Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Nem tudom mi lenne ezzel a probléma, nézd meg az Atleticot, ott sincs egy sztár se, mégis bajnokságot nyertek..visca el barca írta:bár egyelőre minden csak pletkya (eddig azért nem igazoltunk olyan botrányosa, bár a két kapuson még mindig kiakadok), de azért durva h egy-két sérülés esetén simán ilyen kezdő is lehetne
bravo - montoya, bartra, matyiő, alba - busq, rakitic, rafinha - dölöflüflöeuoü, llorente, messi.
egy-két játékost leszámítva egy sevilla szint
Sajnos igaz ez az én félelmem is se normális védőjelölt se középre valaki remélem hogy a vb után meglesznek hamar az igazolások és remélem nem még egy kapus lesz az de az a baj nem tudom ki jöhetne akire van reális esélyvisca el barca írta:bár egyelőre minden csak pletkya (eddig azért nem igazoltunk olyan botrányosa, bár a két kapuson még mindig kiakadok), de azért durva h egy-két sérülés esetén simán ilyen kezdő is lehetne
bravo - montoya, bartra, matyiő, alba - busq, rakitic, rafinha - dölöflüflöeuoü, llorente, messi.
egy-két játékost leszámítva egy sevilla szint
Ja, láttam én is. Nem akarnak az Olaszok 25-öt fizetni Alexisért, ezért odaadnák a 18-at érő Llorentét.. A VB alatt kicsit sok a vedelés arrafelé szerintem, egyre durvább dolgokat találnak ki..Sanama írta: Már megint valami Llorrentés cikk van a Sport főcímben
Már megint valami Llorrentés cikk van a Sport főcímbenpalesz77 írta:Szokásos reggeli - nekem reggel, mert most keltem - hírek:
Hamarosan kiderül marad vagy megy a Barcelona csatára?
Miután LE elmondta már, hogy számít rá - sajnos -, ezért nem hinném, hogy végül távozni fog.. De ki tudja, történhetnek még csodák.
Cuadrado ügynöke utazgat körbe Európában, volt a Münchennél, most jön Barcelonába elvileg, aztán meg megy az Arsenalhoz. Ha jól értem 40-et kérne érte a Fio, mi viszont 35-öt adnánk "csak". Ha ennyit kiadunk érte a kardomba dőlök.. De Mangalaért/Benatiaért a 45 az sok..
Suárezről megint van pár cikk a 'Mundo'-n, de lényegében ugyan az mint eddig. El akar menni a Pl-ből, a Real és a Barca akarja leigazolni. 85 millió a kivásárlási ára - most már nincs 65 millióról szó a 2 Spanyol esetében.. -, mi Alexis 30 milliójával csökkentenénk az árát. A végén még van egy 2010-es nyilatkozata amiben dicséri a Barcát, úgyhogy emiatt biztos ide fog jönni!
A 'Sport' szintén ír Suárezről, meg van az először linkelt Pedros cikk is. De védőről - vagy középpályásról - egy szó sincs..
Pinto rettentő izgalmakat okozott, de olyan jó kapust azért nehéz találni, aki vállalja, hogy a padon csücsül.LG írta:Lehetett volna olcsóbb cserekapusunk szerintem is, de Pinto azért eleget potyázott ahhoz, hogy ne számoljunk vele. Fabregas pedig menni akart, jobb is, mert a hozzáállása méltatlan a klubhoz.3 vásárlásból meg 1 volt létfontosságú, Ter Stegen, a másik kettő wtf. Egyik sem kellett volna, ha nem adjuk el fabregast, és hosszabbítunk Pintoval pl. A létfontosságú védő posztra meg semmi.
Ráadásul még a 2 visszahozott között sincs védő.
Ezen agyaltam egyik nap, hogy lehet jobban járna a csapat is meg Sánchez is - bár inkább csak ő -, ha helyette valami "egyszerűbb" játékos lenne itt, és Sancho meg valami másik csapatban teljesen szabadon játszhatna, és kiteljesedhetne. Azt is nehéz lesz megoldani, hogy Leo meg Neymar ne nyomják el egymást - remélhetőleg sikerülni fog -, de három ilyen játékos nemigen fér meg együtt egy támadósorban. Azt meg őszintén sajnálnám, ha Alexis "elherdálná" a tehetségét harmadhegedűsként csak. Mondjuk akkor meg a fejem verném a falba, ha most eladnánk Alexist, és jövőre Leo mégjobban tenne az egészre, és akkor menne ő is.. Kicsit olyan lenne mint a Thiago ügy volt most. Na mindegy, kicsit előre kalandoztam, de a lényeg, hogy szerintem ők 3-an nem férnek meg a pályán úgy, hogy mindhárman teljesen ki is hozzák magukból azt amire képesek.etooka9 írta:Nem pont igy ertettem. Lathajuk, hogy a valogattotban mennyivel jobban remekelnek, mint nalunk es emiatt kicsit atszervezni ugy a jatekot, hogy tobb teret kapjanak. Csak 3 ilyen jatekos eseteben ez szinte kivitelezhetetlen.
Helyetted is:visca el barca írta:claudio bravo apja megerősítette h a fia itt folytatja. :fejfalbaverősemoticon:
annyira érzem h rosszul fog elsülni ez a két kapusozás. MATS két év múlva lelép, aztán nézhetjük h 10 évig a toppon lesz a PSGben, vagy a cityben.
Jön majd Koke, no para.. Suárezzel karöltve bejelentik őket a VB után, aztán védő se kell!Chino írta:...Rakitic egyelőre kérdőjel, mert ha középpályára hozunk valakit nem hiszem, hogy a horvát kezdőtagsága a garantált, viszont ha nem hozunk könnyen nagy sz..ban lehetünk....
a kérdés az h akar e szélső lenni vele igazából az a baj, h elég sztár alkatnak tűnik, sem messi, sem a szomorú srác nem tűrné meg maga mellett. egyiknek elég volt nemyar, a másiknak meg bél.blaugrana99 írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/l ... ol-3322516 Már csak az a kérdés hogy kihez igazol.
Lehetett volna olcsóbb cserekapusunk szerintem is, de Pinto azért eleget potyázott ahhoz, hogy ne számoljunk vele. Fabregas pedig menni akart, jobb is, mert a hozzáállása méltatlan a klubhoz.3 vásárlásból meg 1 volt létfontosságú, Ter Stegen, a másik kettő wtf. Egyik sem kellett volna, ha nem adjuk el fabregast, és hosszabbítunk Pintoval pl. A létfontosságú védő posztra meg semmi.
Ráadásul még a 2 visszahozott között sincs védő.
Igazoltunk 5-öt!?!? Gyakorlatilag egyet. Nálam az nem jelent igazolást, hogy visszahozunk két kölcsönben lévőt, akikről ez már akkor tudvalevő volt, amikor kirobbant a botrányt. Ter Stegent kb fél éve lerendezte az előző vezetőség, már csak egy aláírás hiányzott, szóval ezt sem említeném aktivitás szintjén. Bravo pedig még itt sincs, az ő idehozatala pedig inkább negatívum, és nem is nagyon vetít elő változásokat. Szóval gyakorlatilag eddig egyedül Rakitic-et igazolta a klub.miihii írta:Inaktív?Lionel85 írta:Hiába a nevek, örülne az ember már bárkinek aki védő, csak jöjjön... Hihetetlen mennyire inaktív a vezetőség, lehetőségek jönnek, majd mennek, sorra maradnak le a játékosokról (az elmúlt években Thiago Silváról, idén David Luizról), eddig csak középpályásokról, támadókról hallani, pedig a védelem megerősítése lenne a legfontosabb. A középpályáról is két távozó van, de csak Rakitic jött, nagyon vékony eddig a vezetőség teljesítménye az idei átigazolási szezonban is. Nagyot kéne már robbantani és végre megszerezni valakit - akár áron felül.
Még csak június vége van, de vettünk 3 és visszahoztunk 2 srácot, azaz bejövő oldalon eddig 5 új emberünk van és hol van még a nyár vége?
Miért kellene rohannunk? Azért, mert a sajtó már összehozott minket kb 50 játékossal az elmúlt hónapokban és kötelező akkor legalább minden 10-et meg is venni azonnal? Vagy mert mindenki türelmetlen a fórumon és fölösleges kihasználni az átigazolási időszakot, az első két hétben muszáj leigazolni legalább 8 játékost, tökmindegy ki az?
Nem tudom miért kéne azonnal mindent, főleg úgy, h a játékosok nagy része épp a VB-re koncentrál, nem aktuális a tárgyalássorozat...
Nem pont igy ertettem. Lathajuk, hogy a valogattotban mennyivel jobban remekelnek, mint nalunk es emiatt kicsit atszervezni ugy a jatekot, hogy tobb teret kapjanak. Csak 3 ilyen jatekos eseteben ez szinte kivitelezhetetlen.visca el barca írta:az egyik balon a másik jobbon. hol lennének?etooka9 írta:Ha sikerul megtalalni Neymar illetve Alexis helyet LE-nek, akkor a gollovessel nem lesz gond
az egyik balon a másik jobbon. hol lennének?etooka9 írta:Ha sikerul megtalalni Neymar illetve Alexis helyet LE-nek, akkor a gollovessel nem lesz gond
Suarez árából inkább jobbhátvéd kéne, meg középpályás, vagy komolyan Sergio Robertoval pótoljuk Xavit?etooka9 írta:Suarez leigazolasa szerintem nem eletbevagoan fontos, a franciae viszont igen. Ha sikerul megtalalni Neymar illetve Alexis helyet LE-nek, akkor a gollovessel nem lesz gond. (bar, ha jonne Suarez -amit ketlek- akkor sem szomorkodnek)barca0417 írta:Mangala és Suárez. Ha ők meglennének már aggódni nem kéne. Teljesen még nem lenne kész a csapat, de utána a távozókkal lehetne foglalkozni. Minőségi javulàst ők tényleg jelentenének.
Suarez leigazolasa szerintem nem eletbevagoan fontos, a franciae viszont igen. Ha sikerul megtalalni Neymar illetve Alexis helyet LE-nek, akkor a gollovessel nem lesz gond. (bar, ha jonne Suarez -amit ketlek- akkor sem szomorkodnek)barca0417 írta:Mangala és Suárez. Ha ők meglennének már aggódni nem kéne. Teljesen még nem lenne kész a csapat, de utána a távozókkal lehetne foglalkozni. Minőségi javulàst ők tényleg jelentenének.
visszahozás... hűha. Nem értem ezeket miert kell igazolásokhoz sorolni eleve.Inaktív?
Még csak június vége van, de vettünk 3 és visszahoztunk 2 srácot, azaz bejövő oldalon eddig 5 új emberünk van és hol van még a nyár vége?
Miért kellene rohannunk? Azért, mert a sajtó már összehozott minket kb 50 játékossal az elmúlt hónapokban és kötelező akkor legalább minden 10-et meg is venni azonnal? Vagy mert mindenki türelmetlen a fórumon és fölösleges kihasználni az átigazolási időszakot, az első két hétben muszáj leigazolni legalább 8 játékost, tökmindegy ki az?
Nem tudom miért kéne azonnal mindent, főleg úgy, h a játékosok nagy része épp a VB-re koncentrál, nem aktuális a tárgyalássorozat...
Még az lett volna szép, ha Ter Stegen ára felmegy a VB után, mialatt kint sincs. Bár ebből a vezetőségből ezt is kinézem simán.z igéret tudtommal az volt, hogy még a vb előtt akarnak igazolni játékosokat, mert a vb ugye felnyomja az árakat. Ez ter Stegen esetében így történt