Denis Suárez nem akar távozni

Nem érti az eligazolásáról szóló híreket | A Barçában akar befutni

Denis Suárez iránt élénken érdeklődik az olasz Napoli együttese, ahol Maurizio Sarri vezetőedző méységet adna a keretének, ám a játékos úgy nyilatkozott a katalán ‘El Mundo Deportivo’ napilapnak, hogy esze ágában sincs távozni. 

Amint arról beszámoltunk, a Napoli akár mát a télen tárt karokkal várná a spanyol játékost, aki támadóként és középpályásként is bevethető. Az olasz klub elnöke, Aurelio de Laurentis a nyilvánosság előtt sem tagadta, hogy ha esélye lesz megszerezni a játékost, úgy Suárez Nápolyban fog kikötni.

Ezekre a híresztelésekre reagált Denis Suárez egy, az ‘El Mundo Deportivónak’ adott interjújában: „Nem tudom, honnan származnak ezek az információk. Egy biztos: nem tőlem. Én itt szeretnék maradni. A nyáron a társak közül sokan győzködtek, hogy maradjak, én pedig úgy döntöttem, hogy a Barçában szeretnék kiteljesedni. Az az érzésem, hogy akármit is teszek a pályán, mégis a piacon vagyok… Nem tudom, hogy a klub áll-e ennek a hátterében, nem beszéltem erről senkivel sem.”

„Mint már mondtam: nem beszéltem senkivel sem az egyesület részéről, mert sosem akartam távozni. Mégis mindig azt látom, hogy hány csapattal állok tárgyalásban…” – fejezte be Suárez, akinek a szavaiból érződik, hogy nem elégedett a helyzetével.

Noha a katalán egyesület hivatalosan nem foglalt állást az ügyben, nem elképzelhetetlen, hogy a klub egy jó ajánlat esetán rábólintson Denis Suárez távozására, ugyanis a bérköltségek igencsak elszálltak az első keretnél, ráadásul a középpálya rendkívül telített.

Ennek ellenére Suárez téli távozására igencsak csekély esély mutatkozik, hiszen pótolni is kellene, ráadásul maga a játékos sem akar távozni.