Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Ne temessük még Bartra jövőjét a csapatnál, ahogy Lionel85 is írta, hosszú még a szezon és szerintem a Malaga ellen már játszani fog!Erxy írta:edzői döntés értelmében Bartra és Adriano maradt ki.
Biztos azért mert kell a hely Mascheranonak. Pedig sokkal jobb nála csakhát úgy néz ki a név fontosabb mint az, h mi a posztod. LE nagy hangon mondta, h épp az aktuális forma az ami nála a legfontosabb, szerintem ezt csak a nézőknek mondta közbe meg alig változott vmi.danianevem írta:Bartra kezdheti keresni az új csapatát, teljesen érthetetlen miért nem kap lehetőséget a bizonyításra...
Szuper, még Douglas is előtte van a sorban.. Nem tudom miért nem volt elég 3 szélső védőt vinni + Matyit - ha már Adrinao kimaradt -, akkor Bartra befért volna - bár igazából tökmindegy, hogy honnan nézi a meccset, ha úgyse játszik. Egyedül akkor engesztel ki Lucho emiatt, ha szerdán kezdő lesz!Erxy írta:Keret: Bravo, Ter Stegen, Alves, Douglas, Montoya, Pique, Mascherano, Mathieu, Alba, Busquets, Rakitic, Xavi, Sergi Roberto, Iniesta, Pedro, Munir, Messi, Sandro, Neymar
edzői döntés értelmében Bartra és Adriano maradt ki.
+1, bár szerintem Piqué vagy Mathieu helyett majd Mascherano boldogíthat minket, legalábbis eddig mindig egy "oszlop" meg egy alacsonyabb, gyorsabb kh volt a kezdőben.Erxy írta:...nagy meglepetés aligha lesz, Bravo-Alves-Piqué-Mathieu-Alba-Busquets-Rakitic-Iniesta-Neymar-Messi-Munir lesz, talán Munir helyett Pedro.
Csak Danival ellentétben Montoya hátul is rendre feltűnik és szerel, így Rakitic is jobban figyelhet a támadásokra - na meg Alba is sokkal bátrabban ment fel így a támadásokhoz, hogy a túloldalt olyan ember állt, aki visszazár..Messithebest írta:Ez így van, de csak azért mert Dani csak ívelget befelé. Ha nem ívelgetne akkor simán meglenne oldva a jobb oldal, mert Alves bejátsza az egészet általában.
Ez így van, de csak azért mert Dani csak ívelget befelé. Ha nem ívelgetne akkor simán meglenne oldva a jobb oldal, mert Alves bejátsza az egészet általában.ZBarca írta:
A jelenlegi csapatban az a legnagyobb negatívum, hogy még a nem Barca szint Montoya is jobb Alvesnél...
Valszeg nem ugyanazt s meccset néztűk.Lionel85 írta:Szerintem meg gyengék voltunk, igaz a Bilbao egy munkáscsapat, ellenük nem lehet szépen játszani. Nagyon kellett Neymar, nélküle nem lett volna győzelem. A lényeg a 3 pont, semmi mást nem lehet elmondani jót a mai meccsről. Főleg a játékvezetésről nem, ami katasztrófa volt.
A jelenlegi csapatban az a legnagyobb negatívum, hogy még a nem Barca szint Montoya is jobb Alvesnél...Messithebest írta:Montoya szerintem se Barca szint valami normális jobbhátvédet kellett volna kukázni a piacon még hogy teljes legyen a keret
Ez még nem az az olajozott gépezet, idő kell hozzá, de az irány jó.Léfe írta:Röviden: Montoya sosem volt igazán jó és nem is lesz. Golhelyzeteket pedig be kell rugni, mert sok kimaradt, ebből baj lehet. Másrészt elég jók vagyunk. Az viszont nem szerencsés, hogy az utolsó percekben dölnek el a meccseink.
Ezzel nagyon nem értek egyet. Ahhoz képest, hogy töketlen, rá se meri vinni a védőre stb, adott két gólpassz értékű labdát a megindulásaival, az pedig bőven túlzás, hogy nem kellett védekeznie. Jól megvolt az egyensúly a két oldal között.noname írta: Egyetlen negatívum: Montoya. Amilyen jónak indult, olyan rossz most. Töketlen, figyelmetlen, határozatlan és pontatlan. Volt egy csúnyán eladott labdája, ami eredményezhetett volna bajt, a beíveléseit mindig blokkolják és rá se meri vinni az ellenfelére. Amit ma nyújtott, annál még (nem gondoltam volna h ezt kimondom valaha), de még Alves is jobb. Védekezni alig kellett a mai meccsen, így nagyon látszott, micsoda különbség van közte és Alba között. Ha nem kapja össze magát, tőlem el jlehet őt is küldeni Alvessel együtt, mert ez messze kevés ide. Ezt kb bárki a B-ből lehozza.
Jah de majd ha kezdők lesznek akkor megnyerik a bajnokságot mi meg ezzel a lukas védősorral nélkülük biztos bukjuk!zola8787 írta:Benatia és Mangala is csere volt az új csapatában.
Matyiő kezdő.
Látjátok mi a kezdőbe igazoltunk
Barcaman1993 írta:Itt nem erről van szó. Nem várom el Pedrotól, vagy Munirtól azt, hogy úgy játszanak, mint Messi, vagy Neymar. Azt viszont elvárom, hogy a kapus mellett-fölött a ziccerben tudják elrúgni a labdát. Azt hiszem ehhez nem kell világklasszisnak lenni. Munir, ha csak a 100%-os gólhelyzeteit berúgja, akkor ma 4-5 góllal zár.Gali írta:Az tény, hogy ma is lőhettünk volna legalább egy ötöst, de nézzük meg hogy Messi mellett kik alkották a csatársort.
Most minden happy, mert nagy nehezen behúztuk a meccset. De gondoljunk bele. Ha ma x-eltünk volna, vagy akár elbukjuk a meccset, akkor mi menne itt a fórumon? Akkor nem hinném, hogy lenne bocsánat pl. Munirnak, hogy kihagyott (egy kivételével) mindent, most meg elintézzük azzal, hogy rossz megoldásokat választott. És most nem rá akarom kihegyezni a hangsúlyt, de ezen a meccsen rá jöttek ki a helyzetek, amiket elpuskázott. 2 hete ugyanezt elmondhattam volna Messivel kapcsolatban is.
Ameddig a 3 grácia közül legalább 2 nem lesz a kezdőben, addig sztem ezen problémáink nem fognak elmúlni. De lehet, hogy akkor sem. Suárezre nagy szüksége lenne most a csapatnak.