavarás....noname írta:Annak örülnék legjobban, ha Valdes idén lelépne. Felőlem mehet ingyen is, csak váltsuk már le. Mióta ennyire domináns a játékunk(tehát Pep óta) évről évre gyengébb. Tavaly is és idén is benne volt szinte minden kiesésben. Nagyon remélem h már idén leváltjuk és Ter Stegen a favoritom. Egyértelműen!
Ha Valdes marad még egy évet, akkor én is támogatnám az ötletet. Megvennénk már mos nyáron, hogy más ne vihesse el, de maradhatna kölcsönben egy évig a mostani csapatánál, vagy csak simán olyan opció lenne, hogy jövőre csatlakozik csak- Más csapatok is csináltak már ilyeneket, szóval simán megoldható lenne.Rivaldo11 írta:Egyszerű a dolog: Meg kell venni Ter Stegent most, mert jövőre más viszi el, és fújhatjuk. Egy évig még van kapusunk, utána miénk a világ egyik legnagyobb kapustehetsége. Nem lenne rossz biznisz ez.
Na az kéne csak! Ki hallott már olyan klubról,amelyik ingyen engedi el a játékosait,vagy jelképes összegekért?!Capon írta: VV-t meg adják el, nehogy már vöröskereszteset játszunk vele..
Habfehér barátaink is egyből elkezdték támogatni a transzfert a túloldalon.lui1698 írta:Márkó lepkézik egyet a válogatottban, erre jön a hír, hogy meg akarjuk venni.
Úgy látszik ez feltétel a Barca kapusoknál.
Amúgy ez [auto_cenzúra] megoldás mindenkinek:Rivaldo11 írta:Egyszerű a dolog: Meg kell venni Ter Stegent most, mert jövőre más viszi el, és fújhatjuk. Egy évig még van kapusunk, utána miénk a világ egyik legnagyobb kapustehetsége. Nem lenne rossz biznisz ez.