Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
PCsabi
aka Game90

2014.06.05. 15:40:41

visca el barca írta:2 méterről, full üres kapuba :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=OK24fXYbu_c#t=14" target="_blank
Védő kirúgta.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
visca el barca
Presidente del Barça

2014.06.05. 15:07:08

2 méterről, full üres kapuba :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=OK24fXYbu_c#t=14" target="_blank
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
salas9
Entrenador del Barça

2014.06.05. 11:13:43

A mundodeportivon fent van egy cikk, miszerint Tito győzte meg Leot, hogy maradjon a klubnál. Messi és Pinto három nappal a madrid elleni kupadöntő elvesztése után keresték fel Titot, és hosszasan beszélgettek. Messi elmondta, hogy nem érzi jól magát.

Messi: "Uram! Én megyek..."
Tito: "Hova mész? PSG?"

Messi azt mondta a pénz nem fontos, Tito pedig emlékeztette rá, hogy nem lesz jobb helye Barcelonánál, ahol mindent megnyert már és szeretik is. Tito közel két órát beszélgetett Messivel. Másnap a Bilbao elleni találkozón Messi jó játékkal és győztes góllal segítette a Barcát...

A cikk
Kép
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.06.05. 09:47:46

koczan.attila
Barça C

2014.05.31. 12:09:25

zola8787
Director del Fútbol

2014.05.30. 18:59:20

diagonal írta:
crixus írta:Nem akarok senkit sem túlzottan elkeseríteni, de ennek az argentin válogatottnak kb annyi esélye van VB-t nyerni, mint Kamerunnak, vagy kis túlzással Iránnak. Messi ide vagy oda. Messi egyébként sem hiszem, hogy 1 max 2 gólnál többet fog szerezni, gólkirály pedig 100%, hogy nem lesz. Rossz formában van, fejben is problémákkal küzd.
Ha pedig mégis csúcsformában pörög majd és szórja a gólokat akkor elmehet a sunyiba a kis .....láda. Mindenki tudja miért. Remélem kiesnek a csoportkörben. :roll:
Szinte semmi esélye nincs ilyen idény után az Aranylabdára. Nem is lenne jogos ha megkapná valljuk be. Az argentinokat meg nem tudom mit csinálnak majd a vb-n, de régóta tipikusan az a csapat amely nevek és tudás alapján papíron simán meg is nyerhetné akár, de a pályán képtelen csapatként működni. Legalábbis több vb óta ez a helyzet, meglátjuk most mi lesz.
Szerintem ilyen védelemmel az esélyesek között sincsenek. Aztán meg majd meglátjuk, én ellenük drukkolok. Essen ki gyorsan az összes Barcás focistás csapat had pihenjenek, kivéve a spanyolok :mrgreen:
diagonal
Jugador d'estrella

2014.05.30. 18:52:36

crixus írta:Nem akarok senkit sem túlzottan elkeseríteni, de ennek az argentin válogatottnak kb annyi esélye van VB-t nyerni, mint Kamerunnak, vagy kis túlzással Iránnak. Messi ide vagy oda. Messi egyébként sem hiszem, hogy 1 max 2 gólnál többet fog szerezni, gólkirály pedig 100%, hogy nem lesz. Rossz formában van, fejben is problémákkal küzd.
Ha pedig mégis csúcsformában pörög majd és szórja a gólokat akkor elmehet a sunyiba a kis .....láda. Mindenki tudja miért. Remélem kiesnek a csoportkörben. :roll:
Szinte semmi esélye nincs ilyen idény után az Aranylabdára. Nem is lenne jogos ha megkapná valljuk be. Az argentinokat meg nem tudom mit csinálnak majd a vb-n, de régóta tipikusan az a csapat amely nevek és tudás alapján papíron simán meg is nyerhetné akár, de a pályán képtelen csapatként működni. Legalábbis több vb óta ez a helyzet, meglátjuk most mi lesz.
crixus
Entrenador del Barça

2014.05.30. 14:34:09

Nem akarok senkit sem túlzottan elkeseríteni, de ennek az argentin válogatottnak kb annyi esélye van VB-t nyerni, mint Kamerunnak, vagy kis túlzással Iránnak. Messi ide vagy oda. Messi egyébként sem hiszem, hogy 1 max 2 gólnál többet fog szerezni, gólkirály pedig 100%, hogy nem lesz. Rossz formában van, fejben is problémákkal küzd.
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.05.30. 14:06:15

Szerintem Messi egy sikeres VB után (VB-cím, gólkirályi-cím, a torna legjobb játékosa, MVP) be is húzhatja Ronaldo előtt, főleg, ha Ronciék már a csoportkörben kiesnek! :twisted: Jelenleg tényleg CR az esélyesebb, DE egy VB győzelem szebben mutat a gólkirályi-címmel együtt, mint mindenféle szuperkupa, ami nem oszt, nem szoroz.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.05.30. 13:03:40

zola8787 írta:
Aha, szóval szerinted Messi eddig jobb 2014et futott, mint Neymar, mert ezzel ezt mondtad. Részrehajló vagy :D
NEm ezt mondtam,csak látni kell,hogyan szavaznak. Egy Messi még ilyen tavasszal is esélyesebb,mint bárki tőlünk. Neve van a szavazáson, előbb jut eszébe őt jelölni bárkinek,mint mást.

Egyébként nem nyomott rosszabb tavaszt mint Neymar, jobbat se mondjuk. Gyenge volt mindkettő.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
zola8787
Director del Fútbol

2014.05.30. 12:19:59

csababarca írta:
messideco írta:Szerintem nem kettejük között fog eldőlni, de ez már off. Hanyagoljuk a témát. :roll:

A nagy "baj",hogy Messi idén nem lehet kihívója, max ha megnyeri a VB-t+gólkirály lesz ott,meg ütős őszt nyom.

És akkor ott vagyunk,hogy ennyi az esélyes. Nálunk senki nem jöhet szóba, hiába a hazai VB Neymarnak, akkorát lehetetlen dobbantani,hogy elfeledtesse a tavaszát

Szóval ennyi a helyzet, más nincs, most ha ezekből valaki robbant a VB-n akkor odakerülhet Cével versenybe, de egyébként sima lesz a szavazás. (szvsz)
Aha, szóval szerinted Messi eddig jobb 2014et futott, mint Neymar, mert ezzel ezt mondtad. Részrehajló vagy :D

Viszont jól írtad, hogy CR egyértelmű, szerintem még akkor is ha kiesnének a csoportkörből, mellette meg Ramos minden meccsen fejelne 1 győztes gólt. Szerintem akkor is CR-nek adnák.
gg86
Jugador d'estrella

2014.05.30. 11:22:16

Ez az aranylabda nem ér semmit amióta megvette a korrupt Fifa. Csak egy marketing díj lett. A tavaly mindenkit elsöprő Bayernből se kapta meg senki...
messideco
Presidente del Barça

2014.05.30. 10:07:24

Konkrétan Ramosra és Suarezre gondoltam.
"And my heart will leave you never."
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.05.30. 08:47:52

messideco írta:Szerintem nem kettejük között fog eldőlni, de ez már off. Hanyagoljuk a témát. :roll:

Nem hát,mert tök egyértelmű Cé lasztija. Az előzőt meg lehet kérdőjelezni,de az ideit?
Spanyol+bl gólkirály, aranycipő, kupa-BL győzelem, feltehetőleg spanyol és európai szk, klub vb...
Persze aki látta is a meccseket, az tudja, hogy a kulcsmeccseken terített betli volt egész tavasszal, de szavazáskor erre már senki nem fog emlékezni.
A nagy "baj",hogy Messi idén nem lehet kihívója, max ha megnyeri a VB-t+gólkirály lesz ott,meg ütős őszt nyom.
Más meg nem nagyon van, Ramos esetleg, ő vitte hátán a madridot, gólokkal járult hozzá, amik kulcsgólok voltak,stb...Ha a VB-n is jól szerepel, lesz egy két továbbjutást érő fejese megint,akkor szóba jöhet.

És akkor ott vagyunk,hogy ennyi az esélyes. Nálunk senki nem jöhet szóba, hiába a hazai VB Neymarnak, akkorát lehetetlen dobbantani,hogy elfeledtesse a tavaszát, Bayernből senki nincs most szerintem aki érdemben odakerülhet, Suárez egy jó VB-vel ott lehet majd mint Forlán 2010ben,az a max...

Szóval ennyi a helyzet, más nincs, most ha ezekből valaki robbant a VB-n akkor odakerülhet Cével versenybe, de egyébként sima lesz a szavazás. (szvsz)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
messideco
Presidente del Barça

2014.05.30. 08:39:37

Szerintem nem kettejük között fog eldőlni, de ez már off. Hanyagoljuk a témát. :roll:
"And my heart will leave you never."
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.05.30. 08:31:35

S.Agüero írta:
Kovbal88 írta:Nem tudom, hogy Messi mit csinál éppen, de ha nem nyeri meg az Argentin válogatottal a VB-t és nem rúg meccsenként minimum két gólt, akkor Ronaldo egy újabb aranylabdával gazdagodik....
És ez most miért olyan fontos? Először érjük el azt, hogy ősztől több kedve lesz játszani, és többet fog futni.
Ahogy mondod. Nem mellékesen meg tegyük azt is hozzá, hogy Messinél tavaly a 2 hónapos sérülés volt a kifogás... Idén Ronaldo is kihagyott ennyit és messze alulmúlta önmagát a korábbi évekhez képest. Sokat fog a latba nyomni a vb és az ősz is.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
MatyiG
Adminisztrátor

2014.05.29. 23:55:51

Kovbal88 írta:Nem tudom, hogy Messi mit csinál éppen, de ha nem nyeri meg az Argentin válogatottal a VB-t és nem rúg meccsenként minimum két gólt, akkor Ronaldo egy újabb aranylabdával gazdagodik....
És ez most miért olyan fontos? Először érjük el azt, hogy ősztől több kedve lesz játszani, és többet fog futni.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2014.05.29. 23:50:16

Nem tudom, hogy Messi mit csinál éppen, de ha nem nyeri meg az Argentin válogatottal a VB-t és nem rúg meccsenként minimum két gólt, akkor Ronaldo egy újabb aranylabdával gazdagodik....
diagonal
Jugador d'estrella

2014.05.19. 19:38:57

ZBarca írta:Ő is hajtott, mint a többiek. Többször is megpróbált kényszerítőzni, de a többiek vagy rosszul passzoltak vagy ő maga rontotta el a passzt. Sokszor cselezte ki az Atma-sokat is. A vb idejére jót tesz majd neki a környezetváltozás és ősszel újra egy energikus Messit fogunk látni.
Adja az ég, hogy a proféta beszéljen belőled. Nem tudom tv-ben mennyire jött át, de mivel én ott voltam a stadionban mondhatom, hogy rendkívül rosszul játszott, egyértelműen kerékkötője volt a csapatnak, sőt, meg merem kockáztatni ( és ahány emberrel beszéltem mint így látta, nem csaka magyarok, hanem maguk a culék is a stadionban ezen véleményen voltak ), hogy gyakorlatilag sokszor 10 emberrel játszottuk 11 ellen, a labdákra nem mozdult, ha igen akkor késve indult, semmit nem vállalt. Nemhogy önmagához képest volt gyenge, hanem egy átlag spanyol játékoshoz képest is.
Ezt egy Atletico ellen nincs csapat a világon amelyik elbírja, hogy a "legjobbja" mint valami primadonna sétálgasson a pályán 90 percen át, kedvetlenül, motiválatlanul.
Rég eljött már az idő, hogy leüljenek vele komolyan elbeszélgetni a vezetés vagy Tata Martino, nem történt meg, mindenki asszisztál a dologhoz. Sajnos látszik, hogy a csapattársak sem, még Iniesta vagy Xavi sem szól oda neki mikor kellene, pedig néha már nagyon kellene, hogy "öreg mozdulj már meg".
Sajnos a profi futball az kegyetlen, nem számítanak a korábbi érdemek. A mai fociban egyedülálló módon egy teljes szezont kapott Messi amely során néha szimplán rosszul, néha egyenesen bűn rosszul, lélektelenül játszott. Mást már rég nemhogy lecseréltek volna 2-3 ilyen teljesítmény után, de száműztek volna a padra.
Ugyanazt látom a Messi-probléma kezelésében is ami mindenben jellemzi ezt a tesze-tosza vezetőséget. Akkor fognak lépni mikor már nagyon ég a ház. Az igazolásokkal ugyanez történt az elmúlt 1.5 év során, láttuk mi lett az eredménye.
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.05.19. 16:55:58

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... si-2336801" target="_blank

Remélem komolyan gondolja és nem csak üres szavak! :)
Capon
Llegenda del Barça

2014.05.18. 16:07:36

Egy előreláthatólag rossz VB szereplés talán kicsit visszarántja a földre.
A rosszabb teljesítménye és az eddigiekhez képest kevesebb gólja engem nem igazán ráz meg, igazából már bőven itt volt az ideje, egyedül az a kedvetlenség, nem akarás ami az egész csapatot is jellemezte az nem tetszik.
Valahogy nagyon rossz irányt vett az öltözői hangulat, úgy érzem a játékosok teljesen átvették az irányítást és ebbe szépen bele is kényelmesedtek.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
pep71
Entrenador del Barça

2014.05.18. 15:50:38

Nagyon béna bírót küldtek tegnap az év legfontosabb bajnoki mérkőzésére.
Nem tudta kézben tartani a meccset, hagyta, hogy a madridi játékosok rúgdosódjanak folyamatosan. Neymart 5-6szor lökte meg a védője a bíró egyszer sem fújta le.
Messi gólja teljesen szabályos volt, azért az elég nagy hiba sztem..
De utána a Dortmund meccsen is óriási hibát vétett a bíró, lehetett látni, hogy áthaladt a labda a gólvonalon, de a bíró nem adta meg a gólt..és a végén a Bayern nyert persze..
Szvsz valamit kéne kezdeni a bíráskodással, mert nagyon le van maradva az európai foci mind az amerikai focitól, mind a kosárlabdától, ilyen szinten.
Azért egy német kupadöntőn lehetne a gólvonal mellett egy kamera, nem hiszem, hogy nem lenne rá pénz...
na0421
Barça B

2014.05.18. 15:16:23

Hát az ismétlés alapján tényleg Atletico játékosról került Messi elé a labda, de azért bíró legyen a talpán, aki ott az adott szituációban helyesen megállapítja, hogy kinek a lábáról hátáról kezéről arcáról került Messihez. A partjelző meg kb. annyit láthatott az egészből, hogy Messi vagy egy méterrel beljebb van, neki ennyi elég volt, hogy lengessen. Emiatt nem törnék pálcát a bíró felett.

Amiatt már annál inkább, hogy egyértelműen olyan felfogásban vezette a meccset, ami nem kicsit kedvezett az Atleticónak. Olyanokért fújt, és olyanokért nem, hogy fogtam a fejemet. Talán az első félidő végén volt, hogy Messit vagy ötször próbálták felrúgni szabálytalanul, majd amikor hatodszor sikerült, a bíró közevetlen közelről, faarccal követte le az eseményt, és intett, hogy mehet tovább. És ilyenből, vagy ehhez hasonlóból rengeteg volt. Az meg, hogy ennyi időhúzással, sérüléssel tarkított második félidő végén három percet hosszabbít, számomra sajnos azt bizonyítja, hogy ezek az apró kis részlehajlások nem véletlenek voltak. Szinte biztos vagyok benne, hogyha mi vezetünk a végén, minimum 5 percet hosszabbít. Mondjuk tudom, hogy mi vagyunk az uefalona. :D (Amúgy mielőtt valaki nekem támadna, természetesen nem a bírót hibáztatom azért, hogy elment a meccs és a bajnokság, csak ha már szóba jött itt a játékvezetés, leírtam a véleményem.)

Ez a sétálgatás meg már megint előkerült, most már engem is érdekel mennyit futott tegnap, legyen szíves valamelyik fanyalgó keresse ki. Engem mondjuk személy szerint nem érdekel, ki hány km-t fut le, ha akar a pályán (persze a kirívó esetek már engem is zavarnak, mint pl. az a bl meccs). És az akarással tegnap Messinél sem volt gond szvsz, a teljesítménnyel már annál inkább (a csapathoz hasonlóan). Azért voltak szép megindulásai, ritmusváltásai, cselei, de az összképet nézve nem hozott jó meccset.

De talán nem is a formával van a fő gond, hanem azzal, hogy az Atletico tökéletes ellentéte vagyunk mostanság. Az Atletico játékosok egyenként nem mondhatóak "világsztárnak", de tökéletes csapatként funkcionálnak, mindegy ki játszik. Nálunk rengeteg az egyéni nagy tehetség, de egyszerűen nem tudunk egy csapatként játszani. A csatársorunk (már ha lehet annak nevezni) és a középpályánk között egyenesen mintha nem is lenne kapcsolat. Így nehéz kapura veszélyesnek lenni. Talán Messi sem lenne ennyire formán kívül (és ez több emberre igaz a csapatban), ha lennének játszótársak. (Tegnap is volt pár jelenet, amikor Messi elkezdett valakivel összejátszani gyors passzos játékkal, de kivétel nélkül mind elakadt, és a nagyrésze azért, mert nem értették meg egymást, rossz volt a visszapassz, vagy másfelé futott a társ, stb. Régen pont az volt a jó ebben a cicázós játékban, hogy úgy tűnt, mintha a játékosok olvasnának egymás gondolataiban. )

Na ez megint hosszú lett bocsi. :)
etooka9
Capitá del Barça

2014.05.18. 14:19:12

Erxy írta:Messi gólját tévesen ítélték lesnek, mert a labda az ellenfél játékosától pattant Leo elé, ezért nem számít lesnek. Videó
Ezt az adott pillanatban eleg nehez megitelni, de valoban tevesen ervenytelenitettek Messi goljat sajnos. :roll:
Kép
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.05.18. 13:07:20

corol írta:ZBarca - ha szerinted Messi hajtott mint a többiek tegnap, akkor Te gy másik, talán 2011-es Barca.-Atletico-t néztél felvételről, mert akkor valóban hajtott focizott Messike. Több mint fél éve minősíthetetlenül gyenge, enervált és sajnos tegnap is csak Pinto futott nála kevesebbet, de ez sem biztos.
Igen, a tavasza tényleg szörnyű volt, ehhez kétség sem fér, de tegnap legalább rajta is látszott, hogy akar valamit. Tudom, hogy Messinél a gólok és gólpasszok száma a mérce, de ha ezt lecsökkentjük a labdavezetésre (dribblingre), akkor nem is volt egy nulla tegnap. Nem akarom, hogy bárki is mániákusnak tartson, csak rá akarok mutatni, hogy tegnap nem egy 0 Messit láthattunk játszani, de az is igaz, hogy nem volt jó meccse.
Kép
Válasz küldése