Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Még nőhet!palesz77 írta: Kemény 173 a srác..
Normális esetben én is azt mondanám, hogy Messi legyen a vezérbika, rá építsük a csapatot. Messi azonban már nem az a Messi, mint aki 1-2 éve volt. Mentálisan nem. Az nem éppen egy életbiztosítás, ha abban bízunk, hogy majd újra megjön a kedve. Kapott új szerződést is, nem kevés pénzzel, tehát a megújuló Barca-ban is számítanak rá, mint vezéralakra. A klub ennél többet nem tehet érte. Sajnos úgy tűnik, hogy Messi-nek ez sem elég.Varatrix írta: Olyan jól vizionálva van hogy Messikét hova tologatjuk: szélre, kp-ra, de többet veszítünk azzal, ha nem érzi jól magát a szerepkörében, mint amit bármelyik másik csatáron nyerünk.
Messi képes 50 gól lőni, akkor miért akarjuk, hogy ő szolgáljon ki mást. igazoljunk olyat aki képes Messi alá játszani.
Én a középpálya számlájára írom, hogy nem úgy jöttek a gólok ahogy kellet volna.
Bréking Nyújz:visca el barca írta: sőt. falcao ügynöke szerint falcao is oda megy
Kemény 173 a srác..mess2009 írta:középre egyébként egy 190 magas izomkolosszust vennék olcsón , de van is ilyen a Barca B-ben( Dong.....)
Szerintem meg az ő halovány játékuk annak volt köszönhető, hogy kevesebb volt a bemozgás üres területre, például Messi részéről is, aki rendre csak sétálgatott..Varatrix írta: Én a középpálya számlájára írom, hogy nem úgy jöttek a gólok ahogy kellet volna.
Olyan jól vizionálva van hogy Messikét hova tologatjuk: szélre, kp-ra, de többet veszítünk azzal, ha nem érzi jól magát a szerepkörében, mint amit bármelyik másik csatáron nyerünk.La Pulga írta:Llorentétől mentsen meg minket az isten, nekünk egy Eto'o kaliberű csatár kellene, aki gyors és viszonylag magas is.
sőt. falcao ügynöke szerint falcao is oda megysalas9 írta:Amúgy az egyik madridi rádió szerint Suárez elfogadta a real ajánlatát. 5 évre írna alá évi 8,5 millióért. Már "csak" a Liverpoollal kell megegyezni. Ez azért furcsa nekem, mert két hete azt mondták nekik nem kell Luis, mert ott van Benzema
lui1698 írta:Azért így nézve a meccseket, kemény lenne megszerezni egy Alexis-Neymar duo-t...
A legjobb az egészbe, hogy minden forrás az 'Onda Cero'-ra hivatkozik, de az ő oldalukon konkrétan semmit nem találtam a dologról.. Szóval em túl megalapozott ez a hír érzésem szerint..salas9 írta: Amúgy az egyik madridi rádió szerint Suárez elfogadta a real ajánlatát. 5 évre írna alá évi 8,5 millióért. Már "csak" a Liverpoollal kell megegyezni. Ez azért furcsa nekem, mert két hete azt mondták nekik nem kell Luis, mert ott van Benzema
Suárez. Amúgy tényleg egy olyan kéne mint Eto'o, aki - az említett fizikai tulajdonságok mellett - szinte csak a góllövéssel foglalkozik - az uruguayi nem ilyen -, mert akkor mellette még Neymar és Messi is elférne normálisan a pályán. Csak ilyen csatár nem tudom van-e a jelenlegi piacon..La Pulga írta:Llorentétől mentsen meg minket az isten, nekünk egy Eto'o kaliberű csatár kellene, aki gyors és viszonylag magas is.
Ez jó Amúgy nagyon bízom benne, hogy nem adjuk el a Chileit... Esküszöm hülyét kapoklui1698 írta:Azért így nézve a meccseket, kemény lenne megszerezni egy Alexis-Neymar duo-t...
A Roma 60 millióba szabta meg az árát.. Ő meg nem szeretne mindenáron klubot váltani, úgyhogy nem fogja kiverni a balhét, hogy idejöhessen. Ha jól rémlik.Isti8 írta:Benatiaval mi van?
Látom Wikiztél. Én is megnéztem, igazad van. Az tuti, hogy tavasszal még 2014-ig volt ott a szerződése, mert akkor néztem, amikor a Villareallal játszottunk. Anno többen is írták ezt a fórumon, mikor felvetődött a neve.visca el barca írta: musacchio ingyen? 2018ig szerződése van. ő érte is elkérnének 30at
musacchio ingyen? 2018ig szerződése van. ő érte is elkérnének 30atAlcantara írta:Ő ingyen lenne és jó játékos, ráadásul fiatalabb is. Nekünk az kell, aki öreg, drága.Rivaldo11 írta:Azt nem értem, hogy ha már a primerából nézelődünk, akkor miért nem Musacchio
Mellesleg tavaly nem kellett, amikor lejárt a szerződése Matyinak.
Ő ingyen lenne és jó játékos, ráadásul fiatalabb is. Nekünk az kell, aki öreg, drága.Rivaldo11 írta:Azt nem értem, hogy ha már a primerából nézelődünk, akkor miért nem Musacchio
visca el barca írta:ha nem adják el 15ért, hülyébbek mint a mi elnökünk kb..5 milliót ér ha van eszük eladják, a pénzhez hozzácsapnak még egy 15-öst és pótolják egy klasszissal.palesz77 írta:Mathieu ma reggel kérte a Valencia vezetőségét, hogy engedjék el hozzánk, de ők csak 20 millióért válnának meg tőle továbbra is - amit a Barca nem fizetne ki. Zubiék kevesebb mint 15 milliót szánnak rá, attól függ a dolog, hogy mennyire fogja követelni a távozását a Francia. Remélhetőleg az elnökük kitart az álláspontja mellett, és nem fogjuk Barca mezben látni Mathieut..
ha nem adják el 15ért, hülyébbek mint a mi elnökünk kb..5 milliót ér ha van eszük eladják, a pénzhez hozzácsapnak még egy 15-öst és pótolják egy klasszissal.palesz77 írta:Mathieu ma reggel kérte a Valencia vezetőségét, hogy engedjék el hozzánk, de ők csak 20 millióért válnának meg tőle továbbra is - amit a Barca nem fizetne ki. Zubiék kevesebb mint 15 milliót szánnak rá, attól függ a dolog, hogy mennyire fogja követelni a távozását a Francia. Remélhetőleg az elnökük kitart az álláspontja mellett, és nem fogjuk Barca mezben látni Mathieut..
Pedig már kezdtem örülni, hogy felejtjük a franciát.palesz77 írta:Mathieu ma reggel kérte a Valencia vezetőségét, hogy engedjék el hozzánk, de ők csak 20 millióért válnának meg tőle továbbra is - amit a Barca nem fizetne ki. Zubiék kevesebb mint 15 milliót szánnak rá, attól függ a dolog, hogy mennyire fogja követelni a távozását a Francia. Remélhetőleg az elnökük kitart az álláspontja mellett, és nem fogjuk Barca mezben látni Mathieut..
Annyit mondtak, hogy radikális változás lesz, azt nem mondták, hogy mindenképp pozitív.visca el barca írta:bár egyelőre minden csak pletkya (eddig azért nem igazoltunk olyan botrányosa, bár a két kapuson még mindig kiakadok), de azért durva h egy-két sérülés esetén simán ilyen kezdő is lehetne
bravo - montoya, bartra, matyiő, alba - busq, rakitic, rafinha - dölöflüflöeuoü, llorente, messi.
egy-két játékost leszámítva egy sevilla szint