Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Kérlek,hagyd el a fórumot.mess2009 írta:na ez a meccs kissé ellentmondásosra sikeredett.
tök utolsó ellen emberelőnyben az a pár gól...ugye papírforma. az, hogy idegenben volt és pocsék időben, az mellettünk szól, ami engem illet valahogy mégsem éreztem most a gála hangulatot ! nézzük miért:
a meccs kézben volt végig, viszont a hozzá illő gólok száma még így is sovány..
a védelem nem kapott ugyan gólt de mégis azt sugalja, hogy egy komolyabb támadósor ellen nagyon kevés tudna lenni...
a nagy fölény ellenére, kevés volt a tiszta átgondolt kellően gyors akció.
Messi: a parádés gólja értékét rontja, hogy óriási védelmi bakiból született, a tizit mellé süti, a néhány szép indítás és gólpassz mellett nagyon sok a rossz ütemű emberbe lőtt passza.
Neymar: saját magát is ki színészkedte....siralmas! amíg játszott, viszont jól mozgott
Alves: most már nálam nincs semmi mentsége, ez az ember nem lát, nem nézi hová passzol, vagy nem képes oda tenni ahová akarná....
Busquets: végre (vagy talán???) észre vette LE. hogy padra vele.
Iniesta: gyenge közepes
Rakitic: végre egy mesteri játék!
Alba: sebes vonat...
Mathieu: ma indiszponált volt (néhányan itt neki ugrottak rögtön ezerrel!)
Mascherano: középpályára vele!!!!!!!
Pedro : egy gól végre és más semmi.
a cserék tették a dolgukat.
hát első benyomásként ennyi...
Erre annyit tudok mondani, h 33 rúgott gól az a minimális amivel biztos bajnokok lehetünk ha mellette nem kapunk egyet se (33 gól 33 győzelem a többi döntetlen). Ha kicsit munkásabb lesz a csapat az nem gond mert korábban voltak olyan meccsek ahol pont ez hiányzott idén talán nem leszek ilyenek.Bob_Marley írta:Ugyanaz, ami eddig s amire számítani lehet(ett) a szezonban. Most a gólok sem maradtak el, de egy jól szervezett csapat vagyunk. itt nem lesznek gólparádék, de az se hiszem, hogy túl sok csapat fog tudni pl ellenünk fordítani. Nekem nagyon tetszik, hogy egyben van a brigád, ide-oda cserélések sem bontják meg az összhangot. Nincs mese 4/4 0 kapott gól, nem kell hasra esni jól írta valaki egy másik topikban, hogy kb a szezon felénél lehet jobban leszűrni a dolgokat, viszont az körvonalazódni látszik, hogy itt munka van. Lucho ezt tartja szem előtt és a csapat is egy "munkáscsapat", lesznek itt még kiakadások, hogy ej így meg úgy, de nyerjünk meg minden meccset 1:0-ra aztán a végén ott vagyunk. Szerintem helyes úton vagyunk, jó benyomása van a csapatnak.
hihetetlen. bant nem kockáztatok, pedig lenne mondanivalómmess2009 írta:gólok száma még így is sovány..
Felfoghatatlan hogy mit keres a kezdőben.barca0000 írta:Ez a szerencsétlen Pedro mit keres a kezdőbe Munir helyett ? A végén mig Suarez is padozni fog miatta
A kispad még mindig jobb mintha Alves meg Pedro lenne ott. Mindkettő kb csak a neve miatt kezdő, mert amit le tudnak művelni azt máshol nem tűrnék meg. Montoya most jobb mint Alves, Munir pedig sokkal jobb mint Pedro.Barcaman1993 írta: Lassan kezdem elkönyvelni, hogy Ter Stegen csak epizódszereplő lesz ebben a csapatban. Kár érte. Douglas ismét nem debütál... Ez a Montoya-Munir-Sandro-Sergi Roberto pad meg nagyon gyenge...
Ez az amit én se értek, mert láthatóan Masch is középhátvéd lesz, akkor meg így van 5 ember a 2 posztra. Ez nagyobb pazarlás mint a Bravo-MAtS páros..Barcaman1993 írta:Jó, de akkor minek ide ennyi védő?
Pontosítok a védelem jobb oldala nagyon rossz. Masch Alves páros máris 50%-al nagyobb esély a bekapott gólra de a Pique Alves duó is nagy harcban van.palesz77 írta: Úgy látszik Montoya idén is csinálhat bármit, akkor se lesz kezdő. Ezek után meglepő, ha nem tud szintet lépni..? Mindegy, nem is húzom már fel magam ezen.
Ezzel nem értek egyet, a Matyi vs Pique párharcban jelenleg a francia a jobb, mellé meg egy Masch féle pitbull jobban illik. Nekem egyedül Alves szúrja a szemem, de ő nagyon.defender3 írta:A lehető legrosszabb védelem.
Jó, de akkor minek ide ennyi védő? Vermaelen egyáltalán nem játszott, Bartra is csak epizód szerepet, Piqué pedig időnként játszik csak. A kis főnökkel van 5 védőnk, ebből 3-an folyamatosan játszanak, a többiek meg értelmetlenül vannak itt. Nyilván ez hosszabb távon nem feltétlenül lesz így, de egyelőre ez a kép körvonalazódik. Ill. azt is hozzátenném, hogy L.E. csapatában egyértelmű, hogy Mathieu az első számú védő. Ezzel nincs semmi baj, de akkor meg kéne találni az ideális párját és minél előbb beépíteni. Ha ez Piqué, Vermaelen vagy éppen Bartra lesz, nem érdekel, de egyértelmű, hogy Mascherano hosszabb távon nem jó megoldás, ahogy eddig sem volt az.palesz77 írta: Ezzel nem értek egyet, a Matyi vs Pique párharcban jelenleg a francia a jobb, mellé meg egy Masch féle pitbull jobban illik.
Úgy látszik Montoya idén is csinálhat bármit, akkor se lesz kezdő. Ezek után meglepő, ha nem tud szintet lépni..? Mindegy, nem is húzom már fel magam ezen.visca el barca írta:BARCELONA: Bravo, Alba, Mathieu, Mascherano, Alves, Busquets, Iniesta, Rakitic, Pedro, Messi y Neymar.
Banquillo: Stegen, Montoya, Xavi, Piqué, Sergi Roberto, Sandro y Munir.
semmi meglepetés.
Ezzel nem értek egyet, a Matyi vs Pique párharcban jelenleg a francia a jobb, mellé meg egy Masch féle pitbull jobban illik. Nekem egyedül Alves szúrja a szemem, de ő nagyon.defender3 írta:A lehető legrosszabb védelem.
A lehető legrosszabb védelem.visca el barca írta:BARCELONA: Bravo, Alba, Mathieu, Mascherano, Alves, Busquets, Iniesta, Rakitic, Pedro, Messi y Neymar.
Banquillo: Stegen, Montoya, Xavi, Piqué, Sergi Roberto, Sandro y Munir.
semmi meglepetés.
Én is pont ettől félek, de korai még most ítélni. Az is lehet, hogy LE "felosztja" a szezont a kh-k tekintetében: most Masch utazik és játszik többet (nagy örömünkre kh-ként! ), legközelebb pedig Bartra fog!Leon írta:Dehogy fog játszani,ha nem a Piqué-Matyiő kettős lesz akkor Mascherano a 3.
Barta majd a kupában fog játszani B-C osztályos csapatok ellen meg majd tavasszal talán a Camp Nouban pár utolsó helyen lévő ellenfél ellen,ennyi.
Remélem ezek után majd lelép és egy másik csapatnál világklasszis kh lesz belőle!
Úgy van, a Malaga ellen szerintem is játszani fog, 1 héten belül 3 meccs pedig sok lenne neki, ezért érthető, hogy most kimaradt.ZBarca írta:Ne temessük még Bartra jövőjét a csapatnál, ahogy Lionel85 is írta, hosszú még a szezon és szerintem a Malaga ellen már játszani fog!Erxy írta:edzői döntés értelmében Bartra és Adriano maradt ki.
Lehet jönni azzal, hogy LE igazából a neveket játszatja, de mint ahogy őt ismerjük, a rotáció sem elhanyagolandó dolog nála és akkor még enyhén fogalmaztam.
Engem is bosszant, hogy még a padra sem fog leülni, de ha Lucho ennyit foglalkozik a fiatalokkal, ne mondjuk már, hogy a legtehetségesebbet még a keretbe sem rakja be.