Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Már megérte ma felkelnem, végre megtudtam, hogy szánalmas műszurkoló vagyok, mert nem tartom legyőzhetetlennek a Barcát, és ennek néha hangot is adok.. (Mondjuk siránkozni annyira nem szoktam, de azért ezt kicsit erősnek éreztem.)Barcaforever írta:SZÁNALMAS ez a sok műszurkoló....
...
Megkérek mindenkit, h ehhez mérten, várjon eredményeket és szurkoljon a csapatnak, ha erre képtelen, akkor keressen más csapatot!
Végre!! A fórum "öregjeinek" a véleménye mindig megegyezik....noname írta:A PSG szerintem sem ellenfél. Az esélyeik abban rejlenek h a csoport meccseken gyengébben szoktunk teljesíteni, továbbá, mivel az egész hazai bajnokságuk egy vicc, így kb 1 hónapot is készülhetnek ellenünk probléma nélkül.
A tavalyi csapat szerintem ilyen szempontból irreleváns, de nem lehet félvállról venni a PSG-t. Silva és Luiz, ha együtt voltak a pályán a válogatottban félelmetesen hatékonyan működtek. Ők nem az a páros, akik csak úgy nézik, hogy Messi elszlalomozik négy védő mellett, mint pl. az Elche ellen, oda pont Suarez kellene. Nagyon komolyan kell venni azt a párharcot.kanty írta:Azért ezt a nagy mellényt néhány embernél nem értem. Nem azt mondom, hogy a PSG megfog előzni minket, de pl. ha a tavalyi teljesítményeket nézzük, akkor kb. egy szinten van a két csapat. Nyilván mi azt reméljük, hogy a Barca idén jobb lesz, mint tavaly.
Tehát oda kell majd figyelni, nem lesz egyáltalán sétagalopp megszerezni a csoportban az első helyet.
StickyFingaz írta:Azért nem kéne ennyire elcsöppenni a franciáktól.Van ott egy Ibra,egy egyszezonos Cavani meg egy nulla Lavezzi.A védelemben ott van TS,de ha Messi meg Neymar jó napot fog ki,akkor lehet ott 4 TS is nem lesz esélyük.
Annak a PSG-nek a szakvezetője Carlo volt, ezért szenvedtünk meg ellenük.diagonal írta:Egyetértek. A PSG-re emlékezzünk, hogy már két éve rettenetesen nehezen vertük ki a negyeddöntőben, vezettek a Nou Campban és igazából nekik állt a meccs, aztán jött Pedro és továbblőtt minket.
Ez meg most egy jóval erősebb PSG még annál is. Én idén a négybe várom őket.
A továbbjutás nyilván alapvető, de hogy első vagy második helyen sikerül hát erre nem mernék tippelni most.
T. Silva ugye el volt tiltva a németek ellen. A hollandok elleni meccset leszámítva félelmetesen védekeztek, amikor együtt voltak a pályán.bennike123 írta:Chino írta:Bob_Marley írta: Láttad Luizt és Silvát a németek ellen a válogatottban?...Remélhetőleg nem lesz gond
és te láttad mind a kettőt?bennike123 írta: Láttad Luizt és Silvát a németek ellen a válogatottban?...Remélhetőleg nem lesz gond
Egyetértek. A PSG-re emlékezzünk, hogy már két éve rettenetesen nehezen vertük ki a negyeddöntőben, vezettek a Nou Campban és igazából nekik állt a meccs, aztán jött Pedro és továbblőtt minket.Chino írta:Bob_Marley írta:A csoportelsőségre nem mondanám, hogy egyértelmű favoritok vagyok, nagyon meg kell küzdeni a franciákkal. Ezt a PSG-t én top 5-ös csapatnak tartom jelenleg. A második kalapból a legerősebb szerintem, City ide vagy oda. A védelmük bivalyerős lett Luiz érkezésével és a többi csapatrészben is klasszisok játszanak. Kicsit félek ha majd egy Ibra megy neki a Piqué-Mathieu kettősnek. (de legalább magasságban fejlődtünk valamennyire)
Az Ajax és az Apoel ellen nem szabad pontot veszíteni aztán a PSG-vel ki-ki meccseken eldől melyik csapat, hányadik helyen megy tovább.
Láttad Luizt és Silvát a németek ellen a válogatottban?...Remélhetőleg nem lesz gondChino írta:Én is hasonlóképp vagyok a hollandokkal. Szimpatikus csapat és szerintem fognak is gondot okozni nekünk.Bob_Marley írta:Sajnálom, hogy megkaptuk az Ajaxot megint, nagyon szeretem őket és valóban a harmadik helyért is nagy harc lesz a ciprusiakkal. Akik szerintem a két "nagy" közül egyet elfognak kapni egy x-re mindenképp. Hozni kell a meccseket, s lehetőleg minél hamarabb elrendezni a továbbjutást, hogy a bajnokságra legyen még több erő.
A csoportelsőségre nem mondanám, hogy egyértelmű favoritok vagyok, nagyon meg kell küzdeni a franciákkal. Ezt a PSG-t én top 5-ös csapatnak tartom jelenleg. A második kalapból a legerősebb szerintem, City ide vagy oda. A védelmük bivalyerős lett Luiz érkezésével és a többi csapatrészben is klasszisok játszanak. Kicsit félek ha majd egy Ibra megy neki a Piqué-Mathieu kettősnek. (de legalább magasságban fejlődtünk valamennyire)
Az Ajax és az Apoel ellen nem szabad pontot veszíteni aztán a PSG-vel ki-ki meccseken eldől melyik csapat, hányadik helyen megy tovább.
Én is hasonlóképp vagyok a hollandokkal. Szimpatikus csapat és szerintem fognak is gondot okozni nekünk.Bob_Marley írta:Sajnálom, hogy megkaptuk az Ajaxot megint, nagyon szeretem őket és valóban a harmadik helyért is nagy harc lesz a ciprusiakkal. Akik szerintem a két "nagy" közül egyet elfognak kapni egy x-re mindenképp. Hozni kell a meccseket, s lehetőleg minél hamarabb elrendezni a továbbjutást, hogy a bajnokságra legyen még több erő.
Nem semmi, amit leírtál!MOF írta:Egyértelmű az idei BL cím. Eddig amikor Messi lőtte a csapat első gólját a szezonban, akkor jött a bajnokság+BL kombó, plusz a legtöbb BL győztes az F csoportban kezdett az eddigi kiírások során
Szerintem pontvesztés nélkül mennek tovább.mess2009 írta:a Real gálázva léphet át a csoportmeccseken..... még szerencséjük is van ! kíváncsi lennék mennyibe van Péreznek?