Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Arda más tészta, ő már kiégett futballista, aki tesz egy nagyot erre a játékra. De a többieknek szerintem még vannak terveik, főleg, akik hazájuk válogatottjában is játszanak.Halkan megjegyzem annak, aki szerint csak úgy ki kéne rúgni Dembele-t, hogy Arda se véletlenül a játékosunk még.
Valaki valamelyik nap brutálisan kiborult a Dembi topicjában, azzal, hogy el kell zavarni a fenébe.grgly50 írta: Ugyanakkor tudni kell, hogy addig, amig egy játékosnak érvényes szerződése van, addig rajta múlik, hogy elmegy-e és hogy hová. Legfeljebb szerződésbontással távozhat, de az nagyon sokba kerül a kezdeményezőnek.
Nem tegnap volt, de Ibrát és Csigirinszkijt eladtuk egy év után, és ez nagyon jó döntésnek bizonyult mindkettőjük esetében. A lehetőségeinkhez képeset minimalizáltuk a veszteséget rajtuk, és érkezhettek olyanok a helyükre, akik sokkal inkább beleillettek a csapatba. A következő szezonban újra csúcson voltunk.palesz77 írta:Mi nem vagyunk az a klub aki 1 év után meghúzna egy ilyen eladást. Elméletben lenne benne ráció, gyakorlatban viszont szerintem sincs.
Egyetértek. Egy klasszis középsővédő, aki a védelem új vezére lehetne, jelenleg többet adhatna a csapatnak, mint bárki más. Alapvetően nem akarnék újabb sztárigazolást, de ha mégis zsebbe akar nyúlni a klub, akkor az a pénz védőért menjen.De sztem a védelmet rendbetenni az abszolút prioritás a nyáron, addig ne akarjunk Lautarot meg Neymart igazolni, amíg hátul bohóckodunk. Egy világklasszis kötelező, plusz akár egy másodhegedűs igazolás sem árthat mellé. Innen Umtiti mehetne, Lenglet hozzáállása jobb, őt tartanám meg.
Miért nem? Ma is hozott egy újabb gyalázatot. Minél tovább marad itt, annál nagyobbat bukunk vele, nem mellesleg a fizetéséből ki jön egy olcsóbb igazolás.hajnesz írta: Griezman eladása szerintem nem reális.
Akkor lehet most fordítva lenne?NovaProspekt írta:volt egy komoly térdprobléma, igen, a többi sérülése sztem nem olyan vész. ha vmi méltányos áron el tudnánk hozni, én rápróbálnék azért. persze nálunk amúgy is mindenki sérült most, úgyhogy jó lenne mostmár nem a kórházi váróterembe igazolni, viszont itt annak is gondjai lesznek, akinek előtte semmilyen sérülése nem volt, szval biztosra ígyse-úgyse mehetünk.MesQueUnClub írta:Upamecano jól tolta összességében eléggé, igaz engem továbbra is aggaszt hogy mennyi sérülése volt eddig.
volt egy komoly térdprobléma, igen, a többi sérülése sztem nem olyan vész. ha vmi méltányos áron el tudnánk hozni, én rápróbálnék azért. persze nálunk amúgy is mindenki sérült most, úgyhogy jó lenne mostmár nem a kórházi váróterembe igazolni, viszont itt annak is gondjai lesznek, akinek előtte semmilyen sérülése nem volt, szval biztosra ígyse-úgyse mehetünk.MesQueUnClub írta:Upamecano jól tolta összességében eléggé, igaz engem továbbra is aggaszt hogy mennyi sérülése volt eddig.
Az az átkozott Valverde követte Münchenbe és "elrontotta".NovaProspekt írta:Upamecano ma is nagyot ment a Bayern ellen. 2021-ben lejáró szerződés, 60 milliós kivásárlási ár, és a Bayern már állítólag a fejébe vette, h ingyen viszi. sztem 40 millió a Lipcsének most nyáron tőlünk, és akkor nem a riválisnak kell eladniuk. persze azért a 40 millióért még mindig vehetünk egy öregebb, lassú, gyenge hátvédet a Valenciától.
Coutinho viszont sajnos most is hullagyenge volt becserélve, pedig állítólag nagyon jó a bajoroknál, mióta végre a középpályán játszatják
Coutinhoért szerintem kapnánk vagy 60+3 barátságos meccset, 5 évre részletre. Griezman eladása szerintem nem reális. Ha emellett elküldjük a Rakitic-Vidal párost is, akkor talán összejön 100-120 milla, amiért tudnánk venni 1db játékost... Aki az utóbbi éveket figyelembe véve 30-40% hogy beválik Meg marad az első keretben 11 játékosLG írta: A kiöregedett vagy/és befuccsolt játékosainkért túl sok pénzt tényleg nem kapnánk, de legalább a fizetésük felszabadulna.
Coutinhoért és Griezmannért azért kaphatnánk valamit. Mínuszosok lesznek, az már szerintem most eldőlt, de ha tovább erőltetjük őket, csak még nagyobbat bukunk rajtuk.
Laportáéknak is takarítania kellett anno Gasparték után, nem is keveset.
A kiöregedett vagy/és befuccsolt játékosainkért túl sok pénzt tényleg nem kapnánk, de legalább a fizetésük felszabadulna.hajnesz írta:Jelenleg ki az, akit el tudnánk adni, és kapnánk érte értelmes pénzt?
Szerintem ilyen nincs. Messi lenne, de ha ő megy egyszer, az ingyen lesz. A többi mind kivénhedt sztár kb 30-40-et ér a piacon, akik meg érnének valamit, azok mind sérültek hosszú ideje, vagy fomán kívüliek...
Umtitiért és Coutinhoért kaphatunk egy 100-ast kb. együtt, ha eladjuk őket, meg az ilyen Todibo-Wagué-Ruiz-Pérez-vonalon lévő fiatalokért 10-eket. Piqué, Busi, Alba, Suárez ugyanúgy ingyen mennek, ha mennek. annyi biznisz fér sztem bele az esetükben, h a szponzor csapatához mennek Japánba levezetni, és abból tuti lesz vmi haszna a klubnak.hajnesz írta:Jelenleg ki az, akit el tudnánk adni, és kapnánk érte értelmes pénzt?
Szerintem ilyen nincs. Messi lenne, de ha ő megy egyszer, az ingyen lesz. A többi mind kivénhedt sztár kb 30-40-et ér a piacon, akik meg érnének valamit, azok mind sérültek hosszú ideje, vagy fomán kívüliek...
Én inkább úgy vagyok vele, h ez a bagázs már inkább ne vegyen senkit. Bőven leszerepeltek, Dembele, Coutinho, Griezman... évek mire ezt kiheveri a költségvetés. Rosszabbak mint Gaspart pedig az se volt semmi.Rivaldo11 írta:Ha az igazolasokról beszélgetünk, ne feledjük, hogy előbb el kéne adni pár emberkét. Én is simán visszahoznám Neymart, jöhetne Lautaro, középre Havertz, meg hátra egy minőségi középső vedő, de ez így kB alsó hangon 400 milla, úgyhogy a realitás talaján kell maradni. Alaposan fel kell mérni, hogy kire van vagy nincs szükség. Dembelé ugyan fillért nem ér - már ha mindenki annyit ér ugye amennyit adnak érte, persze lehet lesz olyan elmeháborodott klub, amelyik fizet érte - de Coutinho, Gríezmann-gondolkodás nélkül adnám el ahogy lehet-, Rakitic esetleg hozhat még pénzt a konyhára. Azt is meg kell majd nézni, Suareznek, Businak milyen szerep juthat a jövőben padról beszállva simán jók lehetnek még bőven, de a jövő csapatát nyilván már nem szabad rájuk építeni.
Én elengedném az egy nyár alatt építsünk világverő csapatot mentalitást, és inkább hosszútávra terveznék már. A besült embereket én is eladnám, kivéve Dembelét, őt most normális összegért úgysem lehetne. Mehetne kölcsönbe mondjuk vissza a Dortmundba, és restartolhatná a karrierjét, bár a legnagyobb kérdés nála a sérülések. De ő legalább fiatal, legalább egy kicsi esélye van, hogy a jövőben még jó lehet nálunk, Coutinhoban ezt már nem látom, Griezmannban még kevésbé.Rivaldo11 írta:Ha az igazolasokról beszélgetünk, ne feledjük, hogy előbb el kéne adni pár emberkét. Én is simán visszahoznám Neymart, jöhetne Lautaro, középre Havertz, meg hátra egy minőségi középső vedő, de ez így kB alsó hangon 400 milla, úgyhogy a realitás talaján kell maradni. Alaposan fel kell mérni, hogy kire van vagy nincs szükség. Dembelé ugyan fillért nem ér - már ha mindenki annyit ér ugye amennyit adnak érte, persze lehet lesz olyan elmeháborodott klub, amelyik fizet érte - de Coutinho, Gríezmann-gondolkodás nélkül adnám el ahogy lehet-, Rakitic esetleg hozhat még pénzt a konyhára. Azt is meg kell majd nézni, Suareznek, Businak milyen szerep juthat a jövőben padról beszállva simán jók lehetnek még bőven, de a jövő csapatát nyilván már nem szabad rájuk építeni.
Kár hogy már az első meccsükön 8 emberrel fejeznénk be a találkozót...NovaProspekt írta:Arda papát drótoznám össze, Messi bírja az ilyen kórházba pisztollyal járó rosszfiúkat. Suárezt nen kell bemutatni, Paulinhoval is hogy elvolt, most meg Vidallal játszik szépen össze. Jöhetne még Nainggolan is, aztán Vidal-Nainggolan-Turan alfahím-kpval mehetnénk a tripláért