Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Van. Köszönd miihii-nek!palesz77 írta:Szerintem nem lesz rang most, annyit azért nem fizettem Csabinak a szavazatok módosításáért, hogy még ez is járjon hozzá..
Akkor jó, már izgultam, hogy rossz számlaszámra utaltam..bence-barca írta:Elsősorban grt Palesz! Jó helyre ment a díj és jó számlára jött a pénz is!
Do not know. Szerintem nem lesz rang most, annyit azért nem fizettem Csabinak a szavazatok módosításáért, hogy még ez is járjon hozzá..Gareth Tello írta:Grat a tökéletesen megérdemelt győzelemhez, palesz, csak így tovább! (Apropó, rangot kapsz majd? )
Ebből is látszik,hogy nem csak én vagyok itt nagy antimadridista!visca el barca írta:ami még furcsa az az év legrosszabb meccse. nem is értem h lehet első a real elleni vereség, mikor a matracosok elleni utolsó meccsel bajnoki címet buktunk
feladtad mi?palesz77 írta:Ennyire figyelsz, az utóbbi időben már visszavettem a dologból, csak a híreket közlöm róla, nem követelem folyton a kezdőbe!visca el barca írta:jó lesz ez palszekám, a heatmapek jövetnek, csak a montoya-siratókból vegyél vissza mert azok a gyengéim
Ennyire figyelsz, az utóbbi időben már visszavettem a dologból, csak a híreket közlöm róla, nem követelem folyton a kezdőbe!visca el barca írta:jó lesz ez palszekám, a heatmapek jövetnek, csak a montoya-siratókból vegyél vissza mert azok a gyengéim
palesz77 írta:Én is köszönöm a sok szavazatot, igyekszem jövőre is ontani a heat mapeket magamból, látom mindenki tetszését elnyerték..
Most kezdem.PCsabi írta:A végén kiderül, hogy jött volna még 25 ember szavazniPetr írta:Én is lekéstem, még nem tudtam rávenni magam arra, hogy végigírjam a topikokat. Így jártam.
Matyika, nem találod a számológépedet, hogy nincs még eredmény?