• #Valverde
  • #Messi
  • #Yerry Mina
  • #Coutinho
  • #Barca-Sevilla
  • #Piqué
  • #Arthur Melo
  • #USA túra
  • #Malcom
  • #Spanyol Szuperkupa
  • #Arturo Vidal
  • #André Gomes
logo
  • Csapat
    • Tabellák
    • Versenynaptár
    • Játékoskeret
  • Videótéka
  • Fórum
  • Irány Barcelona!
  • Penya
  • Shop
    • Campions 25! póló
    • Gracias, Iniesta! póló
    • Mutasd, mi van még!
  • Tippjáték!
  • Blog
    • Legyél te is szerző!
    • Ti írtátok - Blog posztok
  • Feed - Rövidhírek
  • Hírarchívum
  • Videótár
  • Kedvenceink
    • El Clásico '17
    • Best of 2017
  • Klubtörténet
    • A Barca históriája
    • A Camp Nou stadion
    • Az FC Barcelona President Núnez Múzeum
    • Josep Lluís Núnez elnök
    • Meztörténelem
  • HBFC
  • Rólunk

Fórum

• Fórum kezdőlap ‹ FC Barcelona ‹ Barca Háttér - Múlt és Jövő

Pontos idő: 2019.12.13. 10:08:33

• Részletes keresés
  • Nyomtatóbarát verzió
  • GyIK
  • Regisztráció
  • Belépés

• Megválaszolatlan hozzászólások • Aktív témák

Barca Igazolások 2019-2020

Emlékszel még a nagy sztárokra? Kik lesznek a jövő sztárjai? Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Itt kifejtheted!

Moderátorok: palesz77, PCsabi, MatyiG, Slither, Enrique, Andris, ozsimiki, miihii, Tim, Drigo

Hozzászólás küldése
39178 hozzászólás • Oldal: 161 / 1568 • 1 ... 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164 ... 1568

Ki(ke)t áldoznál fel Neymarért? (Maximum 3 választási lehetőség)

Dembélé
15
8%
Coutinho
49
25%
Malcom
34
17%
Rakitic
36
18%
Umtiti
10
5%
Semedo
3
2%
Vidal
7
4%
Senkit
44
22%

Szavazatok száma : 198

Re: Barca Igazolások 2017-2018

HozzászólásSzerző: Cestus » 2018.07.15. 12:52:12

EV-nek be kellene építenie jövőre Dembélét, Arthurt, Lenglet-t és talán még Alenát is. Kicsit sok lenne neki már szerintem, ha most nyáron melléjük kapna egy de Jongot is. Szerintem ha Vermaelen marad és így kitölti a szerződését, jövő nyáron lehetne a helyére hozni de Jongot (ha megüti a szintet középhátvédként is).
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Cestus
Director del Fútbol

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nervo » 2018.07.15. 11:38:07

Tomix354 írta:
Nervo írta:Remélem jövőre lesz annyi esze Abiéknak, hogy ajánlatott fognak tenni a kis Kluivertért is.

Őt már elvitte a Roma, nem?

Igen, de hátha nem horribilis árron tudjuk majd el hozni tőlük. :? A másik pedig hogy ez neki nagy kiúgrás, ott sok percet fog kapni, jó lesz kezdetnek egy ilyen lehetőség neki.
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, De Ligt, Alba, Rakitic, De Jong, Arthur, Neymar, Messi, Griezmann.
Oranje: Cillessen, Tete, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Stengs.
Kép
Nervo
Jugador d'estrella

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tomix354 » 2018.07.15. 11:36:11

Nervo írta:Remélem jövőre lesz annyi esze Abiéknak, hogy ajánlatott fognak tenni a kis Kluivertért is.

Őt már elvitte a Roma, nem?

Tomix354
Jugador d'estrella

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: westerngom » 2018.07.15. 11:24:19

Tomix354 írta:Barcelona are trying to close the signing of Adrien Rabiot but the Catalan club are running into a wall. PSG have no intention to sell the player this summer, even if that means he could join for free in 2019. [marca]

Kezdődik :D

Nekem az a megérzésem, ha most nem hozzuk (már pedig elég izzadtság szagú már a dolog) akkor télig meggyőzik Párizsban, hogy hosszabbítson és úgy járunk mint Griezmannal az Atma-ban.
westerngom
Entrenador del Barça

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nervo » 2018.07.15. 11:20:32

Azt olvasni egy két oldalon mint a Sport.es, hogy az ajax hajlandó eladni De jongot a barcának és azért is hozzák vissza Blindet. Tehát kérdéses hogy a vezetőség kit szeretne jobban Rabiot vagy a hollandot. :) Számomra nem kérdés hogy melyiküket érdemes, egy az hogy imádom a holland futballt, a másik pedig hogy ez a srác ilyen fiatalon is sztem meghatározó emberre lehet a nemzeti csapatnak is. :D Remélem jövőre lesz annyi esze Abiéknak, hogy ajánlatott fognak tenni a kis Kluivertért is. :roll:
[SPORT] |:
Az Ajax sportigazgatója Marc Overmars úgy tűnik végre hajlandó tárgyalni a Barcelonával De Jongról. A klub vezetőségének néhány tagja a következő héten Amsterdamba utazik, hogy tárgyaljon a fiatal középpályás szerződtetéséről./ Forrás: FCB.
A hozzászólást 8 alkalommal szerkesztették, utoljára Nervo 2018.07.15. 11:39:02-kor.
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, De Ligt, Alba, Rakitic, De Jong, Arthur, Neymar, Messi, Griezmann.
Oranje: Cillessen, Tete, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Stengs.
Kép
Nervo
Jugador d'estrella

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cestus » 2018.07.15. 11:04:46

Tomix354 írta:Barcelona are trying to close the signing of Adrien Rabiot but the Catalan club are running into a wall. PSG have no intention to sell the player this summer, even if that means he could join for free in 2019. [marca]

Mondjuk a madridi lapok akkor is ezt írnák, ha már nálunk dekázgatna. :D

Állítólag ma találkoznak Abidálék Nasserrel. Majd meglátjuk, mi lesz, mindenesetre a PSG-ből piszok nehéz igazolni akárhogy, így nem vagyok optimista a dologgal kapcsolatban. Jó lenne viszont, ha valahogy sikerülne behúzni a tagot, a nyár maradék része meg már csak az eladásokról, és az új emberekkel együtt történő alapozásról szólna.
"It is what it is."

Cestus
Director del Fútbol

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sinya22 » 2018.07.15. 10:59:13

Igazából már tart egy hete. Este meg majd jön a hír hogy már csak a fizuján megy a tárgyalás,amúgy megvan a két klub között a megegyezés :D
Sinya22
Entrenador del Barça

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tomix354 » 2018.07.15. 10:15:00

Barcelona are trying to close the signing of Adrien Rabiot but the Catalan club are running into a wall. PSG have no intention to sell the player this summer, even if that means he could join for free in 2019. [marca]

Tomix354
Jugador d'estrella

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cestus » 2018.07.14. 20:31:37

A legmegbízhatóbbnak tartott PSG-s forrás (Paris United) szerint Rabiot-ék a váltást preferálják. Nasserrel találkoznak pár napon belül.

Kíváncsi vagyok, mi lesz ebből. Eddig a ParisU amellett kardoskodott, hogy igazából maradna, csak a magasabb fizuhoz kellünk, de most már ők is mást mondanak.

Samper írta:Ha Cillesent, Minat, Paulinhot nyereséggel adjuk el, akkor belefér, hogy másokon meg veszítsünk. Annál is inkább lényeges az eladás, mert kölcsön esetén még a bérük egy részét is nekünk kell fizetni. Ezért ne rágódjunk az eladási árakon, mert kiscsapat aligha vállalja a távozók magas bérét.

Cillessent én már nem adnám el amúgy. Amellett, hogy annyira nem kell a pénz most valami gigaigazoláshoz, nem tudnánk sokat nyerni rajta, az utóda meg valamennyire zsákbamacska lenne.
"It is what it is."

Cestus
Director del Fútbol

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Samper » 2018.07.14. 19:49:07

Ha Cillesent, Minat, Paulinhot nyereséggel adjuk el, akkor belefér, hogy másokon meg veszítsünk. Annál is inkább lényeges az eladás, mert kölcsön esetén még a bérük egy részét is nekünk kell fizetni. Ezért ne rágódjunk az eladási árakon, mert kiscsapat aligha vállalja a távozók magas bérét.

Samper
Director del Fútbol

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cestus » 2018.07.14. 12:14:05

davi10 írta:Az NSO a Mundora hivatkozva azt írja, hogy Mino Raiola nálunk járt és beajánlotta Pogbát, aki nyitott lenne a váltásra.

Pogbát egy eléggé túlértékelt játékosnak tartottam mindig is, nem szívesen látnám itt.
De nem biztos, hogy miatta járt itt Raiola, mert Ő képviseli Kantét is, akire elvileg rámegyünk.
Vagy csak megint a kis Xavi Simons-t csábítja :D

Iszonyat pénzt is keres jelenleg is már, azon még emelni is lehetetlen lenne. Kellene vagy évi 25 milliót adni neki, meg kerülne vagy 150 millióba minimum, cserébe nem tudna ezekhez a pénzekhez mérten teljesíteni, annyira azért nem jó játékos. Rabiot (ha elengednék) ennek kb. a harmadát keresné nálunk évente, meg úgy harmadába kerülne, és szerintem tudna hasonló szinten játszani itt.
"It is what it is."

Cestus
Director del Fútbol

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: davi10 » 2018.07.14. 12:08:49

Az NSO a Mundora hivatkozva azt írja, hogy Mino Raiola nálunk járt és beajánlotta Pogbát, aki nyitott lenne a váltásra.

Pogbát egy eléggé túlértékelt játékosnak tartottam mindig is, nem szívesen látnám itt.
De nem biztos, hogy miatta járt itt Raiola, mert Ő képviseli Kantét is, akire elvileg rámegyünk.
Vagy csak megint a kis Xavi Simons-t csábítja :D
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
davi10
Director del Fútbol

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: brazilfan » 2018.07.14. 11:59:16

visca el barca írta:
brazilfan írta:Költői kérdés volt, úgyhogy nem kell harapni. Ha komolyan szurkolunk egy csapatnak, akkor szerintem óhatatlanul azonosulunk is vele, érdekelni kezd a múltja, foglalkoztat, hogy mi történik a háttérben, milyen az utánpótlás stb.

innen, 2000 km-ről biztos átérzed a katalán öntudatot (ha barcelonában élsz akkor bocsánatot kérek a kommentemért)

Szándékosan nem csak az öntudatra hegyeztem ki, hanem azt írtam, hogy „érdekelni kezd a múltja, foglalkoztat, hogy mi történik a háttérben, milyen az utánpótlás stb.”
Szerintem ebben semmi különleges nincs, ez a legtöbb szurkolóval így van.

brazilfan
Jugador d'estrella

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Petr » 2018.07.14. 11:29:46

Kérdőre vonod a szurkolói identitását, majd védekezel, hogy a kérdés költői. Mégis mit vártál?
LA VIDA HISPÁNIA BLOG | LA VIDA HISPÁNIA FB
- a spanyol foci háttere.

Petr
Entrenador del Barça

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Samper » 2018.07.14. 11:19:39

Pillanatnyilag örülök, hogy túl sok név van forgalomban és nem mániákusan hajtunk valakit, akivel aztán pofára esünk, vagy mérhetetlenül megzsarolnak. A saját utánpótlással kapcsolatban tavaszig jó volna leállni. Az A-ban ott van Samper és Alena - meglátjuk, mi lesz velük. A B meg csupa egykorú srácból áll - tavaszig úgyse lehet megmondani, hogy melyikük érik meg előléptetésre.

Samper
Director del Fútbol

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: visca el barca » 2018.07.14. 11:15:52

brazilfan írta:Költői kérdés volt, úgyhogy nem kell harapni. Ha komolyan szurkolunk egy csapatnak, akkor szerintem óhatatlanul azonosulunk is vele, érdekelni kezd a múltja, foglalkoztat, hogy mi történik a háttérben, milyen az utánpótlás stb.

innen, 2000 km-ről biztos átérzed a katalán öntudatot (ha barcelonában élsz akkor bocsánatot kérek a kommentemért)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: brazilfan » 2018.07.14. 11:14:22

visca el barca írta:
brazilfan írta:Ha nálad ez nem számít, akkor miért drukkolsz a Barcelonának?

semmi közöd nincs hozzá ki miért szurkol a csapat. én se a katalán öntudat miatt kedveltem meg őket 20 évvel ezelőtt.

Költői kérdés volt, úgyhogy nem kell harapni. Ha komolyan szurkolunk egy csapatnak, akkor szerintem óhatatlanul azonosulunk is vele, érdekelni kezd a múltja, foglalkoztat, hogy mi történik a háttérben, milyen az utánpótlás stb.

brazilfan
Jugador d'estrella

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: visca el barca » 2018.07.14. 10:52:53

brazilfan írta:Ha nálad ez nem számít, akkor miért drukkolsz a Barcelonának?

semmi közöd nincs hozzá ki miért szurkol a csapatnak. én se a katalán öntudat miatt kedveltem meg őket 20 évvel ezelőtt.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: brazilfan » 2018.07.14. 10:28:36

Grimaldo írta:
brazilfan írta:Nem tudom, hogy Abidal ennyire túlbuzgó-e vagy a francia válogatott világbajnoki szereplésének köszönhető, de Rabiot és Kanté esetleges megszerzésével annyira elfranciásodna a csapat, mint amennyire elhollandosodott korábban (annak nem lett jó vége).
Jó lenne nem elfelejteni, hogy eredetileg ez egy spanyol-katalán csapat, és saját nevelésű srácok is vannak a világon.

De komolyan mit számít a nemzetiség ? Mert nálam semmit ,inkább nézem a világklasszis Kantét mint egy saját nevelést aki elvan veszve és csak amiatt van a keretben ,mert ő saját nevelés/katalán.

Közhely, de a Barcelonánál mindig fontos szempont volt a katalán háttér, öntudat. Ha nálad ez nem számít, akkor miért drukkolsz a Barcelonának? Egy rakás csapat van még, ahol klasszisokat láthatsz.

brazilfan
Jugador d'estrella

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sinya22 » 2018.07.14. 10:23:56

mess2009 írta:-védelem: a jobb szél évek óta megoldatlan. SR. kényszer, Semédo nincs igazán be-játszatva.

Semedo szerintem hosszú távú megoldás,én jhv-t biztosan nem vennék. Az első szezonja is bőven jó volt,pedig kétszer is megsérült hetekre,emiatt nem szorult ki Roberto a kezdőből,aki a szezon végére szét is esett azért. Az pedig hogy SR mennyire kényszer nem tudom,Mascherano beütése van az egésznek,kezdetben ő is csak kényszer hátvéd volt,aztán meg szezononként 1 meccset játszott az eredeti posztján,azt meg elég rosszul :D Én sokat nem tennék arra hogy Roberto lesz még kp nálunk,néha beugorhat,de nézve a neveket már nem csak mennyiségben de akár minőségben is meglehetünk. Sergi meg versenyezhet Semedoval,de sajnos vagy nem sajnos le fog maradni :D
Sinya22
Entrenador del Barça

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cestus » 2018.07.14. 10:01:53

mess2009 írta:az itt emlegetett emberek közül Hazard a világ egyik legjobb formában lévő támadója a megszerzése - álom!

Coutinho, és valamelyest Messi is hozzá hasonló játékosok. Miért hoznánk ide egy harmadik tízest, amikor már van nálunk kettő? Miért klónoznánk le egy játékost még kétszer a kezdőbe ahelyett, hogy valaki olyat hoznánk, aki a játék más elemeiben tud kimagasló teljesítményt nyújtani, és ezáltal sokoldalúbb, kevésbé kiszámítható játékunk lenne?

Amúgy sem eszik olyan forrón a kását, ahogy leírtátok páran. Coutinho, Dembélé, Semedo, Mina, Paulinho, ezek jó igazolások voltak szerintem, és Rabiot is az lenne. Bár Bartoékat lehet utálni sok minden miatt, az utóbbi két transzferablakban nem végeztek rossz munkát, és összességében jóval erősebb kerettel mehetünk neki ennek az idénynek, mint az előzőnek, ha még Rabiot-t is behúzzuk.
"It is what it is."

Cestus
Director del Fútbol

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: mess2009 » 2018.07.14. 09:56:22

az a baj, hogy nem ismerjük Valverde elképzelését a jövő évi csapatról, így nehéz hozzászólni az érkező és a keresett új emberek ügyéhez.
ahogy látom mindhárom csapatrészre ráférhet az átalakítás.
-Kapusok: Cliessennel mi van ? megy vagy marad?
-védelem: a jobb szél évek óta megoldatlan. SR. kényszer, Semédo nincs igazán be-játszatva. középen a Pique-Umtiti páros rendben, Lenglet, majd meglátjuk.... a cseresor a levegőben, Yerri M. jöttés megy?! Vermalen vagy van, vagy sérült...bal oldalon Alba rendben Digne egyre lejjebb tornázza magát a kevés játék miatt(szerintem) és elmenőben?
-Középpálya: Coutinho, Busi, Rakéta rendben. az új Brazil egy kérdőjel, különösen ha Valverde eddigi beépítési módszerét nézem, lehet hogy fél évig padoztatja..? a többi lehetőség vagy gyenge, vagy éppen az eladásukon görcsölnek.
- támadó szekció. a Suarez-Messi duót rendben lévőnek kell tekinteni(kiket ha nem őket??) bár Suarez tavalyi szereplése engem nem nyugtat meg. az oda szánt cserék harmat gyengék (Paco, Vidal) Dembélé pedig sajna szintén egy nagy kérdőjel, a VB.-n gyak. szóhoz sem jutott az itteni szereplése csak ígéret.
az itt emlegetett emberek közül Hazard a világ egyik legjobb formában lévő támadója a megszerzése - álom!
Kantét figyeltem a VB.- a posztja egyik legjobbja, bőven elférne nálunk, a leg gyengébb a háromból sajna Rabiot ezért aztán valószínű őt sikerül idehozniuk.

mess2009
Director del Fútbol

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Grimaldo » 2018.07.14. 09:45:12

brazilfan írta:Nem tudom, hogy Abidal ennyire túlbuzgó-e vagy a francia válogatott világbajnoki szereplésének köszönhető, de Rabiot és Kanté esetleges megszerzésével annyira elfranciásodna a csapat, mint amennyire elhollandosodott korábban (annak nem lett jó vége).
Jó lenne nem elfelejteni, hogy eredetileg ez egy spanyol-katalán csapat, és saját nevelésű srácok is vannak a világon.

De komolyan mit számít a nemzetiség ? Mert nálam semmit ,inkább nézem a világklasszis Kantét mint egy saját nevelést aki elvan veszve és csak amiatt van a keretben ,mert ő saját nevelés/katalán.

Grimaldo
Jugador d'estrella

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kovbal88 » 2018.07.14. 08:14:52

A francia vonallal nincs baj, mert pl Kante erősítés lenne. De kizárt, hogy ezek megszerzik, pláne jó áron. Az nem munka, hogy Dél-Amerikából hozunk ismeretlen játékosokat, drágán. Illetve kivásárolunk játékosokat. Vagy,hogyha nem kell Mina egy ilyen erős vb után nem tudják jó áron elpasszolni.

A vezetőség tönkreteszi a klubot, bár mivel nincs senki felháborodva és a tavalyi év se lett volna rossz, ha nincs a vereség a bajnokságban.
Igazából a zsinórban három Real Bl az ami zavar, miközben elvileg nekünk jobb csapatunk van.
Elől a Barca mögötte a Real Madrid!

Kovbal88
Entrenador del Barça

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: brazilfan » 2018.07.14. 06:07:28

Nem tudom, hogy Abidal ennyire túlbuzgó-e vagy a francia válogatott világbajnoki szereplésének köszönhető, de Rabiot és Kanté esetleges megszerzésével annyira elfranciásodna a csapat, mint amennyire elhollandosodott korábban (annak nem lett jó vége).

brazilfan
Jugador d'estrella

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
39178 hozzászólás • Oldal: 161 / 1568 • 1 ... 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164 ... 1568

Vissza: Barca Háttér - Múlt és Jövő