2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez nem kvíz volt, nincsenek rossz válaszok csak (rossz) vélemények
Már csak max 6-tal.....davi10 írta: ↑2023.12.31. 11:23:00Ma még lehet szavazni annak aki szeretne, egyelőre 7-tel kevesebb kitöltésnél járunk, mint tavaly
https://forms.gle/gAuTUe7SELyLACzKA
Úgy emlékszem, hogy Bob Marley tavaly meg tavalyelőtt azért nem tudott szavazni, mert nincs Gmail-fiókja. Nem elég az email cím, hanem gmailesnek kell lennie. De csak akkor tud létrehozni egyet, ha előtte valakinek a fiókjába be tud jelentkezni.
ha itt tudsz irni, akkor tudsz szavazni isBob_Marley írta: ↑2023.12.28. 14:27:32Talán az is segítene ha nyílt fórumon történne a kitoltes ahogy régen és ide be lenne írva és nem zárt rendszerben. Én pl megint nem tudok szavazni. De miután tavalyi adatokkal történt az összevetés így kevésbé releváns, megértettem tavaly is,de en bloc többen tudnának szavazni.
Semmivel nem zártabb egy google form, mint egy fórum. Ugyanannyi idő regisztrálni, sőt, google accot létrehozni még egyszerűbb és gyorsabb is (plusz a többségnek eleve van). Így viszont olyanok is szavazhatnak, akik csak olvassák a fórumot, regisztrált profiljuk nincs.Bob_Marley írta: ↑2023.12.28. 14:27:32Talán az is segítene ha nyílt fórumon történne a kitoltes ahogy régen és ide be lenne írva és nem zárt rendszerben. Én pl megint nem tudok szavazni. De miután tavalyi adatokkal történt az összevetés így kevésbé releváns, megértettem tavaly is,de en bloc többen tudnának szavazni.
Lehet ez már nagyon tukmálós lenne
Az ajánlóban oké, de egyrészt nem tudom hogy mennyien nézik ezt (én még életemben nem), másrészt egy nem aktív fórumozó nem tudja mi ez, ezért rá sem kattint talán.
Nem lenne érdemes kitenni pörgősebb topikokba? Akár egy igazolásba, Xaviba, vagy ilyesmi, hogy "Amúgy van egy ilyen is". Sokan nem néznek le szerintem idáig.davi10 írta: ↑2023.12.28. 11:29:26Egyelőre a tavalyi kitöltés 2/3-ánál járunk létszámban, aki még szeretne, itt tud szavazni:
https://forms.gle/gAuTUe7SELyLACzKA