Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
ha ember sétál a holdon,nehogy már ne tudjunk egy rákot kezelni...visca el barca írta:hátha még azt is tudnád h mekkora... meseterségesen generalizált betegségek tömkelege stb stb... millio dolgot lehet olvasni róla.Initom írta:....a gyógyszer ipar az egyik legnagyobb üzlet a világon...
ez, meg a hadipar a két ász...
hátha még azt is tudnád h mekkora... meseterségesen generalizált betegségek tömkelege stb stb... millio dolgot lehet olvasni róla.Initom írta:....a gyógyszer ipar az egyik legnagyobb üzlet a világon...
gergo9 írta:Jobbulást neki. Télen meg kellett volna lépni ezt mikor első körbe ment a jenkikhez mi is előrébb lennénk és maximálisan tudott volna a gyógyulására koncentrálni.
az a rohadt rák. embert lövünk az űrbe, csúcstechnológia mindenhol, ezzel meg nem bírnak mit kezdeni
->
Dehogynem tudnak, ne legyünk naívak... de ez egy másik téma, és nagyon off lenne itt.
Remélem itt pont nem a magyar "csodára" gondoltál....
A lakásbérleti díjak viszont lényegesen magasabbak, főleg ha normális helyen akarsz lakni - 4-500 euro simán van.gergo9 írta:Műszaki, mérnöki vonalon szerintem átlagos fizu körül van ott is...Slither írta: Ha már Prága szóba került, nekem olyan kérdésem lenne hogy ott milyen árak vannak? Havi 2k euró ér annyit ott mint itthon?
De kezdésnek semmiképpen sem rossz.
Szerk: Jah hogy nem ez volt a kérdés Kaja, pia az M.o. szint kb.
Műszaki, mérnöki vonalon szerintem átlagos fizu körül van ott is...Slither írta: Ha már Prága szóba került, nekem olyan kérdésem lenne hogy ott milyen árak vannak? Havi 2k euró ér annyit ott mint itthon?
Ha már Prága szóba került, nekem olyan kérdésem lenne hogy ott milyen árak vannak? Havi 2k euró ér annyit ott mint itthon?sjd írta:Azokhoz szólok, akik voltak már Prágában. Mit érdemes megnézni? Melyik kocsmákat kell végigjárni? (és hasonlók, megdobhattok bármilyen infoval)
Előre is köszönöm!
Nem kell attól valakinek fiatalnak lennie, hogy hülye legyen.dekor írta:Degradáló jelző? Hagyjuk már! Régóta követem a fórumot de olyan szabadesésben van, hogy csak na! Színvonal = ifjabb (de)generáció
Teljesen rendben van szerintem.dekor írta:Múltkor boncolgattátok ezt a helyesírásos témát. F1 topik: harmadgyenge. Gratulálok! Úgy látom lenne értelme.
Szerbiában,Vajdaságban(pontosabban Zentán)Bobberto írta:
Jól néz ki hol sikerült?
Kis ínyenc Egyébként Földváron voltunk,de több helyen is belefutottam ezekbe az akciókba. Szerintem nagyobb mennyiségben sikerült "kedvezményesen" Bacardit szerezni valakinek,amit aztán terített..Mindenesetre alaposan kihasználtuk.El fanático írta:.. és végre van csapolt Belle Vue Kriek!
Mi is lent voltunk múlt héten és nagyon jó a víz minősége. 2 fizet 3 kap akció keretein belül koktéloztunk is és végre van csapolt Belle Vue Kriek! Be is húztunk pár korsóval Melyik településen voltatok?Tim írta:Mindenki menjen Balatonra! Tele van a tó vízzel,ami igen jó minőségű ráadásul. És mindenféle akciókkal vadásznak a fizetőképes vendégekre. Például literes vödörben adják a mojitót,vagy ha azt nem meritek bevállalni akkor kettőt fizet hármat kap akció stb.. Ennyi mojitót kb. két év alatt ittam mint most két hét alatt
Magyar nyelvűre lenne szükségem.Charlie írta:
Magon:
Könyv címe: Barca: The Making of the Greatest Team in the World
Kiadás dátuma: 2012
Formátum: pdf
Nyelv: angol
C.
BritishKnight írta:Most vettem egy e-bookot és azt szeretném megtudni hogy INGYENESEN hogyan tudnám megszerezni a Graham Hunteres Barca könyvet .pdf vagy .epub formátumban? Eddig csak fizetőseket találtam, a mek.hu-n sincs fent, magon se. Ha valakinek megvan véletlen akkor az szóljon
előre is köszi