Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Kutakodtam én is a neten, de semmi ilyesmiről nem találtam infót. Szóval akkor valószínűleg kamu, hála Istennek.La Pulga írta: Én pár hónapja csináltam meg a jogsit, de nekünk semmi ilyesmit nem mondtak
Én pár hónapja csináltam meg a jogsit, de nekünk semmi ilyesmit nem mondtakStalkyard írta:Ismerőseim szerint idén szeptember 1-től felviszik a jogsi korhatárt 21 éves korig. Ebből mi igaz, lehet már tudni valamit. Mert a neten kutakodva még semmit sem találtam. Őszintén remélem, hogy kamu, mert most vagyok 17 és most ősszel akartam elkezdeni.
Azért azt vágod , hogy Farkas Attila Márton anno Puzsérral tartott rádióelőadásokat a filmekről ?sjd írta:Töröljétek, ha politizálásnak gondoljátok (bár szerintem inkább politológiáról van szó), de szvsz rengeteg remek meglátás van ebben a szövegben, érdemes végigolvasni.
https://docs.google.com/file/d/1K-KVQV0 ... IwCF1fzVWR
Spanyol: összes Barça-meccs, néha-néha Real ismessideco írta:Milyen csapatokat, bajnokságokat fogtok követni a következő szezonban? (Az MB1 ugye nem is kérdés)
Spanyol: terveim szerint minél több Barca meccset, esetleg a B csapatot is
Anglia: Arsenal, de úgy is beleúnok, Everton, Swansea
Olasz: Lazio, nagyobb derbyk.
Holland: jó lenne pár Ajax meccset is megnézni
Német: a Bayern nagyobb meccsei vannak tervben.
Ha lesz elég ember, tuti lesz szervezve megint, 20 fő fölött biztos megérné már.shutterisland írta:fórumtali nincs tervezve a nyárra ?
ugyanis van fb csoportunk (90%-a eurobarcás arc) és ott pedzegettük a dolgokat, idén úgy néz ki, lenne számottevő érdeklődés.
Erre nem tudok mit mondani, ez szánalmasvisca el barca írta:rekordösszegért, 23.6 millio fontért (8.4 milliárd ft) kelt el a sothebys árverésen joan miro etoile bleue c. festménye.
Amilyen hülye vagyok az EFOTT-on és a VOLT-on is túl sokat tököltem, tehát itthon maradtam, de ha Szigetre ledumálnak valakit, akkor kinézek. (Ez mondjuk szánalmas, hogy 1 hónap van a fesztiválig, és a fele nagy név még nincs meg, jobb helyeken meg már nyáron bejelentik, hogy kik lesznek jövőre a húzónevek)Game90 írta: Amúgy valaki megy nyáron fesztiválozni? Ha igen, akkor hova, melyik fellépők érdeklik őt, stb.
Az azért érdekelne, hogy mennyi idő alatt készült el ez a festmény. Ha lenne over/under, akkor under 19,5 percre tippelnék.visca el barca írta:rekordösszegért, 23.6 millio fontért (8.4 milliárd ft) kelt el a sothebys árverésen joan miro etoile bleue c. festménye.