Todibo vs. Internazionale
This is what jean clair Todibo did last night , man , I swear he’s 19 yrs old great great quality , i hope he stays with us 😍😍😍🔴🔵#Todibo pic.twitter.com/HKAC1uVkNr
— “ (@Killua7Z7) December 11, 2019
Moderátorok: palesz77, PCsabi, MatyiG, Slither, Enrique, Andris, ozsimiki, miihii, Tim, Drigo
Tomix354 írta:Nervo írta:Remélem jövőre lesz annyi esze Abiéknak, hogy ajánlatott fognak tenni a kis Kluivertért is.
Őt már elvitte a Roma, nem?
Nervo írta:Remélem jövőre lesz annyi esze Abiéknak, hogy ajánlatott fognak tenni a kis Kluivertért is.
Tomix354 írta:Barcelona are trying to close the signing of Adrien Rabiot but the Catalan club are running into a wall. PSG have no intention to sell the player this summer, even if that means he could join for free in 2019. [marca]
Kezdődik
Tomix354 írta:Barcelona are trying to close the signing of Adrien Rabiot but the Catalan club are running into a wall. PSG have no intention to sell the player this summer, even if that means he could join for free in 2019. [marca]
Kezdődik
Kezdődik
Samper írta:Ha Cillesent, Minat, Paulinhot nyereséggel adjuk el, akkor belefér, hogy másokon meg veszítsünk. Annál is inkább lényeges az eladás, mert kölcsön esetén még a bérük egy részét is nekünk kell fizetni. Ezért ne rágódjunk az eladási árakon, mert kiscsapat aligha vállalja a távozók magas bérét.
davi10 írta:Az NSO a Mundora hivatkozva azt írja, hogy Mino Raiola nálunk járt és beajánlotta Pogbát, aki nyitott lenne a váltásra.
Pogbát egy eléggé túlértékelt játékosnak tartottam mindig is, nem szívesen látnám itt.
De nem biztos, hogy miatta járt itt Raiola, mert Ő képviseli Kantét is, akire elvileg rámegyünk.
Vagy csak megint a kis Xavi Simons-t csábítja
visca el barca írta:brazilfan írta:Költői kérdés volt, úgyhogy nem kell harapni. Ha komolyan szurkolunk egy csapatnak, akkor szerintem óhatatlanul azonosulunk is vele, érdekelni kezd a múltja, foglalkoztat, hogy mi történik a háttérben, milyen az utánpótlás stb.
innen, 2000 km-ről biztos átérzed a katalán öntudatot (ha barcelonában élsz akkor bocsánatot kérek a kommentemért)
brazilfan írta:Költői kérdés volt, úgyhogy nem kell harapni. Ha komolyan szurkolunk egy csapatnak, akkor szerintem óhatatlanul azonosulunk is vele, érdekelni kezd a múltja, foglalkoztat, hogy mi történik a háttérben, milyen az utánpótlás stb.
visca el barca írta:brazilfan írta:Ha nálad ez nem számít, akkor miért drukkolsz a Barcelonának?
semmi közöd nincs hozzá ki miért szurkol a csapat. én se a katalán öntudat miatt kedveltem meg őket 20 évvel ezelőtt.
brazilfan írta:Ha nálad ez nem számít, akkor miért drukkolsz a Barcelonának?
Grimaldo írta:brazilfan írta:Nem tudom, hogy Abidal ennyire túlbuzgó-e vagy a francia válogatott világbajnoki szereplésének köszönhető, de Rabiot és Kanté esetleges megszerzésével annyira elfranciásodna a csapat, mint amennyire elhollandosodott korábban (annak nem lett jó vége).
Jó lenne nem elfelejteni, hogy eredetileg ez egy spanyol-katalán csapat, és saját nevelésű srácok is vannak a világon.
De komolyan mit számít a nemzetiség ? Mert nálam semmit ,inkább nézem a világklasszis Kantét mint egy saját nevelést aki elvan veszve és csak amiatt van a keretben ,mert ő saját nevelés/katalán.
mess2009 írta:-védelem: a jobb szél évek óta megoldatlan. SR. kényszer, Semédo nincs igazán be-játszatva.
mess2009 írta:az itt emlegetett emberek közül Hazard a világ egyik legjobb formában lévő támadója a megszerzése - álom!
brazilfan írta:Nem tudom, hogy Abidal ennyire túlbuzgó-e vagy a francia válogatott világbajnoki szereplésének köszönhető, de Rabiot és Kanté esetleges megszerzésével annyira elfranciásodna a csapat, mint amennyire elhollandosodott korábban (annak nem lett jó vége).
Jó lenne nem elfelejteni, hogy eredetileg ez egy spanyol-katalán csapat, és saját nevelésű srácok is vannak a világon.
brazilfan írta:Nem tudom, hogy Abidal ennyire túlbuzgó-e vagy a francia válogatott világbajnoki szereplésének köszönhető, de Rabiot és Kanté esetleges megszerzésével annyira elfranciásodna a csapat, mint amennyire elhollandosodott korábban (annak nem lett jó vége).
Vissza: Barca Háttér - Múlt és Jövő
Jelenlévő fórumozók: palesz77 valamint 2 vendég
Impresszum | Foci EB 2016 © 2003 - 2019, www.eurobarca.hu |