Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Az a baj, hogy a valóságtól teljesen elszakadtak már egy jó ideje (ahogy azok a szurkolók is, akik Messit folyton védik,hogy vele semmi gond és csak önmagához gyengül, de így is a világ legjobbja. Amúgy legjobbja lehet most is,bár azt nem tudom hogy mérik, de az biztos,hogy nem a világ leghasznosabbja már.)Sinya22 írta: ↑2020.08.16. 08:57:46Ez a Messi és haverjai dolog is túl van tolva,abból a szempontból, hogy Messi nem engedi hogy,lecseréljék őket. Nemrégen egy nyilatkozatában(Talán a tico ellen) azt mondta,rosszak voltak,és kellenek a változások. Nem hiszem,hogy Stegenre,Fatira vagy Puiqre utalt. Nyilván tisztában van vele,hogy a "haverjai" se fiatalok már,és ő is nyerni akarna,nem pedig minden évben így kizúgni a bl-ből. Piqué és Suarez is kimondta már,hogy kellenek új emberek,mert nem bírják. Van ott önkritika,csak valahogy egy átigazolási szezonban sem úgy történtek a dolgok, ahogy kellett volna. Coutinho és Dembelé üzlettel nagyon mellényúltunk,de ezt senki se tudta előre. Majd hogy miért kellett Griezmannt 2 éven át hajtani,azt nem tudom. Abból a pénzből pl vehettünk volna egy Werner-t(most mondtam valakit aki szerintem normális,és nem 120 millió) és egy hátvédet,mert Lenglet is inkább cserének való. Alba-nak semmi versenyhelyzete sincs,Busquetset pedig 2 éve le kellett volna váltani a kezdőből,de ha már akkor nem,akkor De Jong érkezésével semmi keresnivalója ott.
Na mindegy,túlmagyarázom. Szerintem nem Messi miatt játszik minden öreg még mindig.
Erről van szó. Pont erről volt szó egy másik topic-ban is, meg arról, hogy egyes csapatok ugyanazzal a kerettel hogy meg tudnak táltosodni egy jó edzővel. Példaként máris ott van a Bayern. Ugyanez a csapat, ugyanez a keret tavaly még 5-1-re kikapott az Eintracht Frankfurttól. Most meg egy új edzővel hülyére verik a világot. Ugyanazzal a kerettel. Nálunk meg megy a bűnbakkeresés, nekünk nem volt jó Coutinho, erre lő nekünk csereként beállva két gólt és kioszt egy gólpasszt. Nekünk nem volt jó Griezmann, miközben a Bayernben csereként beállva lehet, hogy ő is megszór bennünket. Itt egy markáns edzőre és egy kiforrott szemlélettel rendelkező stábra van elsősorban szükség. Ha lett volna ilyen, tavaly is, tavalyelőtt is triplázunk...Fofana írta: ↑2020.08.15. 23:26:06Én nem hiszek az öregek klikkjében. Egyszerűen béna a klubvezetés. Az öregek próbálnak valamennyire nyomást gyakorolni a vezetésre, akik válaszul terjesztik a lusta, jóllakott játékosokról szóló legendát. Ha hoznának egy olyan képességű edzőt, akivel javul a játék, akkor ministránsgyerekként viselkednének a játékosok. Nem hiszem, hogy a játékosok nem végzik el a kiszabott edzésmunkát vagy nem követik a taktikai utasításokat.
Van hát. Én látok bennük még egy 2-10-et a City, egy 3-9-et a PSG, meg egy 1-5-öt az Olympiakos ellen.
Értem, lényegében azt sugallja nekünk a vezetőség, hogy hosszú ideje zsebre vannak téve a klikk által? Micsoda PR húzás.
Lenglet - Piqué páros talán a Barca történetének leggyengébb belső védő párosa.....mindkettő lassú mint a csiga, körülményes, egyik sem labdabiztos.....nálam kuka mindkettő, külön külön is, de együtt főleg alkalmatlanokBestbarca írta: ↑2020.08.15. 23:54:34Szerintem öngamában a kerettel nincs akkora gond, csak nem azok játsznak,nem abban a felállásban akiknek kellene.
Pl.:
–-------------Ter Stegen
Sergi Roberto Lenglet,Pique,Alba,
----------De Jong--Pjanic----
-------Riqui Puig---Coutinho
-----Messi-----Ansu Fati
De lehetne kb a végtelenségig sorolni a felálláskor a különböző nevekkel.
Egyáltalán nem halott ez a keret,csak egy tisztességes edző és koncepció kellene, és nem nevek alapján felrakni a kezdő 11et, hanem teljesítmény alapján.
Azzal kezded Te is, hogy öregek....oké, a vezetőség sem megfelelő....de visszatérve az öregekhez és a topfocihoz....a végeredményt tekintve nekünk szurkolóknak teljesen mindegy, hogy öregek vagy klikkesednek....ezt a mai topfocit 90 percig nem bírják.....és nincs olyan edző a világon aki megfiatalítja, felgyorsítja őket.....annyi öreg között akik nálunk vannak a rutin is elvész.....a rutin úgy és akkor kell, ha fiatal, lendületes egy keret és max 2 - 3 öreg vagy rutinos van, akik céltól függően néha kezdenek néha csereként jönnek....Fofana írta: ↑2020.08.15. 23:26:06Én nem hiszek az öregek klikkjében. Egyszerűen béna a klubvezetés. Az öregek próbálnak valamennyire nyomást gyakorolni a vezetésre, akik válaszul terjesztik a lusta, jóllakott játékosokról szóló legendát. Ha hoznának egy olyan képességű edzőt, akivel javul a játék, akkor ministránsgyerekként viselkednének a játékosok. Nem hiszem, hogy a játékosok nem végzik el a kiszabott edzésmunkát vagy nem követik a taktikai utasításokat. Szerintem egyszerűen ők is érzik, hogy az igazolt új játékostársak nem alkalmasak a csapat erősítésére (és ez nem feltétlenül az újak hibája), az edzésmunka nem készíti fel őket arra, hogy fizikailag versenyképesek legyenek, az ellenfelek taktikailag felkészültebbek, ők pedig nem kapnak megfelelő segítséget a kispadról. Amit mi kívülről látunk, azt ők belülről élik át és nem hülyék. Évek óta egyre nagyobb a baj és nyomát se látják, hogy a klubvezetés, igazolások, edzők (akiknek ez a dolga és szakmája) bármit is tennének ellene. Nem ők fogják kitalálni a megoldást, nem is ez a dolguk, de sürgetik a változást. Nyilatkozataik szerint nem az érdekli őket, hogy velük együtt képzelik-e ezt el. Neymar a klubvezetést fikázta, amikor elment és Rakitics sem azt nehezményezte, hogy felmerült az eladása, hanem hogy közben tárgyként kezelték. Alkalmatlan a klubvezetés és a szakmai stáb és ez ellen felszólaltak a játékosok, ennyi történt. Ez a klikk dolog a klubvezetés felelősséget áthárító PR-húzása. Egy sima elhúzás sokkal jobb lenne.LG írta: ↑2020.08.15. 20:39:28Ennyi játékost valóban nem lehetne egyszerre elküldeni, de ha klikket nem robbantják szét, akkor ők meg fogják enni az új edzőt is, és nem lesz semmilyen megújulás. A nagy öregekkel nemcsak az baj, hogy a teljesítményük gyengül, hanem még ennél is nagyobb probléma, hogy a klub fejére nőttek.Ahogyan elfigyeltem, sokan már 10 vagy 15 játékost is cserélnének, de erre a jelenlegi anyagi helyzet nem alkalmas. Először is, meg kell oldani a financiális problémákat, amihez először a különböző rendszerekbenhasználhatatlan ballaszttól kell megszabadulni. A Barcelona játékosai óriási szerződéssel rendelkeznek, akik erre már nem szolgálnak rá az elmúlt 1-2 évben nyújtott teljesítményük alapján, ott bizony mérlegelni kell. Nem szabad azonban rögtön 10-15 játékost eladni, vannak olyanok, akiknek meg kell találni a helyét. Minimalizálni kell a kiadásokat, illetve megfelelő sportigazgatót szerezni, aki képes jó átigazolási politikát folytatni. Az elmúlt években inkább csak lehúztak minket a piacon, áron felül vásároltunk játékosokat.
Én nem hiszek az öregek klikkjében. Egyszerűen béna a klubvezetés. Az öregek próbálnak valamennyire nyomást gyakorolni a vezetésre, akik válaszul terjesztik a lusta, jóllakott játékosokról szóló legendát. Ha hoznának egy olyan képességű edzőt, akivel javul a játék, akkor ministránsgyerekként viselkednének a játékosok. Nem hiszem, hogy a játékosok nem végzik el a kiszabott edzésmunkát vagy nem követik a taktikai utasításokat. Szerintem egyszerűen ők is érzik, hogy az igazolt új játékostársak nem alkalmasak a csapat erősítésére (és ez nem feltétlenül az újak hibája), az edzésmunka nem készíti fel őket arra, hogy fizikailag versenyképesek legyenek, az ellenfelek taktikailag felkészültebbek, ők pedig nem kapnak megfelelő segítséget a kispadról. Amit mi kívülről látunk, azt ők belülről élik át és nem hülyék. Évek óta egyre nagyobb a baj és nyomát se látják, hogy a klubvezetés, igazolások, edzők (akiknek ez a dolga és szakmája) bármit is tennének ellene. Nem ők fogják kitalálni a megoldást, nem is ez a dolguk, de sürgetik a változást. Nyilatkozataik szerint nem az érdekli őket, hogy velük együtt képzelik-e ezt el. Neymar a klubvezetést fikázta, amikor elment és Rakitics sem azt nehezményezte, hogy felmerült az eladása, hanem hogy közben tárgyként kezelték. Alkalmatlan a klubvezetés és a szakmai stáb és ez ellen felszólaltak a játékosok, ennyi történt. Ez a klikk dolog a klubvezetés felelősséget áthárító PR-húzása. Egy sima elhúzás sokkal jobb lenne.LG írta: ↑2020.08.15. 20:39:28Ennyi játékost valóban nem lehetne egyszerre elküldeni, de ha klikket nem robbantják szét, akkor ők meg fogják enni az új edzőt is, és nem lesz semmilyen megújulás. A nagy öregekkel nemcsak az baj, hogy a teljesítményük gyengül, hanem még ennél is nagyobb probléma, hogy a klub fejére nőttek.Ahogyan elfigyeltem, sokan már 10 vagy 15 játékost is cserélnének, de erre a jelenlegi anyagi helyzet nem alkalmas. Először is, meg kell oldani a financiális problémákat, amihez először a különböző rendszerekbenhasználhatatlan ballaszttól kell megszabadulni. A Barcelona játékosai óriási szerződéssel rendelkeznek, akik erre már nem szolgálnak rá az elmúlt 1-2 évben nyújtott teljesítményük alapján, ott bizony mérlegelni kell. Nem szabad azonban rögtön 10-15 játékost eladni, vannak olyanok, akiknek meg kell találni a helyét. Minimalizálni kell a kiadásokat, illetve megfelelő sportigazgatót szerezni, aki képes jó átigazolási politikát folytatni. Az elmúlt években inkább csak lehúztak minket a piacon, áron felül vásároltunk játékosokat.
Az arányokkal teljesen egyetértek. Én a védelem miatt aggódnék egyedül. Araujo-nak korai még a Barca-kezdő és az "öregek" sebessége és futómennyisége mellett (amit ennyi változtatás teljesen megoldana) én szélsőhátvéd poszton érzem nagyon korszerűtlennek magunkat. Bár lehet, hogy a dinamikusabb csapattársakkal kiderülne, hogy teljesen jók.visca el barca írta: ↑2020.08.15. 21:01:47Nem kell itt egybol 10 jatekost lapatra tenni. Jovore mehet egy ts - semedo, araujo, lenglet, alba - pjanic, de jong, puig - messi, griezmann, dembele kezdo.
Rakitic meg vidal nyilvan menni fog, a tobbiek nem. Busi, pique, sr, lajos jo lesz beugronak vagy ha vezetunk 2 gollal idohuzo cserenek. Es ehhez igazolni sem kell. Nagyon max egy vedot vagy kpst vennek még. Es akkor itt lesz még pedri, trincao, coutinhot is visszahoznam. Egy normalis edzovel jo lehetne ez.
Tudom, hogy Umtiti nem a szűk csoport tagja, viszont a módszert gondoltam leírni, amivel az ilyen játékosok mozdíthatóak lehetnének.csababarca írta: ↑2020.08.15. 21:21:36Umtiti nem része a klikknek, kár idekeverni, vele más problémák vannak, amellett, hogy a prime Umtiti az utóbbi 20 év legképzettebb és legkeményebb védője volt itt.
És nem, a fokozatosságnak itt már helye nincs.
Busquets évek óta kuka, Roberto sose volt szint, Piqué már saját magáról tudja, hogy nem tudja azt, amit 4-5 éve tudott, Lajos évek óta egyre gázabb, Rakitic meg mióta kirakták a szűrét nem teszi oda magát.
Mindenesetre, busquetssel kellene kezdeni az egészet, szint alatti a csávó régóta, kulcspozícióban van, és messze a leggyengébb játékosunk, persze háttal a mezőnynek klasszis mint tudjuk, csak amikor jön egy csúcsnéger vagy egy erőszakos játékos, akkor telibarnázza a gatyát és hátrakapálja TSnek a labdát, mert felelősséget nem akar vállalni, rontsa el más a passzolgatást, neki kell a 90%os hatékonyság, mást sose tudott.
Nem az a kérdés akarnak e nagy nevet hozni, hanem hohy tudnak ecsababarca írta: ↑2020.08.15. 21:21:36De szerinted Bartoék ide fognak hozni egy ilyen edzőt?visca el barca írta: ↑2020.08.15. 21:11:44Epp ezert kellene egy olyan edzo akinek nem pofaznak bele fentrol a kezdojebe meg messiek se csicskitanak be ket het alatt. Minden normalis ember latja h kik a kerekkotoi ennek a csapatnak.
100%ban egyetértek veled, de szerintem nincs realitása, mindössze ennyit írtam. Legkésőbb Lucho után kellett volna egy ilyen edző.
Umtiti nem része a klikknek, kár idekeverni, vele más problémák vannak, amellett, hogy a prime Umtiti az utóbbi 20 év legképzettebb és legkeményebb védője volt itt.Melcior Mauri írta: ↑2020.08.15. 21:16:38Jogos, de a klikket fokozatos rombolással nem jobb megszüntetni? Első évben mondjuk Busquets és még valaki, következő évben még két ember stb., vagy mostanra tényleg ennyire a klub fejére nőttek, hogy nem hajlandóak egymás nélkül játszani? Egy Messi nem lépne pályára mondjuk Alba és Suárez (vagy Busquets) nélkül? Ennyire belterjesekké váltunk volna?LG írta: ↑2020.08.15. 20:39:28Ennyi játékost valóban nem lehetne egyszerre elküldeni, de ha klikket nem robbantják szét, akkor ők meg fogják enni az új edzőt is, és nem lesz semmilyen megújulás. A nagy öregekkel nemcsak az baj, hogy a teljesítményük gyengül, hanem még ennél is nagyobb probléma, hogy a klub fejére nőttek.
Ha a keménymagot szétbontjuk, akkor Messinek is távoznia kell, mert a többiek nélkül egyedül nem biztos, hogy maradna, vagy igen? Én úgy gondolom, mondjuk Umtiti kapcsán, hogy adott esetben távozna, ha világosan elmondanák neki, hogy többet nem léphet pályára a Barcelonában, kint fog ülni a lelátón. Valószínűleg felmérné, hogy 29-30 évesen, mikor a szerződése lejár, nem fog kelleni így a kutyának sem. Aztán az is benne, hogy naiv gondolatok ezek és simán kibírja a lelátót, várva a "csodára".
És nem, a fokozatosságnak itt már helye nincs.
Busquets évek óta kuka, Roberto sose volt szint, Piqué már saját magáról tudja, hogy nem tudja azt, amit 4-5 éve tudott, Lajos évek óta egyre gázabb, Rakitic meg mióta kirakták a szűrét nem teszi oda magát.
Mindenesetre, busquetssel kellene kezdeni az egészet, szint alatti a csávó régóta, kulcspozícióban van, és messze a leggyengébb játékosunk, persze háttal a mezőnynek klasszis mint tudjuk, csak amikor jön egy csúcsnéger vagy egy erőszakos játékos, akkor telibarnázza a gatyát és hátrakapálja TSnek a labdát, mert felelősséget nem akar vállalni, rontsa el más a passzolgatást, neki kell a 90%os hatékonyság, mást sose tudott.
De szerinted Bartoék ide fognak hozni egy ilyen edzőt?visca el barca írta: ↑2020.08.15. 21:11:44Epp ezert kellene egy olyan edzo akinek nem pofaznak bele fentrol a kezdojebe meg messiek se csicskitanak be ket het alatt. Minden normalis ember latja h kik a kerekkotoi ennek a csapatnak.
Umtiti nem része a klikknek, kár idekeverni, vele más problémák vannak, amellett, hogy a prime Umtiti az utóbbi 20 év legképzettebb és legkeményebb védője volt itt.Melcior Mauri írta: ↑2020.08.15. 21:16:38Jogos, de a klikket fokozatos rombolással nem jobb megszüntetni? Első évben mondjuk Busquets és még valaki, következő évben még két ember stb., vagy mostanra tényleg ennyire a klub fejére nőttek, hogy nem hajlandóak egymás nélkül játszani? Egy Messi nem lépne pályára mondjuk Alba és Suárez (vagy Busquets) nélkül? Ennyire belterjesekké váltunk volna?LG írta: ↑2020.08.15. 20:39:28Ennyi játékost valóban nem lehetne egyszerre elküldeni, de ha klikket nem robbantják szét, akkor ők meg fogják enni az új edzőt is, és nem lesz semmilyen megújulás. A nagy öregekkel nemcsak az baj, hogy a teljesítményük gyengül, hanem még ennél is nagyobb probléma, hogy a klub fejére nőttek.
Ha a keménymagot szétbontjuk, akkor Messinek is távoznia kell, mert a többiek nélkül egyedül nem biztos, hogy maradna, vagy igen? Én úgy gondolom, mondjuk Umtiti kapcsán, hogy adott esetben távozna, ha világosan elmondanák neki, hogy többet nem léphet pályára a Barcelonában, kint fog ülni a lelátón. Valószínűleg felmérné, hogy 29-30 évesen, mikor a szerződése lejár, nem fog kelleni így a kutyának sem. Aztán az is benne, hogy naiv gondolatok ezek és simán kibírja a lelátót, várva a "csodára".
Jogos, de a klikket fokozatos rombolással nem jobb megszüntetni? Első évben mondjuk Busquets és még valaki, következő évben még két ember stb., vagy mostanra tényleg ennyire a klub fejére nőttek, hogy nem hajlandóak egymás nélkül játszani? Egy Messi nem lépne pályára mondjuk Alba és Suárez (vagy Busquets) nélkül? Ennyire belterjesekké váltunk volna?LG írta: ↑2020.08.15. 20:39:28Ennyi játékost valóban nem lehetne egyszerre elküldeni, de ha klikket nem robbantják szét, akkor ők meg fogják enni az új edzőt is, és nem lesz semmilyen megújulás. A nagy öregekkel nemcsak az baj, hogy a teljesítményük gyengül, hanem még ennél is nagyobb probléma, hogy a klub fejére nőttek.
Valahogy nincs előttem ez a fajta felállás, pedig nem lenne rosszabb mint a mostani.visca el barca írta: ↑2020.08.15. 21:01:47Nem kell itt egybol 10 jatekost lapatra tenni. Jovore mehet egy ts - semedo, araujo, lenglet, alba - pjanic, de jong, puig - messi, griezmann, dembele kezdo.
Rakitic meg vidal nyilvan menni fog, a tobbiek nem. Busi, pique, sr, lajos jo lesz beugronak vagy ha vezetunk 2 gollal idobuzonak cserenek. Es ehhez igazolni sem kell. Nagyon max egy vedog vagy kpst vennek még. Es akkor itt lesz még pedri, trincao, coutinhot is visszahoznam. Egy normalis edzovel jo lehetne ez.
Ennyi játékost valóban nem lehetne egyszerre elküldeni, de ha klikket nem robbantják szét, akkor ők meg fogják enni az új edzőt is, és nem lesz semmilyen megújulás. A nagy öregekkel nemcsak az baj, hogy a teljesítményük gyengül, hanem még ennél is nagyobb probléma, hogy a klub fejére nőttek.Ahogyan elfigyeltem, sokan már 10 vagy 15 játékost is cserélnének, de erre a jelenlegi anyagi helyzet nem alkalmas. Először is, meg kell oldani a financiális problémákat, amihez először a különböző rendszerekbenhasználhatatlan ballaszttól kell megszabadulni. A Barcelona játékosai óriási szerződéssel rendelkeznek, akik erre már nem szolgálnak rá az elmúlt 1-2 évben nyújtott teljesítményük alapján, ott bizony mérlegelni kell. Nem szabad azonban rögtön 10-15 játékost eladni, vannak olyanok, akiknek meg kell találni a helyét. Minimalizálni kell a kiadásokat, illetve megfelelő sportigazgatót szerezni, aki képes jó átigazolási politikát folytatni. Az elmúlt években inkább csak lehúztak minket a piacon, áron felül vásároltunk játékosokat.
Értettem én, nincs elírva amúgy, sztem olaszul a mila az ezer.MessiNeymarSuarez írta: ↑2020.08.15. 19:51:58Az 150ezer euro, csak el lett írva A Wientől vásárolta még annyiért:
Az 150ezer euro, csak el lett írva A Wientől vásárolta még annyiért:NovaProspekt írta: ↑2020.08.15. 19:30:01mondjuk Alabáért az a 150 milla sem volt gyengeMessiNeymarSuarez írta: ↑2020.08.15. 18:55:41Kis érdekesség:
A tegnapi Bayern kezdőcsapatot a Bayern olcsóbban dobta össze mint amennyiért mi GRIEZMANN-t igazoltuk le!
https://pbs.twimg.com/media/Efd9gg2WAAE ... name=small
végül is ennyit én is adnék most érte, miután szépített nekünk azzal a tanári öngóllal