Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Nem állt szándékomban... És végülis mindegy, úgyis az számít, h a Barcával mit csinál.Boixos írta:azért ne legyen már úgy bemutatva az a paraguay-i válogatott, mintha a brazilokról lenne szó... a spanyolok ellen volt egy valóban jó meccsük, amúgy nem ez volt a jellemző a parákra és martino öt évig volt kapitány náluk.Renka írta: 1. A paraguayi válogatott az Ő irányításával elég rendesen megszorongatta a technikás, taktikás spanyolokat anno a világbajnokságon, úgyhogy némi esze csak van ezekhez a dolgokhoz is... Ráadásul annak a csapatnak az egyik erénye az volt, h letámadtak, űzték, hajtották a labdát...
De azért ez sem lebecsülendő, hiszen pont Paraguay-ról van szó, akik sosem voltak számontartva nemzetközileg. A technika átültethető, ha képes lesz fegyelmet és rendet tartani, a rövid passzos játékot megreformálni, hogy ismét hatásos legyen, sikeres csapatot építhet. Bízom benne annak ellenére, hogy sosem hallottam róla, jó megérzésem van. De az tény, hogy fel van kötve a gatya és a nagy többség úgy fogja nyomon követni, mint a döghúst szaglászó keselyűk.Boixos írta:azért ne legyen már úgy bemutatva az a paraguay-i válogatott, mintha a brazilokról lenne szó... a spanyolok ellen volt egy valóban jó meccsük, amúgy nem ez volt a jellemző a parákra és martino öt évig volt kapitány náluk.
azért ne legyen már úgy bemutatva az a paraguay-i válogatott, mintha a brazilokról lenne szó... a spanyolok ellen volt egy valóban jó meccsük, amúgy nem ez volt a jellemző a parákra és martino öt évig volt kapitány náluk.Renka írta: 1. A paraguayi válogatott az Ő irányításával elég rendesen megszorongatta a technikás, taktikás spanyolokat anno a világbajnokságon, úgyhogy némi esze csak van ezekhez a dolgokhoz is... Ráadásul annak a csapatnak az egyik erénye az volt, h letámadtak, űzték, hajtották a labdát...
Ennyire nem lehet szegény a magyar nyelv!nonomo írta: attól is nagyon félek, hogy Neymar is be fog csicskulni Messinek
Röviden és tömören: ezek a problémák szinte kivétel nélkül fennállnának minden egyes új edző érkeztekor. Minden dologban igazad lehet, de minden dologban alaptalan is lehet a jóslatod.socio66 írta:Az érdekelne engem az őt pozitívan fogadókkal kapcsolatban, hogy pontosan melyik az a terület, melyik az a problémás nyomvonal, ahol ő javulást tud hozni előreláthatólag?
Mert szerintem jelenleg a kijavítani való dolgok a következők;
1. Racionálisabb alapokra helyezni a taktikát,...
2. Hitelt, tiszteletet kivívni a játékosok szemében
3. A Messi-kérdés, illetve az esetlegesen kialakuló konfliktus közte, és Neymar között.
Ezek az én meglátásaim röviden, itt-ott túloztam, és a worst case scenario-t írtam le, de szerintem egyik feltételezés sem légből kapott, inkább racionális.
Szívesen látnék egy hasonlót ellentétes előjellel.
1. A paraguayi válogatott az Ő irányításával elég rendesen megszorongatta a technikás, taktikás spanyolokat anno a világbajnokságon, úgyhogy némi esze csak van ezekhez a dolgokhoz is... Ráadásul annak a csapatnak az egyik erénye az volt, h letámadtak, űzték, hajtották a labdát...socio66 írta:Az érdekelne engem az őt pozitívan fogadókkal kapcsolatban, hogy pontosan melyik az a terület, melyik az a problémás nyomvonal, ahol ő javulást tud hozni előreláthatólag?
Mert szerintem jelenleg a kijavítani való dolgok a következők;
1. Racionálisabb alapokra helyezni a taktikát, nem belefutni ugyanazokba a hibákba folyamatosan bizonyos ellenfelek ellen, nem állandóan egy séma erőltetése, csapatszintű védekezés összerakása.
-A taktikai elképzeléseit nem ismerjük, de tudjuk, hogy a dél-amerikai foci mennyire más, a válogatottaknál is milyen sokan írjuk mindig, hogy európai edző kellene, szóval igencsak meglepő lenne, ha taktikailag éppen ő rakná rendbe a csapatot.
2. Hitelt, tiszteletet kivívni a játékosok szemében, versenyhelyzetet teremteni számukra, új impulzust hozni a csapat szellemiségébe.
-Mivel teljesen ismeretlen emberről beszélünk, akit a legtájékozottabb szurkolóknak is 'meg kellett keresni', ezért hitelről, és tiszteletről nehezen beszélhetünk, egy eddig elkényelmesedett játékosunk nem fog összerezzenni, nem fog különedzéseket csinálni a neve hallatán. Az is meglepne, ha Martino nekiállna keménykedni ilyen kaliberű játékosokkal, amilyenekkel még soha nem dolgozott együtt, egyszerűen kevés hozzá szerintem.
3. A Messi-kérdés, illetve az esetlegesen kialakuló konfliktus közte, és Neymar között.
-Más szurkolók ugyebár szeretik eltúlozni Messi szerepét, és 'hatókörét' a klubon belül, de azért mi is látjuk, hogy már régen nem egy szégyenlős kis srácról beszélünk, aki meghúzódik az öltöző sarkában, és várja a pályán, hátha labdát kap. Olyan domináns játékossá nőtte ki magát, akit az edzőnek tudni kell kezelni, tudni kell visszafogni, ha úgy adódik. Martino rosariói, nyilván óriási tisztelője Messi-nek, nem tudom képes lesz-e megfelelő keménységgel bánni vele, és objektíven dönteni, ha esetleg tényleg konfliktusra kerülne sor.
Ezek az én meglátásaim röviden, itt-ott túloztam, és a worst case scenario-t írtam le, de szerintem egyik feltételezés sem légből kapott, inkább racionális.
Szívesen látnék egy hasonlót ellentétes előjellel.
Szerintem olyan edző lesz, aki erősíteni fogja a Barcában a Messi-uralmat. Ne legyen igazam, de eddig is nagyon zavart, hogy Messit nem lehet leültetni kispadra, mert azt mondja, hogy "nem" és az edző erre rábólint, mivel Messinek nem lehet ellent mondani. Ez azt fogja eredményezni (és eddig is ezt eredményezte), hogy Messinek oltára nagy arca lesz, amely már most is elég nagy. Persze ő a világ legjobbja, de ekkora arccal nem fog tudni jól játszani. Bíztam benne, hogy végre olyan edzőnk lesz, aki le meri ültetni Messit a kispadra, ha csak sétál a pályán és meg tudja tanítani a többieknek, hogy Messi nélkül is tudnak nyerni. Sajnos ebben most nem bízok, de lehet, hogy Tata kemény edző lesz.visca el barca írta:milyen?nonomo írta:Sok sikert! Bár nem várok sokat egy ilyen edzőtől...
Ezek után majd csak Titi lehet, reméljük addigra leteszi a PRO licences edzői vizsgáját Kíváncsi vagyok vannak-e egyáltalán ilyesfajta tervei Henrynek.Lionel85 írta:Tito helyett Tata. Könnyebb megjegyezni, mint a Luchót ezért vették meg az argentint.
Csak úgy süt Messiről hogy már szarna a focira és csak jókat akar bandázni és azért hozzatja ide a "gyerekkori edzőjét" hogy bármit megcsinálhasson.Tocy írta:Picit én is tartok tőle, hogy úgy járunk vele mint anno Maradonával...ő is idehozatta az argentin gyerekkori edzőjét meg azt a bandát, aztán tett a focira nagy ívben, mert tudta, hogy bármit megcsinálhat nála, majd jókat bandáznak...Boixos írta:hát, amigo, csak a legjobbakat kívánom neked és azt, h hosszú, sikerekben gazdag időt tölts el itt a padon, ha már így alakult!
és próbálom elhinni, h tényleg szakmai érvek alapján hoztak ide, és semmi köze sincs ahhoz az érkezésednek, h te is rosarioból származol és te is a newell's-ben nyomtad (nem szrul), mint messi, akinek a faterjának állítólag te voltál/vagy a példaképe...
Picit én is tartok tőle, hogy úgy járunk vele mint anno Maradonával...ő is idehozatta az argentin gyerekkori edzőjét meg azt a bandát, aztán tett a focira nagy ívben, mert tudta, hogy bármit megcsinálhat nála, majd jókat bandáznak...Boixos írta:hát, amigo, csak a legjobbakat kívánom neked és azt, h hosszú, sikerekben gazdag időt tölts el itt a padon, ha már így alakult!
és próbálom elhinni, h tényleg szakmai érvek alapján hoztak ide, és semmi köze sincs ahhoz az érkezésednek, h te is rosarioból származol és te is a newell's-ben nyomtad (nem szrul), mint messi, akinek a faterjának állítólag te voltál/vagy a példaképe...
milyen?nonomo írta:Sok sikert! Bár nem várok sokat egy ilyen edzőtől...