Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Már bocs de ilyet, ilyen szinten nem lehet!!! Top csapat vagyunk nem egy depor és már bocs lejjebb adnánk mint a sevilla ?? Meg kell próbálni top kezdővel nincs mese...Nero. írta:Még ha a lehető legerősebb kezdőt tolnánk fel maxon, akkor se hiszem hogy lenne esélyünk megnyerni innen egy ilyen motivált Bilbao ellen. Visszavágón mehet ugyanez a kezdő Messi nélkül.
Aztán nehogy Messi mesternégyesével legyen esélyünk a továbbiakban...Nero. írta:Még ha a lehető legerősebb kezdőt tolnánk fel maxon, akkor se hiszem hogy lenne esélyünk megnyerni innen egy ilyen motivált Bilbao ellen. Visszavágón mehet ugyanez a kezdő Messi nélkül.
Egyetértek nekünk nincs veszteni valónk. Így marad a dupla vagy semmi játék.....Pavel írta:Hát ettől sokkal, de sokkal többet vártam. Tanulnunk kéne ezektől a kisebb csapatoktól, mert küzdeni tudásban nagyon le vagyunk maradva. Ha ezen LE tud majd változtatni akkor megérte ez a két meccs, ha nem nagyon keserű évnek fogunk elébe nézni.
A visszavágón nekik kell menni és annyi gólt rúgni amennyit nem szégyellünk.
Vagy meglesz az a fránya kupa vagy nem.
Idén ha minden jól megy, kb 60 meccsünk lesz, ami tétmérkőzés. Így utólag azzal, hogy Lucho tavaly szezon elején rotálta a keretet amivel minimalizálta a sérültek számát sokat tett a bajnokság megnyeréséért, ami sikerült is. Januárig nagyon nehéz lesz, hiszen 22-23 emberrel kell végigjátszani félszezont. Muszáj lesz még kiállni ezzel a csapattal. Csak abban bízok, hogy nem egy Bilbao ellen kell majd akkor pályára lépni, hanem mondjuk egy Eibar ellen.Stalkyard írta:Azért az szerintem elég nagy probléma, hogy ilyenkor csak ennyi a játékunk. De inkább elengedem, majd meglátjuk. Nincs jó érzésem a szezonnal kapcsolatban, sörmeccsek ide vagy oda.palesz77 írta: Busi nagyon hianyzik egesz meccsen, a tamadotriobol 1 ember hianyzik, a masik kettovel se megyunk sajna tobbre, ilyenkor meg ennyi a jatekunk. Sebaj, lesz ez meg jobb is.
Hagyjuk már ezeket az összeesküvés-elméleteket... Tripláztunk, ennyi kupáért kell játszani, sűrű a menetrend és kész. Ki tudok készülni az ilyen mindenki minket utál forgatókönyvektől. Nulla a csapatjáték, tartalékosan kezdtünk és egyéni hibák tömkelegét követik el a védőink. Rohadt gyengén játszunk, ennyi.Vakmacska írta:azért szerintem direkt így hozták ki a meccs időpontját, hogy a Barca hulla legyen a másik meccs után.
nem véletlen, hogy utálnak az oroszokhoz utazni a csapatok, 3-4 órás időeltolódás, dengeteg utazás.
Tavaly is ennyi volt, nekem ez a legnagyobb gondom a csapattal, emiatt picsogok fel eve, de ez van. Lesz par ilyen meccs meg iden, melle sok gala is, a vedelmen fog mulni milyen szezonunk lesz, meg azon, hogy az MSN megint porog-e. Ha mindketto javul, akkor megint jo szezonunk lehet, ha meg nem, akkor eleg szenvedos. De ezt ez alapjan a meccs alapjan felesleges megitelni..Stalkyard írta:Azért az szerintem elég nagy probléma, hogy ilyenkor csak ennyi a játékunk. De inkább elengedem, majd meglátjuk. Nincs jó érzésem a szezonnal kapcsolatban, sörmeccsek ide vagy oda.
meg van az új, zsíros szerződés, újra hozza a formáját.vadaszita10 írta:Alves nem vagy méltó a 6-os számra..
Azért az szerintem elég nagy probléma, hogy ilyenkor csak ennyi a játékunk. De inkább elengedem, majd meglátjuk. Nincs jó érzésem a szezonnal kapcsolatban, sörmeccsek ide vagy oda.palesz77 írta: Busi nagyon hianyzik egesz meccsen, a tamadotriobol 1 ember hianyzik, a masik kettovel se megyunk sajna tobbre, ilyenkor meg ennyi a jatekunk. Sebaj, lesz ez meg jobb is.
A kispadon.Pavel írta:Az lehet, de a bravúr hol van?Stalkyard írta:Abból jó ha 2 a számlájára írható.Pavel írta:Nem akarom ter Stegen büntetni, de 2 meccs 7 gól.
Mai elso konkretan csak. Adriano es Alves szornyuek, az a durva, hogy a 2 kh-unk a legjobb a 4 gol ellenere.. Alves ma 3 golba van benne konyekig, fejben ossze kene kapni magunkat de gyorsan.Stalkyard írta: Abból jó ha 2 a számlájára írható.