Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Kivel pótolnád Busit?

Zubimendi
9
10%
Ambarabat
5
6%
Nico
25
28%
Más
33
38%
Nem hoznék senkit
16
18%
 
Szavazatok száma: 88
Avatar
crixus
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1390
Csatlakozott: 2014.03.14. 14:43:58

2014.06.16. 22:31:35

Nagyon kíváncsi leszek arra, hogy hogyan barmolják még szét ezt a csapatot. Borzasztó azt nézni, hogy egy olyan csapat, ahol 1,5 éve még mindenki folytonosságról beszélt, saját nevelésről, egymásért küzdésről stb, hogy szétesett 1-2 év alatt.

A középpályánkról távozott Cesc, Xavi valószínűleg menni fog és Song-ot is el akarjuk passzolni. Cesc és Xavi "helyett" már van két új játékosunk, nevezetesen Rafinha és Rakitic.
Jelen pillanatban nekem nagyon úgy tűnik, hogy Rafinha megy Iniesta mögé, Rakitic a kezdőbe, mögé pedig marad Sergi Roberto, akit marasztalna a hírek szerint Lucho. Ha ezzel a tkp négyessel futunk neki a szezonnak hát... inkább nem is folytatom. Cikkeznek Pogba-ról és Koke-ról, de nekem ezek nagyon pletykaszagúak. Nagyon de nagyon félek, hogy a fentebb felvázolt variáció valósul majd meg. Roberto-nál még az öreg Xavi is 100szor jobb lenne. Song pótlására megfelelne Mascherano abban az esetben, ha többet rá, mint védőre már nem számítanánk.

A védelemből Puyol ment, és Mascherano-t is pótolni kellene, ha felkerülne a kp-ra. Itt jelenleg sajnos egy Marquinhos, Mathieu kettős a legvalószínűbb. Elképesztő rossz kilátás ez is.... itt is azt tudom mondani, hogy Mascherano-val előrébb voltunk...

Alves helyére nem tudom, hogy ki jelenleg a favorit, megelőlegezem a vezetőségnek a jót, így remélem, hogy Piszczek. Legalább itt előrébb lennénk...

A csatársorból pedig ha kipasszoljuk Sánchez-t, és Higuaín-t hozzuk a helyére... na az lesz a pont azon a bizonyos "i"-n. Deulofeu ide vagy oda jövőre gyengébbek leszünk ezen a poszton is.


Jelenleg ezek alapján a jövő évi csapat:
Ter Stegen,Bravo(?),Masip
Piszczek(?),Montoya,Piqué,Bartra,Mathieu(?),Marquinhos(?),Adriano,Alba
Busquets,Mascherano,Roberto,Rafinha,Iniesta,Rakitic
Messi,Neymar,Pedro,Higuaín(?),Deulofeu

Számra meglennénk, de minőségre ez hatalmas visszaesés lenne az utóbbi 10 évhez képest.
Ez a keret semmit sem nyerne az 1000%
nagyatyesz
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1020
Csatlakozott: 2009.06.02. 16:51:33

2014.06.16. 22:06:15

Ha menne Xavi, amit ha megújulást akarunk nem bánnék feltétlenül, holott nagy kedvencem az öreg, akkor én nagyon örülnék egy Toni Kroosnak. Szerintem jobb,mint Koké, és ő biztos jó vétel lenne. Ráadásul ingyen hozható elvileg! Vele akár maradhatna a 4-3-3, egy Ini/Rafinha, Busi/Masc, Kroos/Rakitic felállásban, míg akár állhatnánk 4-2-3-1re, ahol a Busi/Masc, Kroos/Rakitic szűrősor előtt a jelen helyzetben is lehetne egy Neymar, Iniesta, Sanhez - Messi, de akár ez a 4-es is jól variálható,pl Neymar csatárba, Ini bal szélre, Messi középre...cserének meg nálam maradna egy Deu, Rafinha duó, Pedro, Tello helyett meg hoznék vkit.
Avatar
Chino
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7417
Csatlakozott: 2009.05.07. 12:32:57
Tartózkodási hely: Debrecen

2014.06.16. 21:25:35

player10 írta:
Rakitic nem lesz olyan hatással a csapatra, mint Ronaldinho, Messi, Xavi vagy Puyol, de tökéletes kiegészítő ember tud lenni, aki nem fél, keményen odateszi magát, széthajta a belét minden perceben és még szinte semmit sem nyert, tehát van motiváció.
Plusz ne felejtsük el Halilovic-ot, akire hihetetlenül jó hatással lehet, az meg a mi jövőnkre…. :)
Plusz erős versenyhelyzet lesz már most Rakitic, Rafinha, majd jövőre Halilovic… És nem az a korszak jön, amikor bárki a múltja miatt a kezdőben lehet évekig. (Félreértés ne essék, Xavi Isten, csak tudni kell váltani, változtatni… és most kell! Ettől még Xavi legenda, de néha vezéráldozatokat kell hozni, és bár én remélem marad, de már csak mint kiegészítő ember...)
Rendben van Rakitic, de szerinted is kiegészítőember. Most meg úgy néz ki jön a kezdőbe. És lehet mondani a motivációt, hajtást, meg amit akarunk a középpályán visszaléptünk vele egyet. Ha oda nem jön még valaki nagy sz..ban leszünk. Rendben van hogy nem csak sztárok kellenek stb. de azért legyen már minőség. Nem azt mondom, hogy rossz játékos, de egy Barca középpályájára kezdőként nem elég. Inkább akkor bízzunk Rafinhaban. Vagy, ha Xavi megy, akkor talán igazolunk oda egy minőségi játékost. Még egyszer mondom nem tartom ügyetlen gyereknek a horvátot, de ide kevésnek érzem.

Én inkább úgy értelmezem ezt a DS dolgot, hogy Rakiticért adtunk 18 milliót+Denist, akire van visszavásárlási opciónk 9 millió euróért. Az már csak egy másik kitétel, hogy ha nekünk nem kell a Sevillának meg igen, akkor tejelnek 6-ot nekünk. Úgyhogy Rakitic is benne volt gyakorlatilag 25-be. Így már azért nem is olyan "hű, de jó" üzlet.

player10 írta:Középhátvéd kérdés Csigrinszkij-től van elrontva. És sokakkal ellentétben nem a képességeiben látom az alapvető problémát, hanem abban, hogy PEP kérte, hogy ne adják el, de a vezetőség leszarta ezt és eladta...
Plusz: Henrique pénzért jött (10-12 ha jól emlékszem…) most meg BRAZIL válogatott kerettag (szemben mondjuk Marqiunhos-szal…) mindenhova kölcsönadtuk, nulla lehetőséget kapott, de a fizuja nagyobb részét a klub állta, majd ingyen engedtük el.

Cacares 12-be, vagy 16-ba került (még Pep nézte ki…), majd atombiztos kezdő a Juvéban, meg a válogatottban, asszem 3 millióért engedtük el… szélen és középen is képes játszani, még ha valószínüleg nálunk nem lett volna stabil kezdő, de a keretben lehetett volna helye.

És lassan száz éve nincs hátvéd…. A világ legnagyobb, legszebb, legnagyobb Csapataként nem tudunk középhátvédet igazolni. EZ CSAK A VEZETŐSÉG HIBÁJA!

Txixiék annak idején az akkor adott pillanatban sokkal erősebb MU elől happolták el Ronaldinhot, aztán Deco, Eto'o… Akit kellett, azt megszerezték. Zubi analfabéta. 4x-es árat fizetünk egy kapusért, de a feléért engedjük el kiválóságainkat…
Azért álljunk már meg. Lehet, hogy Pep kérte, de gyakorlatilag sz..t a gyerek fejére. Egyáltalán nem játszatta. Azt meg nem hiszem, hogy nem kérdezték meg Pep-et, hogy ragaszkodik-e hozzá. Caceres detto. Pep nem bízott benne, nem is kellett neki. Az már más kérdés, hogy nagyon áron ment el. De ezen mit kell csodálkozni. Még jó árat kaptunk érte. Marquez, Henry, Villa, Valdes. És hány meg hány ilyen volt. Úgyhogy Alexis-ért is számolhatunk nyugodtan 25-öt.

player10 írta:Totál értelmetlen lenne, Reus minden szempontból sokkal sokkal jobb lenne…. Erről kár is beszélni, hatalmas hiba lenne ennyi pénzt áldozni rá…

Tehát a lényeg, védőt kell igazolni a lehető leghamarabb, akár kettőt is, aztán meg bízni LE-ben és a csapatban, majd várni a következő elnökválasztást…!

Hummels. Reus. Suarez. Jobb hátvéd.
35-35-75-15=160. +Rakitic+kapusok=kb.200.

Alexis-Cesc-Dani-Valdes fizuja-Puyol fizuja-Song-Pedro? Tello.
40+33+15+5(különbözet)+5(különbözet)+15+30+12=155.
+Bojan, Afellay, Cuenca, Dos Santos. Legyen mondjuk 5 milla összesen, akkor össz. mínusz 40-ben vagyunk, ami azt jelenti, hogy olyan 25-30 lehetne még vagy Marquinhos-ra, vagy valamelyik argentin vagy brazil hátvédre, akiről még Tata alatt volt szó és akár a plusz csatárra, akiről beszéltek többször (Klose, vagy Pelle/Feyenoord).
Elég rosszul számolsz, ha beleveszed a felszabadult fizetéseket, mert az általad említett érkezők fizetése majd a duplája lenne a távozóéknak. Szerinted Suarez mennyit keresne? Vagy Reus, Hummels? Ha Rakitic kap 8-at. Alexis a büdös életbe nem megy el 40-ért. Tegyük össze a kezünket, ha kapunk 30-at.
Amúgy nem értem miért járnánk jobban Reus-szal, mint Alexis-szel? A chileinek legalább az a posztja. A német elég zsákbamacska lenne. Főleg, hogy jó, ha szezonkezdetre felépül. Bár ki tudja.
Mondjuk el lehetne képzelni egy 4-4-2-őt, ahol Messi és Neymar van elöl, mögöttük Reus a kp-n, aki felzárkózhat a támadásokhoz. Így a Neymarnak is nagyobb területe lenne, Rakitic pedig kevésbé offenzív szerepkört betöltve játszana.

A védőkérdés pedig lassan nem is kérdés, pletykák sem nagyon vannak. Azzal a csapatrésszel nem történik semmi ahol a legnagyobb változtatás kellene. Jön két kapus, értelmetlenül barmoljuk a középpályát és a támadósort a fantasztikus védelmünkben pedig semmi haladás. Ha szerencsénk van megoldhatjuk egy 20 éves Marquinhos-szal.
És akkor ott van az is, hogy jövőre semmin sem változtathatunk. Nem tudom, hogy ez LE vagy a vezetőség hibája, de lassan sírógörcsöt kapok.
Forca Barca!!!!
Laza
Capitá del Barça
Hozzászólások: 528
Csatlakozott: 2007.10.26. 21:44:21
Tartózkodási hely: Debrecen

2014.06.16. 21:17:33

bojan a lokinak jó lenne... vagy a fradinak... 1millió eurót még össze is tudnak dobni ezzel jelenleg ők lennének az egyetlen kérőjük...
viccet félre téve a szomorú hogy ilyen tehetséges játékosok senkinek nem kellenek,még szinte ingyen sem...
pedig erősítés lenne rengeteg csapatba,gondolok itt olyanokra mint torino,( E.liga)
Marseille,Akár Everton,Newcastle... de biztos van ennek oka hogy nem kellenek... ha játszani akarnak valahol akkor a fizetésük egyrészét valószínű el kell engedniük..mert jobban jeleneg egy csapatnál sem fognak keresni.
G.Dos Santos egész jó kis játékos lett... egy villarealnál lehet többet is érdemel majd,1-2év mulva.
Bőven
Alcantara
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3949
Csatlakozott: 2011.08.30. 09:31:30

2014.06.16. 20:52:41

Jó igazolás Rakitic, de Denis Suarez kölcsönadása azt is jelenti, hogy a ballasztok (Bojan, Cuenca stb..) továbbra is a nyakunkon vannak mindannyian. Sajnálatos, hogy ezek közül legalább egyet nem tudtak rásózni a Sevillára.
Ki fogja ezeket megvenni? :roll:
Sanama
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8028
Csatlakozott: 2008.08.16. 11:49:04

2014.06.16. 20:28:45

defender3 írta:
Sanama írta:18millio meg a apro, amit en 3-nak olvasok, meg majd a 9milla amit DS-ert ki kell pengetni 2ev mulva, kiraly, hatalmas uzlet ujra.

(vedorol meg semmi hir, ott van a pique srac, akit ugy forgattak be a hollandok ahogy akartak)
Inkább csak akkor kell fizetni ha mi is akarjuk DS-t különben ők fizetnek 6-t ha kell nekik
Egyik legnagyobb tehetség jelenleg, nem hiába vonta be a Sevilla mindenáron.
Avatar
defender3
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1186
Csatlakozott: 2007.02.04. 14:58:23

2014.06.16. 20:27:52

Sanama írta:18millio meg a apro, amit en 3-nak olvasok, meg majd a 9milla amit DS-ert ki kell pengetni 2ev mulva, kiraly, hatalmas uzlet ujra.

(vedorol meg semmi hir, ott van a pique srac, akit ugy forgattak be a hollandok ahogy akartak)
Inkább csak akkor kell fizetni ha mi is akarjuk DS-t különben ők fizetnek 6-t ha kell nekik
Sanama
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8028
Csatlakozott: 2008.08.16. 11:49:04

2014.06.16. 20:21:56

18millio meg a apro, amit en 3-nak olvasok, meg majd a 9milla amit DS-ert ki kell pengetni 2ev mulva, kiraly, hatalmas uzlet ujra.

(vedorol meg semmi hir, ott van a pique srac, akit ugy forgattak be a hollandok ahogy akartak)
Avatar
defender3
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1186
Csatlakozott: 2007.02.04. 14:58:23

2014.06.16. 20:11:59

Balinho írta:
Game90 írta:Sevilla will have a 6M buy option on Barcelona B attacker Denis Suarez, who joins them on loan. Barcelona can block option paying 9M. [as]
Ha ez igaz, akkor tökön rúghatjuk magunkat... Ekkora béna vezetőséget. Ha Suarez jól játszik, akkor 9M-t kell fizetni, hogy visszajöjjön kölcsönből??? Nevetséges már megint.

Eleve minek adunk vásárlási opciót a Sevillának? Ha élnének vele, az azt jelenti, hogy nagyon bejön nekik a srác, mert 6M-t kiegészítő emberért nem adnának. Akkor meg elve 6M kevés összeg.
Szerintem inkább azt jelenti, h ha a Sevilla meg akarja venni de mi is tartunk rá igényt akkor kell csak fizetni. Van egy olyan érzésem, h csak így tudtuk megszerezni Rakiticset 20-alatt.
Avatar
Balinho
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1126
Csatlakozott: 2005.06.26. 00:39:59

2014.06.16. 20:08:09

Game90 írta:Sevilla will have a 6M buy option on Barcelona B attacker Denis Suarez, who joins them on loan. Barcelona can block option paying 9M. [as]
Ha ez igaz, akkor tökön rúghatjuk magunkat... Ekkora béna vezetőséget. Ha Suarez jól játszik, akkor 9M-t kell fizetni, hogy visszajöjjön kölcsönből??? Nevetséges már megint.

Eleve minek adunk vásárlási opciót a Sevillának? Ha élnének vele, az azt jelenti, hogy nagyon bejön nekik a srác, mert 6M-t kiegészítő emberért nem adnának. Akkor meg elve 6M kevés összeg.
Boixos
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 9655
Csatlakozott: 2004.11.21. 11:00:59
Tartózkodási hely: monaco di bavaria

2014.06.16. 20:06:40

Vakmacska írta:Mikor fogunk végre egy olyan hírt olvasni, hogy igazoltunk végre egy védőt?
nem tudom, pedig nagy szükség lenne rá. többször felsírtam azon, h hányszor csináltak hülyét a hollandok a "top" hátvédünkből, pikéből... és nála csak szrabbak vannak jelen állás szerint..
PUYOL-XAVI-INIESTA
Avatar
defender3
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1186
Csatlakozott: 2007.02.04. 14:58:23

2014.06.16. 20:03:41

Annak nagyon örülök, h LE nem engedte el Adrianot. Ő az egyik legsokoldalúbb játékosunk és amikor játszik mindig jó teljesítményt nyújt.
Az lenne a jó ha bejelentenék, h Alves végre elmegy (remélem lesz olyan csapat aki hajlandó érte fizetni az idei siralmas szezonja és a brazil-horváton mutatott "remek" teljesítménye után) és jön egy középsővédő.
Vakmacska
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6345
Csatlakozott: 2012.08.26. 23:23:55

2014.06.16. 19:57:14

Mikor fogunk végre egy olyan hírt olvasni, hogy igazoltunk végre egy védőt?
Avatar
nagyiibarca
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 439
Csatlakozott: 2012.08.28. 13:38:29
Tartózkodási hely: Magyarország.

2014.06.16. 19:52:25

http://www.fcbarcelona.com/football/fir ... -barcelona" target="_blank

Mostmár tényleg Hivatalos!
Remélem sokat fog játszani. Hajrá, Sok Sikert!
(remélem olvassa :mrgreen: )
Kép
"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
PCsabi
aka Game90
Hozzászólások: 17048
Csatlakozott: 2006.06.20. 19:45:02
Tartózkodási hely: Vecsés/Budapest

2014.06.16. 19:51:41

Sevilla will have a 6M buy option on Barcelona B attacker Denis Suarez, who joins them on loan. Barcelona can block option paying 9M. [as]
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Avatar
Leon
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2590
Csatlakozott: 2014.02.17. 16:20:26
Tartózkodási hely: Balkán sarkán

2014.06.16. 19:38:50

visca el barca írta:Rakitic hivatalos!

18 millió plusz vmi apró. jól jártunk vele. technikás, melós gyereknek tűnik, nekünk pont ilyen kell. topicot neki!
Nagyon örülök,hogy érkezik!Várom a topikját! 8)
Higu nem kell ide,inkább maradjon már akkor Sanchez (ha nem jön Reus)! :)
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 20964
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2014.06.16. 19:21:10

noname írta:18? :shock:
Visszamentünk az időben pár évet?
sok? kevés? :D asszem jövőre lejár a szerződése, ezért ennyi.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Avatar
noname
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8245
Csatlakozott: 2006.03.19. 18:39:34
Tartózkodási hely: Margitta/Kolozsvár

2014.06.16. 19:18:07

18? :shock:
Visszamentünk az időben pár évet?
A Fifa egy szégyen
StickyFingaz
Capitá del Barça
Hozzászólások: 808
Csatlakozott: 2012.07.12. 20:38:58

2014.06.16. 19:15:03

visca el barca írta:Rakitic hivatalos!

18 millió plusz vmi apró. jól jártunk vele. technikás, melós gyereknek tűnik, nekünk pont ilyen kell. topicot neki!
Üdv itt Ivan. :D 18 milla aprópénz volt érte.Remélem sikeres éveket fog itt tölteni.
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 20964
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2014.06.16. 19:06:24

Rakitic hivatalos!

18 millió plusz vmi apró. jól jártunk vele. technikás, melós gyereknek tűnik, nekünk pont ilyen kell. topicot neki!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Avatar
ferninho
Madridista
Hozzászólások: 2345
Csatlakozott: 2009.03.01. 00:01:06

2014.06.16. 18:35:02

csababarca írta: Maradjunk annyiban,hogy amíg ott volt nálatok Higu,akkor top3as csatár,jobb mint Eto'o,Henry,stb...Özil jobb mint Iniesta,Xavi,stb...Lassana Diarrat meg Touréhoz hasonlítottátok,meg hogy jobb is nála.
Amíg ott voltak nálatok,akkor mentek ezek,aztán elmentek, elkezdtetek röhögni rajtuk.
Sok emberrel csináljátok ezt,hogy amíg ott van megy a felpipázás, utána meg egyből megy a savazás.
Ettől függetlenül nem akarom itt látni Higuaint,mert nem való ide, gyenge ehhez a szinthez. Csak a szurkolói felfogás is érdekes.
hogyne, persze...
elhiszem, hogy voltak ilyen időszakok, ez természetes ,ha épp jól megy valakinek, de pl Özilnek az első éve rohadt jó volt, aztán szépen zuhant is vissza.... és rengeteg savazást kapott már utána.... nem véletlenül, de jól megmondtad...
Higuainról meg ne is beszéljünk... ő kapta a legtöbbet.... nem véletlenül... de igen, amíg itt volt, csak a felpipázás ment, jah.... de jól megmondtad, te biztos jobban tudod ,mint én... kegyetlen mennyiségű savazást kapott mind a kettő...
(arról nem beszélve, amit műveltek Messivel kapcsolatban, beteges,mániákus üldözés...de még mi vagyunk Cé-ellenesek...itt 4 év alatt kevesebb savat kapott az emberetek, mint Messi csak a mai meccse után...mert Besic kétszer szerelte...meg mert ünnepelt a góljának...meg eleve gólt lőtt, hogy merészeli...
Mr. Hosszabbítás Struktúrája...
megint mi a fészkes fenéről beszélsz?
egyik oldal se jobb a másiknál, Cé itt ugyanannyira van szidva, mint nálunk Messi... ez sajnos egy természetes dolog... arról meg nehogy már a madridomon tegyen, hogy sokkal több ember fórumozik ott, sokkal több és emiatt több hozzászólás születik... remélem érted... CR ugyanúgy elő van véve minden hülyeségért, emlékezz csak mi ment itt a BL Döntő után....
szerk: (nézd meg mi megy most a VB topikban... ez ilyen... ez szokott lenni, nem kell ezt túlfújni.)
szerk2: meccsnek vége... nézd meg mi megy... olyan gyönyörű, hogy itt van a példa előttünk és pár órán belül olyan szépen darabokra hullik eme irományod...
Rivaldo11 írta:
daffy írta::shock: hozzáállása nem volt profi,nem véletlenül fárad el 20 perc alatt és nem véletlenül megy neki is akkor,amikor a csapat többi tagjának. Sem ő,nem Higuain nem teremti meg a különbséget. Jó játékosok,lehet velük kupákat nyerni,de nem miattuk.
Nagyjából egyetértek, ez így korrekt. Jó futballista higuaín, de úgy érzem, a legmagasabb szinten, kezdőnek kevés.
ezekben meg benne van minden... pontosan erről van szó...

ja még az Özil-effektusra visszatérve...
mikor eligazolt... Perez elkövette élete legnagyobb hibáját... eladták a legjobb játékosukat.... ezek de hülyék... Özil helyett megtartották DMet, aki semmit nem ér... az elmúlt 40 év legjobb labdanélküli irányítója.... és ez ment hetekig bazzeg... hetekig... a végeredményt ismerjük, hogy mennyire jó döntés volt, hogy DM lett megtartva és Özilt valami kegyetlen jó áron sikerült eladni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2014.06.16. 19:54:18-kor.
madridista
Avatar
Rivaldo11
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8005
Csatlakozott: 2006.08.22. 11:44:15
Tartózkodási hely: Budapest

2014.06.16. 17:52:20

daffy írta::shock: hozzáállása nem volt profi,nem véletlenül fárad el 20 perc alatt és nem véletlenül megy neki is akkor,amikor a csapat többi tagjának. Sem ő,nem Higuain nem teremti meg a különbséget. Jó játékosok,lehet velük kupákat nyerni,de nem miattuk.
Nagyjából egyetértek, ez így korrekt. Jó futballista higuaín, de úgy érzem, a legmagasabb szinten, kezdőnek kevés.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Avatar
Subinho
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4184
Csatlakozott: 2005.03.17. 14:44:52
Tartózkodási hely: Budapest

2014.06.16. 16:41:37

Azé' Higany sztem jól tolta a Realban, cserecsatárként volt, hogy több gólt lőtt mint Benzema... Egyébként az agyon hájpolt Diego Costa mennyivel jobb nála??? Volt egy jó szezonja az Atletivel, de láthattuk, hogy mennyire gyenge egy komolyabb csapatban... Higu valószínű nem sztenderd kezdő lenne, de ha szükséges be lehetne hozni, mint ahogy a Realban is tette. Ő - sokakkal ellentétben - soha nem volt az a "gyökér madridi"! Én nem bánnám ha jönne, mondjuk, ha lejár a szerződése és aprópénzért... DE 40 körül azért az elég merész, annyit nem ér szerintem sem... Ahogy Agüero sem! Vagyis ő lehet, hogy ér annyit, de annyiért idehozni nem szabad! Védők kellenek első sorban, 1 jobb szélső és 2 középső!!! Utána lehet jönni az ilyen Higu, Reus, vagy Kun igazolásokkal!
etooka9
Capitá del Barça
Hozzászólások: 649
Csatlakozott: 2014.05.06. 14:22:57

2014.06.16. 16:17:17

Higuainnal semmi bajom nem lenne..ha EL indulas lenne a cel. O nem az a center aki nekunk kell, ezt tegnap is lathattuk. Technikailag eleg gyer a srac, akkor mar inkabb Mandzukic, ha mindenkepp egy 9-est akarunk igazolni.

Jeleznem a vezetoseg fele, hogy VEDONK meg mindig nincs. :!:
Kép
Avatar
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4509
Csatlakozott: 2007.10.02. 19:49:32

2014.06.16. 16:13:19

Én személy szerint kedveltem Higany játékát, de nem az a gyilkos csatár, emlékszem mindig rajta heccelődtem a madridi haverokkal, hányszor lövi ki a labdát a stadionból. Sokkal inkább Reus vagy Agüero, mint Higany. Inkább várjunk Reusra egy évet (mintha korábban nem vártunk volna más játékosnál) mint hogy hozzunk olyas valakit, aki kevésbé is illik ebbe a szisztémába, kezdőbe kevés lenne, padra pedig felesleges. Durván nagy a fejetlenség, erre azért nem számítottam volna. Jövőre top 4, avagy 8 a cél?
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Válasz küldése