Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
én attól tartok, hogy nem csak hányingerről van itt szó! Messinek komoly fizikális - terhelhetőségi hiányosságai vannak. megfigyeltem ha fut egy akciónnyit, utánna hosszú percekre kivonja magát a játékból(sétál, lepasszol) ez nem lustaság, hanem kondíció hiány.Sanama írta:Szerintem inkább ez lehet a nagyobb probléma. Folyamatos hányingerrel semmit sem jó csinálni, nem hogy futni,stb.visca el barca írta:nem, ettől függetlenül gondolom tudod milyen érzés full hányingerrel bármit is csinálni.palesz77 írta:Én nem aggódok nagyon, ha ennyi idő után se csináltak nagyobb ügyet belőle az orvosok, akkor csak nem komoly.
Az, hogy valami feljön, aztán kiöklendezni szerintem annyira nem gáz, ha utána nincs hányingere, meg rossz közérzete.
Másnak a gyomra megy rá a stresszre, vagy wc-re szaladgál, stb. . Nála ezek szerint így jön ki szó szerint a stressz, vagy nem tudom mi.
A stressz meg nem az eredmény miatt alakul ki nála szerintem. Hanem attól, hogy tőle már mindenki azt várja, hogy lőjön 15gólt, meg adjon 15gólpasszt, 15perc játék alatt. És gondolom ezt ő is érzi.
Szerintem inkább ez lehet a nagyobb probléma. Folyamatos hányingerrel semmit sem jó csinálni, nem hogy futni,stb.visca el barca írta:nem, ettől függetlenül gondolom tudod milyen érzés full hányingerrel bármit is csinálni.palesz77 írta:Én nem aggódok nagyon, ha ennyi idő után se csináltak nagyobb ügyet belőle az orvosok, akkor csak nem komoly.
nem, ettől függetlenül gondolom tudod milyen érzés full hányingerrel bármit is csinálni.palesz77 írta:Én nem aggódok nagyon, ha ennyi idő után se csináltak nagyobb ügyet belőle az orvosok, akkor csak nem komoly.
Azért jobban örülnék, ha ismét ilyeneket csinálna. Anno az ellenfélnek köze nem volt a labdához amikor rájuk vezette, a te videódba meg kb 4-szer veszítette majdnem el a labdát. Idén nagyon sokat lassult, remélem nem véglegesen..ZBarca írta:Én nem aggódom Messi miatt, amíg ilyeneket csinál:
http://youtu.be/yEPae_v525c?t=4m15s (4:40-ig)
Amúgy bevett valamilyen tablettát is mielőtt gólt lőtt.
Arról jönnének a fotók folyamatosan a képek, ha akkora partyarc lenne. Anno R10-ről mást se lehetett látni.crixus írta:Biztos másnapos volt, amolyan R10 módjára. Ez megmagyarázná a gyengébb teljesítményt ismess2009 írta: még az tűnt fel, (gondolom a rendezőnek is mert többször mutatták), hogy állandóan öklendezik, köpköd....
Ha olyan betegsége lenne, ami jelenleg ismert és komoly, akkor azt már biztosan tudná a média, elvégre Abidal és Tito esetében is kiderült.
Így tehát vagy életvitelbeli problémája van, vagy olyan betegsége, ami a jelenlegi orvostudomány számára ismeretlen. Egyik sem jó.
Simán lehet, hogy rágót vett be, viszont az öklendezésnek és a hányásnak nem a rágózás az oka, hanem fordítva, azért veszi be a rágót/tablettát, mert hányt. Tehát a probléma forrását Te sem találtad meg. Hogy most tablettával vagy rágóval kúrálja magát az teljesen mindegy szerintem, az viszont egyértelmű, hogy ez a hányásos dolog abnormális.Gergely írta:Gondolom arra senki sem gondolt , hogy egy rágót vett be a légszomj és a száraz torok elkerülése végett.. Ezért öklendezik és hány néha.... na mindegy...
Hát, nem hiszem, hogy Messi olyan nagy partiarc lenne, főleg nem a meccsek előtt bulizna. Azt sem gondolom, hogy eddig nem ismert betegsége lenne, max nagyon ritka. Ebben az esetben biztos több tünete is lenne.crixus írta:Biztos másnapos volt, amolyan R10 módjára. Ez megmagyarázná a gyengébb teljesítményt ismess2009 írta: még az tűnt fel, (gondolom a rendezőnek is mert többször mutatták), hogy állandóan öklendezik, köpköd....
Ha olyan betegsége lenne, ami jelenleg ismert és komoly, akkor azt már biztosan tudná a média, elvégre Abidal és Tito esetében is kiderült.
Így tehát vagy életvitelbeli problémája van, vagy olyan betegsége, ami a jelenlegi orvostudomány számára ismeretlen. Egyik sem jó.
Biztos másnapos volt, amolyan R10 módjára. Ez megmagyarázná a gyengébb teljesítményt ismess2009 írta: még az tűnt fel, (gondolom a rendezőnek is mert többször mutatták), hogy állandóan öklendezik, köpköd....
Akkor nem kéne játszatni. Szemmel láthatóan nem attól rókázik,hogy sokat fut,de lehet,hogy azért nem fut,mert akkor is rókázik. Hányt már a játékoskijáróban is. Nem lehet az izgalom sem,mert 1. korábban nem izgult? 2. egy Szlovénia elleni tét nélküli meccsen nincs para. Ha komolyabb a dolog,akkor a világ bohócai a vezetők,hogy egy ilyen szerződést raktak elé.Chino írta: Nem akarom védeni, de nem tartom kizártnak, hogy egészségileg nincs teljesen rendben. Lehet, hogy van valami komolyabb gond vele, amit érthető okokból nem akarnak kiszivárogtatni. (a hányások sem biztos, hogy véletlenek)
mess2009 írta:Messi cca. 30 percet játszott abból 15 itt is séta volt. az látszik, hogy az Agüero-DiMaria kettőssel keresik egymást de az is, hogy ebből a hármasból Di Maria pillanatnyilag a legjobb, a közös góljuk is az ő érdeme volt.
még az tűnt fel, (gondolom a rendezőnek is mert többször mutatták), hogy állandóan öklendezik, köpköd....
láttam én is. de egy ilyet kihagyni. csúszva mászva be kellett volna tenni és kész. akár trinidad az ellenfél akár nem...Game90 írta:Védő kirúgta.visca el barca írta:2 méterről, full üres kapuba
https://www.youtube.com/watch?v=OK24fXYbu_c#t=14" target="_blank