Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Védő kirúgta.visca el barca írta:2 méterről, full üres kapuba
https://www.youtube.com/watch?v=OK24fXYbu_c#t=14" target="_blank
Szerintem ilyen védelemmel az esélyesek között sincsenek. Aztán meg majd meglátjuk, én ellenük drukkolok. Essen ki gyorsan az összes Barcás focistás csapat had pihenjenek, kivéve a spanyolokdiagonal írta:Szinte semmi esélye nincs ilyen idény után az Aranylabdára. Nem is lenne jogos ha megkapná valljuk be. Az argentinokat meg nem tudom mit csinálnak majd a vb-n, de régóta tipikusan az a csapat amely nevek és tudás alapján papíron simán meg is nyerhetné akár, de a pályán képtelen csapatként működni. Legalábbis több vb óta ez a helyzet, meglátjuk most mi lesz.crixus írta:Nem akarok senkit sem túlzottan elkeseríteni, de ennek az argentin válogatottnak kb annyi esélye van VB-t nyerni, mint Kamerunnak, vagy kis túlzással Iránnak. Messi ide vagy oda. Messi egyébként sem hiszem, hogy 1 max 2 gólnál többet fog szerezni, gólkirály pedig 100%, hogy nem lesz. Rossz formában van, fejben is problémákkal küzd.
Ha pedig mégis csúcsformában pörög majd és szórja a gólokat akkor elmehet a sunyiba a kis .....láda. Mindenki tudja miért. Remélem kiesnek a csoportkörben.
Szinte semmi esélye nincs ilyen idény után az Aranylabdára. Nem is lenne jogos ha megkapná valljuk be. Az argentinokat meg nem tudom mit csinálnak majd a vb-n, de régóta tipikusan az a csapat amely nevek és tudás alapján papíron simán meg is nyerhetné akár, de a pályán képtelen csapatként működni. Legalábbis több vb óta ez a helyzet, meglátjuk most mi lesz.crixus írta:Nem akarok senkit sem túlzottan elkeseríteni, de ennek az argentin válogatottnak kb annyi esélye van VB-t nyerni, mint Kamerunnak, vagy kis túlzással Iránnak. Messi ide vagy oda. Messi egyébként sem hiszem, hogy 1 max 2 gólnál többet fog szerezni, gólkirály pedig 100%, hogy nem lesz. Rossz formában van, fejben is problémákkal küzd.
Ha pedig mégis csúcsformában pörög majd és szórja a gólokat akkor elmehet a sunyiba a kis .....láda. Mindenki tudja miért. Remélem kiesnek a csoportkörben.
NEm ezt mondtam,csak látni kell,hogyan szavaznak. Egy Messi még ilyen tavasszal is esélyesebb,mint bárki tőlünk. Neve van a szavazáson, előbb jut eszébe őt jelölni bárkinek,mint mást.zola8787 írta:
Aha, szóval szerinted Messi eddig jobb 2014et futott, mint Neymar, mert ezzel ezt mondtad. Részrehajló vagy
Aha, szóval szerinted Messi eddig jobb 2014et futott, mint Neymar, mert ezzel ezt mondtad. Részrehajló vagycsababarca írta:messideco írta:Szerintem nem kettejük között fog eldőlni, de ez már off. Hanyagoljuk a témát.
A nagy "baj",hogy Messi idén nem lehet kihívója, max ha megnyeri a VB-t+gólkirály lesz ott,meg ütős őszt nyom.
És akkor ott vagyunk,hogy ennyi az esélyes. Nálunk senki nem jöhet szóba, hiába a hazai VB Neymarnak, akkorát lehetetlen dobbantani,hogy elfeledtesse a tavaszát
Szóval ennyi a helyzet, más nincs, most ha ezekből valaki robbant a VB-n akkor odakerülhet Cével versenybe, de egyébként sima lesz a szavazás. (szvsz)
messideco írta:Szerintem nem kettejük között fog eldőlni, de ez már off. Hanyagoljuk a témát.
Ahogy mondod. Nem mellékesen meg tegyük azt is hozzá, hogy Messinél tavaly a 2 hónapos sérülés volt a kifogás... Idén Ronaldo is kihagyott ennyit és messze alulmúlta önmagát a korábbi évekhez képest. Sokat fog a latba nyomni a vb és az ősz is.S.Agüero írta:És ez most miért olyan fontos? Először érjük el azt, hogy ősztől több kedve lesz játszani, és többet fog futni.Kovbal88 írta:Nem tudom, hogy Messi mit csinál éppen, de ha nem nyeri meg az Argentin válogatottal a VB-t és nem rúg meccsenként minimum két gólt, akkor Ronaldo egy újabb aranylabdával gazdagodik....
És ez most miért olyan fontos? Először érjük el azt, hogy ősztől több kedve lesz játszani, és többet fog futni.Kovbal88 írta:Nem tudom, hogy Messi mit csinál éppen, de ha nem nyeri meg az Argentin válogatottal a VB-t és nem rúg meccsenként minimum két gólt, akkor Ronaldo egy újabb aranylabdával gazdagodik....
Adja az ég, hogy a proféta beszéljen belőled. Nem tudom tv-ben mennyire jött át, de mivel én ott voltam a stadionban mondhatom, hogy rendkívül rosszul játszott, egyértelműen kerékkötője volt a csapatnak, sőt, meg merem kockáztatni ( és ahány emberrel beszéltem mint így látta, nem csaka magyarok, hanem maguk a culék is a stadionban ezen véleményen voltak ), hogy gyakorlatilag sokszor 10 emberrel játszottuk 11 ellen, a labdákra nem mozdult, ha igen akkor késve indult, semmit nem vállalt. Nemhogy önmagához képest volt gyenge, hanem egy átlag spanyol játékoshoz képest is.ZBarca írta:Ő is hajtott, mint a többiek. Többször is megpróbált kényszerítőzni, de a többiek vagy rosszul passzoltak vagy ő maga rontotta el a passzt. Sokszor cselezte ki az Atma-sokat is. A vb idejére jót tesz majd neki a környezetváltozás és ősszel újra egy energikus Messit fogunk látni.
Ezt az adott pillanatban eleg nehez megitelni, de valoban tevesen ervenytelenitettek Messi goljat sajnos.Erxy írta:Messi gólját tévesen ítélték lesnek, mert a labda az ellenfél játékosától pattant Leo elé, ezért nem számít lesnek. Videó
Igen, a tavasza tényleg szörnyű volt, ehhez kétség sem fér, de tegnap legalább rajta is látszott, hogy akar valamit. Tudom, hogy Messinél a gólok és gólpasszok száma a mérce, de ha ezt lecsökkentjük a labdavezetésre (dribblingre), akkor nem is volt egy nulla tegnap. Nem akarom, hogy bárki is mániákusnak tartson, csak rá akarok mutatni, hogy tegnap nem egy 0 Messit láthattunk játszani, de az is igaz, hogy nem volt jó meccse.corol írta:ZBarca - ha szerinted Messi hajtott mint a többiek tegnap, akkor Te gy másik, talán 2011-es Barca.-Atletico-t néztél felvételről, mert akkor valóban hajtott focizott Messike. Több mint fél éve minősíthetetlenül gyenge, enervált és sajnos tegnap is csak Pinto futott nála kevesebbet, de ez sem biztos.