Ez több, mint egy egyszerű győzelem!
El millor vídeo que veuràs avui ❤️🔥 pic.twitter.com/g2R0GPzCoT
— FC Barcelona (@FCBarcelona_cat) March 20, 2023
Ja, horror, amit leművelnek ott vele. Kb minden tavaszt kihagyott. Persze ez itt is megtörténhetett volna, passz.vinszentvega írta: ↑2023.03.09. 09:59:06A Bayern legyőzéséhez, csak is a tökéletes játékon vezet át az út. Ehhez kellett volna hogy a pályán legyen Neymar is tegnap. Megnéztem a belépőt amit kapott a lIlle ellen...
Nagyon sajnálom, mert évekig a trónon ült volna nálunk, ha nem lett volna annyira kapzsi és önimádó. Anno 17-ben, mikor kiderült a dobbantás, az első mondatom az volt: Minek megy ez oda??? A nagy kannibálok majd jól széttapossák ott csigásoknál... És tessék.. Évente két bokaműtét.. Megérte
Ő inkább sportszakmai bukta, olyan értelemben, hogy Pep focijába abszolút nem illett, ez nyilvánvaló volt már akkor is. Ráadásul Eto'o lett beáldozva érte, duplabukta.
41 évesen apró pénzért lehet nem lenne rossz,, bár szerintem max 5-10 percekre, az meg kevés neki. Viszont anno egy vagyonba került és ment miatta Eto'o is 1 szezon után még elsóztuk.
Nekem pont az jutott eszembe, hogy milyen jó lenne, Ő most Lewyvel rotálva
Én is így emlékszem. Amiikor Rüstü érkezett már Valdes számított az első számú kapusnak, mert Bonano olyan szerencsétlen volt, hogy már szezon közben lecserélték. Aztán annyira elégedettek voltak vele (jogosan vagy sem), hogy bent is maradt.Sergi írta: ↑2023.01.28. 03:45:23Bonano,Rüstü és szegény Enke együttes közreműködésével került a kezdőbe VV.
Ami azért is érdekes mert nem sokkal előtte "sikerült" eladni egy bizonyos Pepe Reina-t a Villarealnak.
Elképesztően jó cikk a bukottak válogatottja, sajnos ritka nagy balekokat sikerült találni a piacon, talán nincs is másik európai topklub amely ennyiszer lőtt volna bakot, és ennyiszer sikerült volna drágán sz.rt vennie...