Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
gyuri03 írta:bali 15 írta:Szerintem nem T.S. kell nekunk. Teljes mertekben butasagnak latom kiadni 40millio koruli osszeget egy olyan vedoert aki mar 28 eves. Ha mar ugy is hajandoak lennenk ekkora penzt aldozni egy vedoert akkor adjuk azt a penzt Hummels-re vagy valami hasonlo koru es tehetseges jatekosra.
Abszolút így van! Annyit tennék hozzá, hogy Silva nem hogy "idős", de pont a legmegfelelőbb korban van, ami egy belső védőt illet. 5 év benne van simán még, és akárhány éves lenne, ennél hosszabb szerződést nem ajánlana neki a klub semmiképp sem... Aztán a képességeit tekintve magasan Hummels felett van. Arról nem is beszélve, hogy a dinamizmusa, és a gyorsasága a fizikai adottságaihoz képest rendkívül figyelemreméltó. Ugye ebben is "veri" a Német -et. Alves rengeteg szabálytalanságot követ el visszafutásoknál , így megakadályozván hogy a támadók lendületből vezessék a labdát Piquére, hiszen akkor 98 %ban a mi Gerrardunk lapot kap. Vagyis Hummels esetében lenne 2 nagyon lassú robosztus védőnk, amik azért tavalyt elnézve gyakran probléma volt, gyors támadókkal szemben... Sajnos nincs megfelelőbb játékos Silvánál a számunkra jelen pillanatban a piacon... david luíz meg(sirekt kisbetűvel) nagyképű kijelentése után, soha az életbe még csak a közelbe se kerüljön. Abszolút nem tart ott ahova képzeli magát...Chino írta:Ez az átmeneti megoldás 3-4 év és közel sem vagyok biztos benne, hogy Hummels sokkal tovább maradna. Azonkívül kerek-perec kijelentette hogy nem akar ide igazolni. Ha Silva-nál negatív kritika, hogy nem tesz lépéseket az eligazolásáért akkor a németnél hogyan értelmezzük. Az igazság pedig hogy Hummels még közel sem "kész" játékos, nekünk pedig az kellene. Nem olyan aki jövőre vagy azután a legjobbak közé fog tartozni. Én TS-t nem csak a képességei miatt favorizálom, hanem mert egy vezér típus. Erre van most a legnagyobb szükségünk, mellette Piqének is feljavulhatna a teljesítménye. Olyan éles kontraszt van azon meccsek között, mikor Puyol esetleg Ramos a párja illetve ha egy Brtra vagy Adriano van mellette. Hummels még közel sem ez a típus, a brazil képességek terén és a fent említettek tekintetében is szintekkel magasabban van. Az pedig, hogy mennyi idős teljesen relatív. Középső védőknél egy 31-32 éves kor sok esetben jobb mint a 25-26.
Viszont ha Silva esélytelen én David Luizt hoznám.
Chino írta:Ez az átmeneti megoldás 3-4 év és közel sem vagyok biztos benne, hogy Hummels sokkal tovább maradna. Azonkívül kerek-perec kijelentette hogy nem akar ide igazolni. Ha Silva-nál negatív kritika, hogy nem tesz lépéseket az eligazolásáért akkor a németnél hogyan értelmezzük. Az igazság pedig hogy Hummels még közel sem "kész" játékos, nekünk pedig az kellene. Nem olyan aki jövőre vagy azután a legjobbak közé fog tartozni. Én TS-t nem csak a képességei miatt favorizálom, hanem mert egy vezér típus. Erre van most a legnagyobb szükségünk, mellette Piqének is feljavulhatna a teljesítménye. Olyan éles kontraszt van azon meccsek között, mikor Puyol esetleg Ramos a párja illetve ha egy Brtra vagy Adriano van mellette. Hummels még közel sem ez a típus, a brazil képességek terén és a fent említettek tekintetében is szintekkel magasabban van. Az pedig, hogy mennyi idős teljesen relatív. Középső védőknél egy 31-32 éves kor sok esetben jobb mint a 25-26.
Viszont ha Silva esélytelen én David Luizt hoznám.
Mi nem az Arsenal vagyunk! Ha jövőre meg akarjuk nyerni a BL-t (Márpedig csak ez lehet a cél) akkor igenis a világ legjobbjait kell hozni, és nem azokat akik azok lesznek x év múlva. Értem hogy lehet 2év múlva másaik védőt kell szerződtetni, dehát istenem.. Így lehet toppon maradni.bali 15 írta:Én is így vagyok a dologgal....jó védőnek tartom, de egy pár évecske és kereshetünk megint valakit a helyére. Egy átmeneti megoldásért pedig nem adnék ki 40-etSzerintem nem T.S. kell nekunk. Teljes mertekben butasagnak latom kiadni 40millio koruli osszeget egy olyan vedoert aki mar 28 eves. Ha mar ugy is hajandoak lennenk ekkora penzt aldozni egy vedoert akkor adjuk azt a penzt Hummels-re vagy valami hasonlo koru es tehetseges jatekosra.
Én is így vagyok a dologgal....jó védőnek tartom, de egy pár évecske és kereshetünk megint valakit a helyére. Egy átmeneti megoldásért pedig nem adnék ki 40-etSzerintem nem T.S. kell nekunk. Teljes mertekben butasagnak latom kiadni 40millio koruli osszeget egy olyan vedoert aki mar 28 eves. Ha mar ugy is hajandoak lennenk ekkora penzt aldozni egy vedoert akkor adjuk azt a penzt Hummels-re vagy valami hasonlo koru es tehetseges jatekosra.
Nem egy veretes portál, de a Mundoból idéz állítólag. Tételezzük fel igaz, csak a cikkel egy nagy bajom van: Régen rossz, ha valakit egyáltalán nem akarnak elengedni a klubjából, ő nem nyilvánított idekerülési szándékot.Castiel írta: http://barcanoticias.blog.hu/2013/06/28 ... n=blhshare
Van még valami név védők terén? Mert már szerintem mindenkit felsoroltak velünk kapcsolatban.Gareth Tello írta:Más: a védőkérdéssel kapcsolatos legfrissebb hír, hogy elvileg most Agger és Marquinhos a két jelölt, mert igen kicsi a valószínűsége, hogy el tudnánk hozni Thiago Silvát.
puyol is h kiégett 30 évesen.dse88 írta:nyelvtan ide vagy oda a silvára nem dobnék ki pénz 28éves kiég 1-2 éven belül utána semmit nem ér a bőre akkor meg megint ugrálhatunk védő után
mi az hogy nyelvtan ide, vagy oda? ember, nem kérjük hogy magyarszakos nyelvprofesszor legyél, de 1 mondatot nem tudsz érthetően leírni, és akkor a helyesírásról ne is beszéljünk. se eleje, se vége az egésznek. gondold át nyugodtan és próbáld meg megfogalmazni. nyelvtanóra off.dse88 írta:nyelvtan ide vagy oda a silvára nem dobnék ki pénz 28éves kiég 1-2 éven belül utána semmit nem ér a bőre akkor meg megint ugrálhatunk védő után
Te amúgy érted is, amit írsz, vagy csak irkálsz a vakvilágba? Újabb rendszertelen és paradox írás, ne folytasd, mert elég erős facepalm kerülget.dse88 írta:lehet vak vagyok hozzá de engem nem győzne meg ha idehoznák nem váltaná meg a világot a védelemben nincs egy igazi rombolónk sem pedig lehet az hiányozna hátulról a támadókra nem sajnáljuk a pénzt a normális védőkre igen pedig hátul van gáz jelenleg
Ó csak a véleményét írta le, attól még lehet orbitális nagy baromság (és az is), de engedd meg neki, ha így lesz jókedve, legyen, nem árt senkinek. Bár kb. négyszer kellett elolvasnom a kommentet és dekódolni, mert nyelvtanilag egy akkora anál intrúder számomra, hogy pislogok, mint hal a szatyorban...visca el barca írta:
sztem pont te vagy vak a focihoz. thiago silvára azt mondani h balek... áhh
dse88 írta:nem tudom mit akarnak a thiago silvától minek ide felső kapufának akkora balek az a gyerek aki nem ezt mondja sztem kicsit vak a focihoz ne nevet akarjunk venni hanem jó védőt uborka védőből van most is egy Hummels-el meg elégednék vagy David L védekező középsőnek a sergio b helyére!!!!
Szoktam Liverpool meccseket nézni amelyeken nagyon megbízható teljesítményt nyújtott Agger. Mivel ballábas játékos ha úgy hozná a helyzet akkor akár balhátvédként is tudna játszani. Magas és jól fejelő játékos.Capon írta:Kíváncsi lennék Aggerrel kapcsolatos véleményekre. Aki látja rendszeresen játszani mi a véleménye róla.
Az ő neve már tavaly is felmerült.