Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Bentebb vagyunk mintha egy Montoya Douglas párral kezdünk az évnek. A kettő együt nem ér egy felet. Nagy gáz lesz az első félév azon a poszton. És még szerintem utána is pár hónapig. De ennyiért nincs benne kockázat. Bevállhat.MessiNeymarSuarez írta:https://www.facebook.com/VivaFCBarcelon ... =1&theater
Vidal már Barcelonában !
Ti örültök az érkezésének?
Még Gündogan is sanszos szerintem a következő egy-két hétben.Erxy írta:http://www.fcbarcelona.cat/futbol/prime ... ns-al-2020
Vidalt mar be is jelentettuk, 5 eves szerzodes, holnap le is tudjak a szokasos procedurat
Ezt Bartoék hamar lezsírozták.Erxy írta:http://www.fcbarcelona.cat/futbol/prime ... ns-al-2020
Vidalt mar be is jelentettuk, 5 eves szerzodes, holnap le is tudjak a szokasos procedurat
roby122 írta: A jobbhátvéd kérdésről meg annyit , hogy Alves szerintem marad még 1 évet , jól is teszi.
Ez a Vidal gyerek meg csak akkor jöjjön ha a Montoya - Douglas duóból távozik az egyik. Akkor az rendben lenne. Egy Alves-Vidal duóval végig lehetne vinni a szezont.
Iniestat egyenlőre nem olyan életbevágó dolog pótolni , mint Xavit.diagonal írta:A gond az, hogy nekünk mindenhova klasszis kell sajnos, nem csak jobb oldalra. Legalábbis az élet nagyjából ezt bizonyítja folyamatosan. Szóval Pogbára is lehet mondani, hogy nem kell meg azt is, hogy majd mással megoldjuk csak meg kell mondani kivel. És Rafinha szintű játékossal biztos nem, legalábbis úgy nem hogy abból bajnoki cím meg BL győzelem legyen.roby122 írta:palesz77 írta: Már pedig nekünk jobboldalra klasszis játékos kell.
Ez is tipikusan az az eset, mármint Rafinha, mikor adott egy tehetséges, szimpatikus játékos aki nagyon sok helyen kezdő, sőt húzóember lehetne csak nem a Barcában mert itt peremember tud lenni.
Szóval Pogba, ok mondjuk 70-80 millió, ne jöjjön mert drága. Ki jöjjön aki 20-30 millió és megoldja Barca által elvárt szinten a dolgokat?
Suárez ugyanez a téma volt egy az egyben anno, én még jól emlékszem rá.
Halilovicsot meg nem tudom, én anno örültem neki mikor jött mert megvan benne ami kell, de azt mondtam évek telhetnek el mire felhozzák fizikálisan is a megfelelő szintre, kíváncsi leszek sikerül-e. A tehetsége nem is vitatható mert az megvan. A legjobb nyilván az lenne ha ő, mármint Halilovics oldaná meg 1-2 év múlva Iniesta és/vagy Xavi posztját.
Figyi nem azt mondtam, hogy a csapat legrosszabb, leghaszontalanabb tagja, hanem a keret egyik legképzetlenebb játékosa.Messithebest írta: Komolyan szerinted Alba a legképzetlenebb? nem az hogy bejátsza az egész baloldalt, tényleg ...
Persze, de nem véletlenül kérnek érte annyit amennyit, csodák nincsenek, a Juve is tudja ki van kezében, mindenki pontosan tudja hogy potenciálisan a következő 10 év egyik legjobb középpályása lehet.visca el barca írta:azért ne vegyük már egy kalap alá a két játékost. az egyik, mikor kiadtunk érte egy rahedli pénzt, már hosszú évek óta világklasszis játékos volt, a másik egyelőre egy egy-két szezonos, aránylag jó játékos.diagonal írta:Szóval Pogba, ok mondjuk 70-80 millió, ne jöjjön mert drága. Ki jöjjön aki 20-30 millió és megoldja Barca által elvárt szinten a dolgokat?
Mondjuk nem tudom láttál-e valaha is olyan kombinációkat Alba és bárki között, mint amiket Dani hétről hétre lenyom.. Ügyes gyerek Alba, egy szélvész a baloldalon, Messi jobbról betett labdáira tökéletes is ez a berobbanós stílusa, de a komibnatív játékból ő nemigen tudja kivenni a részét. A passzjátéka talán neki a leggyengébb a gála 11-ből, ezen nincs mit szépíteni szerintem.Messithebest írta:Komolyan szerinted Alba a legképzetlenebb? nem az hogy bejátsza az egész baloldalt, tényleg ...
Capon írta:Jesszusom, akkor szúrom tökön magamat.whitecule írta: Többek között emiatt is nagyon örülök neki. Játéka alapján egy jobb oldali Alba, kb.
Az egyik legképzetlenebb játékosunk az egész keretben.
Én eddig örültem a Vidalos híreknek ne rontsátok el a kedvemet ilyenekkel.
Erxy írta:Alba az egyik legkepzetlenebb a keretben?
lehet korai volt a nap hsz-e dijat kiosztani
azért ne vegyük már egy kalap alá a két játékost. az egyik, mikor kiadtunk érte egy rahedli pénzt, már hosszú évek óta világklasszis játékos volt, a másik egyelőre egy egy-két szezonos, aránylag jó játékos.diagonal írta:Szóval Pogba, ok mondjuk 70-80 millió, ne jöjjön mert drága. Ki jöjjön aki 20-30 millió és megoldja Barca által elvárt szinten a dolgokat?
A gond az, hogy nekünk mindenhova klasszis kell sajnos, nem csak jobb oldalra. Legalábbis az élet nagyjából ezt bizonyítja folyamatosan. Szóval Pogbára is lehet mondani, hogy nem kell meg azt is, hogy majd mással megoldjuk csak meg kell mondani kivel. És Rafinha szintű játékossal biztos nem, legalábbis úgy nem hogy abból bajnoki cím meg BL győzelem legyen.roby122 írta:palesz77 írta: Már pedig nekünk jobboldalra klasszis játékos kell.
Jesszusom, akkor szúrom tökön magamat.whitecule írta: Többek között emiatt is nagyon örülök neki. Játéka alapján egy jobb oldali Alba, kb.
Többek között emiatt is nagyon örülök neki. Játéka alapján egy jobb oldali Alba, kb.visca el barca írta:whitecule írta:Nem tudom tudtátok-e, de Vidal három évet lehúzott a La Masiában is, Albával voltak egy csapatban.
whitecule írta:Nem tudom tudtátok-e, de Vidal három évet lehúzott a La Masiában is, Albával voltak egy csapatban.
Talán így lenne a legjobb. Következő idényre, vagy pontosabban januárban Gündogannal pótolni Xavit, majd jövő ilyenkorra már aktuálissá válhat, hogy Iniesta helyére is kell ember. Oda pedig Pogba tökéletes lenne, ha nagyjából maradna a mostani a középpályás szerepkör.kristop írta: pogba most nyáron még marad torinóban, és a következőn hozni akarjuk.
b+... kajak moratát olvastamkristop írta:bartomeu, marotta és pogba is megszólt pogba ügyben