Sziasztok!
Nagyon régóta tervezem már, hogy elutazom Barcelonába egy meccsre, azonban még konkrét lépéseket nem tettem, viszont lassan sajnos már az összes régi kedvenc elhagyja a csapatot, így nagyon időszerű lenne. Mostanra már komolyabban utánanéztem a dolgoknak, és úgy látom, hogy két olyan hétvége lenne ebben a szezonban, ami belefér: a húsvéti (ápr 10-12) valamint az ápr 24-26.
Előbbire az a tippem, hogy méregdrágán lesz csak repülőjegy, utóbbi viszont az Athletico Madrid elleni meccs.
Úgy olvastam, hogy mostanság még akár a Clasicora is lehet kapni előtte pár nappal jegyet, akkor gondolom, hogy az AtMa sem populárisabb, bár nagyon a szezon végén járunk már, sorsdöntő meccs lehet.
Akinek esetleg van tapasztalta, tudna abban segíteni, hogy erre az április végi (nem ünnepi időszaki) hosszúhétvégére mennyire olcsó repjegyre lehet számítani? 20-25 körül kihozható fapaddal (most 40-50 között vannak)?
Illetve szerintetek az utolsó, május 17-ei fordulót érdemes lehet bevállalni? Ha tét nélküli, várható, hogy a C csapat játszik? Vagy akkor akár egy bajnokavató ünnepség is várható?
Köszi, ha elolvastad és segítesz