Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Hát igen, ez egy durva hullámvasút lehetett mindkét csapat drukkereként, többször tűnt úgy, hogy szinte eldőlt már az egyik irányba... aztán meg fordítva, és megint fordítva. Aztán ki tudja, lehet, hogy megveri a Norwich a Spurst. Voltak már nagyobb csodák is.
jah hát nem egy meccs alapján alkottam véleményt róluk, hanem tavasszal követtem őket, és ezt tapasztaltam.
Nem volt nagy elvárásom, csak szórakozni akartam, ezt nem kaptam meg, unalmasan fociztak, amikor láttam őket.bence0330 írta: ↑2022.05.15. 22:12:13
Nem tudom, hogy mennyire követted őket, én inkább a rangadókat láttam teljes meccs képében, azon kívül csak extended highlightsokat. Talán az elvárások miatt nem tetszett annyira? Én szoktam így lenni ezzel sportban és filmekkel is pl.
Amit még hozzátennék, hogy minden egyes meccsen nagyon sok helyzetet alakítanak ki, ezért is tudták ezt a cirka 15 meccses győzelmi sorozatot hozni a City döntetlenen kívül.
Nem tudom, hogy mennyire követted őket, én inkább a rangadókat láttam teljes meccs képében, azon kívül csak extended highlightsokat. Talán az elvárások miatt nem tetszett annyira? Én szoktam így lenni ezzel sportban és filmekkel is pl.csababarca írta: ↑2022.05.15. 22:01:31na ezekből nem látok semmit, mióta elkezdtem tavasszal követni őket.
vártam valami űrfocit, totális dominanciát, mint amit a komoly korszakos csapatok csináltam, náluk semmi ilyesmivel nem találkoztam.
erősek, azt látom, szívósak, nem annyira könnyen fáradnak el (bár pont az utóbbi meccseken már teljesen elfogytak a végére), ezek meg vannak.
na ezekből nem látok semmit, mióta elkezdtem tavasszal követni őket.bence0330 írta: ↑2022.05.15. 21:57:31
Hogy mit játszanak? Szerintem kb a tökéletes focit, mint a BM 1-2 éve. Alcantara (mármint Thiago ) megérkezésével ők is profibban tolnak totális focit, 80%-os labdabirtoklással is oda tudják szegezni az ellent a kapuhoz, és finom kis játékokkal helyzetekbe kerülni, a keresztívelgetéses játék még mindig jól begyakorolt figurákkal megy, jól állják a sarat és remekül kontráznak, ha épp kell, erőnlétben Európa felett állnak, fejben brutálisan erősek, össze tudják szedni magukat meccs közben is, ha kell.
Én csak arról beszéltem, amit tapasztaltam a meccseiken.