Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Én is így látom.
Nem tudom kikre gondoltál, én személy szerint 2000 óta vagyok Barca drukker. Azért írtam Isakot mert ha kölcsön tudtuk volna venni, ő egy fiatal, ígéretes csatár, akiről kiderülhetett volna mennyire illik ide, mivel csak kölcsön lett volna első körben, később lehett volna akár végleg, mivel Haalandokat nem fogunk mostnában úgyse bezsákolni. Illetve Martialt említettem mert ő Ronaldo érkezésével valószínűleg létszámfeletti lesz, ezért talán lett volna esély szintén kölcsönbe. És ő tud a szélen is játszani.recrea írta: ↑2021.09.01. 08:42:35Nem tudom, h egyesek mit nyavalyognak….értem én, h 2014-ben letettek Barca szurkolók, de szerintem elég világos, hogy csőd közelben van a klub, kit vártok igazolásnak? Miért nem ezt meg ezt vettük kölcsön?
Nincs pénz sem igazolásokra, sem pedig fizetésekre, főleg nem a klub döntünk arról, h kit vesz meg vagy kit vesz kölcsön. De mondom: a maradékot.
Szerintem a nagy álmodás, ha marad Pedri, Fati és Frenkie. Kb ilyesmi célokban kéne gondolkodni.daffy írta: ↑2021.09.01. 08:54:34Viszont ez alapján jövő nyáron se érdemes nagyot álmodni (Haaland).Tudom,te nem is írtál ilyet. Nem tudom milyen hiteleitek vannak,de ha annyira mély a kaka,akkor a következő 2-3 évben nem lehet felsőpolcos játékos a cél.recrea írta: ↑2021.09.01. 08:42:35Nem tudom, h egyesek mit nyavalyognak….értem én, h 2014-ben letettek Barca szurkolók, de szerintem elég világos, hogy csőd közelben van a klub, kit vártok igazolásnak? Miért nem ezt meg ezt vettük kölcsön?
Nincs pénz sem igazolásokra, sem pedig fizetésekre, főleg nem a klub döntünk arról, h kit vesz meg vagy kit vesz kölcsön. De mondom: a maradékot.
Viszont ez alapján jövő nyáron se érdemes nagyot álmodni (Haaland).Tudom,te nem is írtál ilyet. Nem tudom milyen hiteleitek vannak,de ha annyira mély a kaka,akkor a következő 2-3 évben nem lehet felsőpolcos játékos a cél.recrea írta: ↑2021.09.01. 08:42:35Nem tudom, h egyesek mit nyavalyognak….értem én, h 2014-ben letettek Barca szurkolók, de szerintem elég világos, hogy csőd közelben van a klub, kit vártok igazolásnak? Miért nem ezt meg ezt vettük kölcsön?
Én szegényt nagyon utálom. Remélem, hogy kellemes csalódás lesz. Viszont akkor a Dánnak mennie kellene.bence0330 írta: ↑2021.09.01. 07:40:05Szerintem DJ jó igazolás. Hasonló, mint Giroud, csak kicsit gyengébb. Bármilyen helyzetből képes gólt rúgni, és baromi erős fejjel, ami nálunk ritkaságszámba megy, és nagyon erőszakos is. Vérbeli 9-es. A Sevillában hozott számait is kár idehozni, erősebb csapatban jobbakat hozhat. BW-hez képest hatalmas előrelépés.
Coutinho-t én nem írnám le. Talán ha a helyén játszana, ahogy azt a tavalyi szezon elején csinálta és kapna egy kis irányító szerepet, akár még jól s elsülhetne a dolog...Rivaldo11 írta: ↑2021.09.01. 08:19:00Nem Luuk De Jonggal van itt a baj, ilyen profilú játékos elfér bármely keretben-a bajoroknál is van egy Chupo-Moting pl. Én a Griezmann transzfert a takarítás szempontjából alapvető dolognak tekintem. Most a feladat adott. Építkezzünk, játszanak a fiatalok minél többet. Keressük a megoldást a koloncok - Lenglet, Umtiti, Coutinho-kipaterolására. Ha sikerülne, jövő nyáron már nagyobb mozgásterünk lehet a piacon.
Sokkoló ezt olvasni. Legalább a hatvédsorunk megmaradt abból a csapatbólLa Pulga írta: ↑2021.09.01. 00:55:51Azért az elég komoly, hogy 6 év alatt sikerült eljutni egy Messi-Suarez-Neymar csatársorból egy Depay, Braithwaite és De Jong trióig. Imádkozom, hogy Depay jelenlegi formája tartson ki teljes szezonban. Továbbá Agüero és Dembelé ne a otthon, hanem a pályán játszanak együtt.