Munir nem zárja ki a barcelonai folytatást

A játékos szívesen játszana újra a Camp Nouban | A sorsa a távozók és az érkezők függvénye

Bár a brazil Willian továbbra is a Barcelona célkeresztjében van a különböző sportlapok szerint, Munir nemsokára visszatér Barcelonába az Alavesnél töltött kölcsönjáték után, és nem zárkózik el attól sem, hogy a Camp Nouban folytassa nyártól.

Munir két szezont töltött kölcsönben, először a Valenciában, majd a mögöttünk hagyott szezonban a Deportivo Alavesnél játszott, azonban még mindig szerződés köti a Barcelonához, ami 2019 júniusáig tart. Azt reméli, hogy szerepel Ernesto Valverde tervei között az első csapatnál, de a klub még nem szólalt meg a játékos jövőjét illetően.

Egyelőre minden forgatókönyv lehetséges a távozók és erősítések függvényében. Az is elképzelhető, hogy a távozók között találja magát, hiszen csatárposztokon nem szűkölködik a Barcelona, melynek egyébként is bevételre van szüksége az erősítések miatt. Ennek ellenére Paco Alcácer távozása esetén az sem kizárható, hogy a kerettel kezdi meg az új szezont, hiszen a spanyol távozásával Luis Suárez mögött senki sem lenne bevethető a középső támadó posztján.

Mindenesetre Munirnak nem kell sietnie döntésével a fent felsoroltak miatt, és a saját nevelésű labdarúgó minden bizonnyal a Barçával kezdi is meg a felkészülést. Amint arról beszámoltunk, Ernesto Valverde vezetőedző csütörtökön vezényli majd le az új szezon első tréningjét.

Így játszott Munir az Alaves színeiben: