Rafinha: „Most ismét a Barça játékosa vagyok”

Az Internazionale nem veszi meg végleg | Maradt volna Olaszországban

Rafinha Alcántara az elmúlt fél évet az olasz Inter együttesében töltötte, melynek 35 millió eurós opciós joga is volt a megvásárlására. Az olaszok azonban inkább a belga Radja Nainggolan megvétele mellett döntöttek, így Rafinhának vissza kell térnie Barcelonába. A brazil középpályás csalódottságát fejezte ki a döntés kapcsán a ‘Lancenet’ médiumnak, ám hozzátette, hogy már csakis a Barçára a koncentrál. 

Nagyon jól éreztem magam az Internazionaléban, azt gondoltam, hogy miután kivívtuk a BL-indulást, maradhatok is majd, de sajnos nem így alakult. A labdarúgás üzlet is, így nem mindig teljesülnek a vágyaid. Egy újfajta futballt és egy új nyelvet kellett megtanulnom a tél óta, szenzációs tapasztalat volt ez a számomra. Az volt a legfontosabb a számomra, hogy játékperceket kapjak a sérülésem után, a szurkolók és a játékostársak pedig fantasztikusan fogadtak. Tudtam, hogy hamar alkalmazkodni tudok majd az új kultúrához, ebben jó vagyok. Ami a jövőt illeti, most ismét a Barcelona játékosa vagyok, és ugyan nem beszéltem még a klubbal, de az a tervem, hogy július 11-én jelentkezem majd edzésre az előszezon kezdetekor. Hogy utána mi történik, az természetesen még a jövő zenéje.

Kifejeznéd egy póló formájában, hogy a Barcelona szerelmese vagy? Vagy csak egyszerűen otthon hordanál egy kényelmes, de Barçás felsőt? Akkor rendeld meg az alábbi ‘Baaarca!’ pólót akár több színben is az Eurobarça Shopban!