Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Szerintem pedig egy ilyen egyszerűnek tűnő dolog sem az. Ne felejtsd el, a katalán szurkolók, akiknek a hangját hallják Laportáék, általában sokkal megengedőbbek Ferránékkal. Nem biztos, hogy meg fogják utálni, sőt.bence0330 írta: ↑2024.08.23. 19:54:33
Szerintem van még egy nagy hibája. Hogy ő egy korrekt ember, és ha azt mondják neki, hogy figyu, nem bírunk el gazdaságilag, és jó lenne, ha távoznál, akkor nem lesz egy tajparaszt, mint pár másik arc, és ha nem akarják a klubban, akkor távozik. Egy Ferrán meg inkább lesz közutálat tárgya, de nem megy.
Tényleg remélem, hogy ezt a végén még Ferránék képébe mondta.
Szerintem van még egy nagy hibája. Hogy ő egy korrekt ember, és ha azt mondják neki, hogy figyu, nem bírunk el gazdaságilag, és jó lenne, ha távoznál, akkor nem lesz egy tajparaszt, mint pár másik arc, és ha nem akarják a klubban, akkor távozik. Egy Ferrán meg inkább lesz közutálat tárgya, de nem megy.
Én sokszor nem értem a cikk szerzőjének például a meccsek utáni játékososztályzását ( bár ez szubjektív dolog), de ez a cikk számomra is tűpontos. Egyszer sem írtam még a nyári fejlemények kapcsán, de véleményem szerint fogunk még koppanni ezzel a felelőtlen igazolásokkal, elengedésekkel. Laikusként nekem totál ostobaságnak tűnik amit a vezetőség művel, egyfajta állandó tűzoltás, kapkodás. Ez az Olmo gyerek szerintem nem fogja beváltani a reményeket, egy jó csapategységes EB győzelem feltuningolta az árát, az igazi formája ettől jóval messzebb lesz. Arra is kíváncsi leszek, hogy tud e stabilan minden meccsen játszani, ahogyan a most távozott Gündogan. Nálunk általában a nagy pénzért igazolt játékosok rendszeresen a sérültek listáját gyarapítják minden évben. Ne legyen igazam, nem kívánok rosszat a csapatnak.
A fenti idézet dátumából látszik, hogy akkor még nem tudtunk a távozásáról.
Pedri azóta a szezonja óta egy sérülékeny játékos. Ez egy TÉNY, amivel lehet vitatkozni, meg csűrheted ahogy szeretnéd felőlem. Az meg, hogy SZERINTED Gündogan nem bírta volna ezt a szezont már úgy, meg egy vélemény, amit semmi sem támaszt alá. Nekem semmilyen emlékem nem szépült meg a német játékossal kapcsolatban, arra emlékszem, hogy amíg a saját sztárjaink ültek a lelátón felváltva, addig a német állta a sarat minden sorozatban. Olmo ugyan úgy egy sérülékeny játékos, kérlek had ne számoljam össze mennyi baja volt az elmúlt években. Ezért írtam, hogy a biztosat, a bizonytalanra.Chino írta: ↑2024.08.23. 14:49:13Nem akarok rosszat mondani rá vagy bármilyen érdemét elvenni, de a legnagyobb pozitívum vele kapcsolatban, hogy bírta a terhelést. Abban nem vagyok biztos, hogy ez a szezonja is ilyen lett volna. Az rengeteget kivehetett belőle, volt egy EB-je és lassan 34 éves.Sinya22 írta: ↑2024.08.23. 13:52:40Az ő példája nagyon jól mutatja, hogy mennek nálunk a dolgok. Profi német, sérülés nélkül lehozza a szezont, Yamal mellett egyértelműen a legjobb játékosunk volt. Az erőnléte is kiváló, bírta végig a meccseket, nem is pihenhetett semmit, mert az összes többi nádszál egymást váltotta az orvosi szobában. De őt kell feláldozni, egy másik sérülékeny játékosért, aki vagy bejön vagy nem. Ez számomra megint egy olyan döntés, ahol a bizonytalant választottuk a biztos helyett. Nem kívánom tovább részletezni, sok sikert neki a City-ben.
Úgy érzem, hogy amint elmegy komolyan megszépülnek az emlékek vele kapcsolatban. Amikor tényleg kiemelkedő teljesítményt tudott nyújtani az akkor volt, amikor feljebb játszott, márpedig nagyon sokat volt duplapivotban, ahol rendre szenvedett, inkább egy volt a sok közül, csak ezt hajlamosak vagyunk elfelejteni.Azzal, hogy elmegyminden megszépül és tízszer annyira hiányoljuk, mit ha itt lenne. Még, ha Olmot nem is hozzuk a "helyére", akkor is vannak oda emberek. Fermint például nagyon szívesen nézném többet, de van Pedri (igen, most jön az, hogy úgyis végig sérült lesz),
Szerintem ugyanazt írtuk le csak máshogy. Én sem azt mondtam, hogy konstans gyenge volt vagy konstans kiemelkedő, hanem sokszor egy volt a sok közül, te úgy fogalmaztad, hogy szürkébb.bence0330 írta: ↑2024.08.23. 14:57:10A csapategységes résszel egyetértek, de szerintem nincs itt semmilyen megszépült emlék, Európai szinten is a legjobbak közt volt végig, ez közben is el volt ismerve, nem csak utólag, középpályásként (pláne hogy sokat töltött hátrébb) elképesztő gólpont, egész Európában legtöbb kulcspassz, stb.
Hogy tavaszra elfogyott kicsit 33 évesen, Xavi két végén égetjük a gyertyát totál elborult túltolása miatt? Igen. Yamalnak is voltak emiatt meccsei, amikor nem volt értékelhető megmozdulása sem, és futni nem tudott már. Erről nem ő tehet, és ettől még top focista. Lewy sem tehet arról, hogy ENNYIRE béna lett, nem volt jól menedzselve. És Gündinél ez jobban kijön, hisz ő egy olyan középpályás, aki a két tizenhatos között fut egész meccsen. Ezt nem lehet így bírni 30+-osan. És akkora überklasszis szinten van a csávó, hogy még így sem volt rossz! Csak szürke, és kicsit pontatlanabb, a maga extrém magas sztenderdjéhez képest. A világ mázlija, hogy ő egy vasember, és kibírta egészségesen.
A BL-ben 5 percet hagyott ki. 5 percet. A bajnokságban is nemhogy alig ült 1-2 meccset a a padon, de még lecserélve is alig volt pár perceket, ritkán. Ez egy 25 éves játékosnál is erős probléma.
És simán lett volna benne még 1 vagy 2 szezon, max kevesebbet játszott volna kicsit. De mi ezt nem nagyon ismertük az elmúlt években, minden 30+-os és 17 alatti játékos szigorúan lecserélhetetlen. Madridban érdekes, szépen ki tudják vezetni az öregeket, csökkenő percekkel, és akkor is tudnak adni. Mi Messivel, se Busival, se Lewyvel, se senkivel nem tudjuk ezt megcsinálni. Remélem, a német változást hoz ebben is.
A csapategységes résszel egyetértek, de szerintem nincs itt semmilyen megszépült emlék, Európai szinten is a legjobbak közt volt végig, ez közben is el volt ismerve, nem csak utólag, középpályásként (pláne hogy sokat töltött hátrébb) elképesztő gólpont, egész Európában legtöbb kulcspassz, stb.Chino írta: ↑2024.08.23. 14:49:13...Sinya22 írta: ↑2024.08.23. 13:52:40Az ő példája nagyon jól mutatja, hogy mennek nálunk a dolgok. Profi német, sérülés nélkül lehozza a szezont, Yamal mellett egyértelműen a legjobb játékosunk volt. Az erőnléte is kiváló, bírta végig a meccseket, nem is pihenhetett semmit, mert az összes többi nádszál egymást váltotta az orvosi szobában. De őt kell feláldozni, egy másik sérülékeny játékosért, aki vagy bejön vagy nem. Ez számomra megint egy olyan döntés, ahol a bizonytalant választottuk a biztos helyett. Nem kívánom tovább részletezni, sok sikert neki a City-ben.
Nem akarok rosszat mondani rá vagy bármilyen érdemét elvenni, de a legnagyobb pozitívum vele kapcsolatban, hogy bírta a terhelést. Abban nem vagyok biztos, hogy ez a szezonja is ilyen lett volna. Az rengeteget kivehetett belőle, volt egy EB-je és lassan 34 éves.Sinya22 írta: ↑2024.08.23. 13:52:40Az ő példája nagyon jól mutatja, hogy mennek nálunk a dolgok. Profi német, sérülés nélkül lehozza a szezont, Yamal mellett egyértelműen a legjobb játékosunk volt. Az erőnléte is kiváló, bírta végig a meccseket, nem is pihenhetett semmit, mert az összes többi nádszál egymást váltotta az orvosi szobában. De őt kell feláldozni, egy másik sérülékeny játékosért, aki vagy bejön vagy nem. Ez számomra megint egy olyan döntés, ahol a bizonytalant választottuk a biztos helyett. Nem kívánom tovább részletezni, sok sikert neki a City-ben.
Sajna ezzel a kerettel idén még annyira sem leszünk ebben direkt riválisok, mint tavaly, szóval bátran lehet neki ezt kívánni.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.23. 13:30:27Sok sikert kívánok neki a Cityben, ahol jövőre nyerje meg a BL-t.![]()
Nagyon fog hiányozni, már Xavi távozása után, őt képzeltem el utódjának. Nem is vallott szégyent, szerintem a tavalyi szezon legjobb játékosa volt.bence0330 írta: ↑2024.08.23. 12:26:30Pro: Így legalább volt értelem az Olmo üzletben, felteszem ez eleve tervben volt. Mégiscsak a hiányposzt balszélsőt is tudja játszani és Gündogan posztjára is befér így már. Jó ötlet lett volna az idősödő játékost egy fiatal titánra cserélni, még ha az öreg hátralévő 1 évében többet is adott volna, de legalább előremutató. Csak persze ez nem feltétlenül Olmoért érte volna meg, hanem mondjuk egy Wirtzért.
Alapvetően egy kis plusz feszkó is távozik a keretből, de azért az könnyen áthidalható lett volna... Nekem van egy olyan érzésem, hogy a csapattársainak kamera előtti lehülyézése volt ami végleg ebbe az irányba lökte Laportáékat.
Kontra: Minden más.
Én annyira nem siratom Gündogant. Biztosan hasznos tagja lett volna a csapatnak, de kétlem hogy olyan tartósan tudott volna játszani, ahogy tavaly. Egy mindjárt 34 éves játékosról beszélünk, aki végigtolta a tavalyi év szinte minden percét, nyáron sem sokat pihent. Persze egy rotációban tökéletes lett volna, ha olykor nem kezd és egy ilyen játékost tudunk beállítani az nagy erősség, de ha csak egy éve van, az igazolásával pedig több játékos is befér a csapatba, akkor megléphető áldozat.johdepp írta: ↑2024.08.21. 15:32:34Sajnos többször bebizonyosodott, hogy a katalán szurkolók magasról tesznek arra, hogy mi folyik a klubnál, amíg a sajátnevelésű katalán gyerekek futkoznak a gyepen. Mivel nem barca-dns-es, őskatalán, la masiás gyerekkel csinálták azt, amit most Gündogannal, a kutyát nem fogja ott kint érdekelni. Amúgy is, balszellő érkezett Olmo személyében, most, hogy Gündogant kifúrták, lehet is regelni, valszeg, pivot meg nem kell, mert majd Casado és Bernal megoldja simán, hát még majd ha Gavi is bevethető lesz, úgyhogy "kész a keret, erősek vagyunk, megyünk a BL-ért!"![]()
Egészen elszomorító, hogy mi folyik a klub körül. Barto teljesen szétbarmolt mindent, Laporta meg úgy tűnik, csak még tovább rombolja a klub hírnevét. Nagyon-nagyon szomorú ez az egész helyzet. Kiábrándító.
A culék pont tojnak látszólag mindenre. Egyetértek! Azért, mert egyszer volt egy csúcs anyag a massiáról álom világban élnek, h ismét lesz “majd” egyszer… ők képesek lennének 16-18 éves full teli kerettel neki menni egy szezonnak. Vicc! Ezért is írom le többszőr, h bárki is lenne az elnök ugyan ez történne mint jelenleg! A culék borzalmasak! Engedték a Barto féle ámokfutást illetve ne feledjük a Frankfurt meccses dolgot se…johdepp írta: ↑2024.08.21. 15:32:34Sajnos többször bebizonyosodott, hogy a katalán szurkolók magasról tesznek arra, hogy mi folyik a klubnál, amíg a sajátnevelésű katalán gyerekek futkoznak a gyepen. Mivel nem barca-dns-es, őskatalán, la masiás gyerekkel csinálták azt, amit most Gündogannal, a kutyát nem fogja ott kint érdekelni. Amúgy is, balszellő érkezett Olmo személyében, most, hogy Gündogant kifúrták, lehet is regelni, valszeg, pivot meg nem kell, mert majd Casado és Bernal megoldja simán, hát még majd ha Gavi is bevethető lesz, úgyhogy "kész a keret, erősek vagyunk, megyünk a BL-ért!"![]()
Egészen elszomorító, hogy mi folyik a klub körül. Barto teljesen szétbarmolt mindent, Laporta meg úgy tűnik, csak még tovább rombolja a klub hírnevét. Nagyon-nagyon szomorú ez az egész helyzet. Kiábrándító.
Sajnos többször bebizonyosodott, hogy a katalán szurkolók magasról tesznek arra, hogy mi folyik a klubnál, amíg a sajátnevelésű katalán gyerekek futkoznak a gyepen. Mivel nem barca-dns-es, őskatalán, la masiás gyerekkel csinálták azt, amit most Gündogannal, a kutyát nem fogja ott kint érdekelni. Amúgy is, balszellő érkezett Olmo személyében, most, hogy Gündogant kifúrták, lehet is regelni, valszeg, pivot meg nem kell, mert majd Casado és Bernal megoldja simán, hát még majd ha Gavi is bevethető lesz, úgyhogy "kész a keret, erősek vagyunk, megyünk a BL-ért!"