Umtiti még nem tér vissza a keretbe

Moderátorok: palesz77, PCsabi, MatyiG, Slither, Enrique, Andris, ozsimiki, miihii, Tim, Drigo
18Barca99 írta:Azigen. Meg is látszott a Bl teljesítményünkön.MatyiG írta:Több, mint három éve nem rúgott gólt BL-ben idegenben.
Stoichkov írta:MessiNeymarSuarez írta:
Ez igaz, de bízom benne hogy most már megvan az a játékosanyag amihez bátran mer is nyúlni, erre talán bizakodó jel az is, hogy hétvégén is hajlandó volt lecserélni Rakiticet és Busquetset, amire tavaly nem sokszor volt példa, főleg Busi esetében.
Hanyszor vezettunk 6-2-re tavaly?
Szerintem a hetvegi cserek inkabb az eredmenynek szoltak mintsem egy uj rotacios strategia
MessiNeymarSuarez írta:kanty írta:MessiNeymarSuarez írta:Örülök hogy ő is kezdi belátni(Rac-1-es interjú) hogy fontos a rotáció, és nem az az elsődleges hogy az összes meccset végigjátssza, hanem az hogy a legsikeresebbek lehessenek, ehhez pedig tartalékolni kell az energiájával.
Bízom benne hogy rajta kívül Messi is belátja, és a kulcsfontosságú meccsek előtt Valverde megfelelően rotálja majd őket.(meg úgy az egész csapatot)
A rotáláshoz azért az is kéne, hogy Valverde vevő legyen rá, ami azért nem a legnagyobb erőssége az öregnek.
Ez igaz, de bízom benne hogy most már megvan az a játékosanyag amihez bátran mer is nyúlni, erre talán bizakodó jel az is, hogy hétvégén is hajlandó volt lecserélni Rakiticet és Busquetset, amire tavaly nem sokszor volt példa, főleg Busi esetében.
kanty írta:MessiNeymarSuarez írta:Örülök hogy ő is kezdi belátni(Rac-1-es interjú) hogy fontos a rotáció, és nem az az elsődleges hogy az összes meccset végigjátssza, hanem az hogy a legsikeresebbek lehessenek, ehhez pedig tartalékolni kell az energiájával.
Bízom benne hogy rajta kívül Messi is belátja, és a kulcsfontosságú meccsek előtt Valverde megfelelően rotálja majd őket.(meg úgy az egész csapatot)
A rotáláshoz azért az is kéne, hogy Valverde vevő legyen rá, ami azért nem a legnagyobb erőssége az öregnek.
MessiNeymarSuarez írta:Örülök hogy ő is kezdi belátni(Rac-1-es interjú) hogy fontos a rotáció, és nem az az elsődleges hogy az összes meccset végigjátssza, hanem az hogy a legsikeresebbek lehessenek, ehhez pedig tartalékolni kell az energiájával.
MatyiG írta:Nero. írta:Engem az jobban zavar hogy Messitol lenyúlta a mesterhármast.
Nem hinném, hogy lenyúlta volna. Odaadta neki a labdát, Messi pedig visszadobta neki, hogy lője ő.
Nero. írta:Engem az jobban zavar hogy Messitol lenyúlta a mesterhármast.
Tobias88 írta:Hát, ha ezt igy folytatja, lehet hogy a szezon végére Malcom Dembelé páros lesz Suarez mellett. Tegnap is nem értem miért nem ő lett lecserélve, Dembelé ezerszer jobban játszott
lics írta:Sinya22 írta:Ezt a mait megint nem lehet azzal magyarázni,hogy rossz a felállás,meg szezon eleji forma. Megint elrontja a sima oldalpasszokat,nem tudom hányszor adta hosszan vissza a labdát.Engem ez idegesít,hogy tavaly is ezt csinálta,és most ugyanott folytatja. Lehet megint hoz egy 30 gólos szezont,de minden góljára jut pár kihagyott ziccer,meg egy tucat rossz átadás/labdalevétel. Megint ez lesz ősszel,hogy nem megy neki,de se Munir,se Paco nem fogja érdemben kiszorítani,esetleg ha megpróbálunk majd valami Dembelé,Messi,Malcom felállást.
Elis felejetettem, hogy van Malcom. Könyörgöm meddig erőltetjük Suarezt? Aztne mondja nekem senki, hogy a tavalyi formájánál meg a mai meccsénél nem lenne jobb Malcom. Egyszerűen felfoghatatlan, ha ez tényleg Messi műve, hogy miatta van itt, akkor Messi biztos nagyon élvezi nézni a nagy barátját, hogy milyen nagy mínuszt jelent a csapatnak.
Sinya22 írta:Ezt a mait megint nem lehet azzal magyarázni,hogy rossz a felállás,meg szezon eleji forma. Megint elrontja a sima oldalpasszokat,nem tudom hányszor adta hosszan vissza a labdát.Engem ez idegesít,hogy tavaly is ezt csinálta,és most ugyanott folytatja. Lehet megint hoz egy 30 gólos szezont,de minden góljára jut pár kihagyott ziccer,meg egy tucat rossz átadás/labdalevétel. Megint ez lesz ősszel,hogy nem megy neki,de se Munir,se Paco nem fogja érdemben kiszorítani,esetleg ha megpróbálunk majd valami Dembelé,Messi,Malcom felállást.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég
Impresszum | Foci EB 2016 © 2003 - 2019, www.eurobarca.hu |