Malcom ügynökei már Barcelonában

Egyre közelebbinek tűnik a transzfer létrejötte | 21 éves brazil szélső, a Bordeaux játékosa

A klubhoz közel álló Gerard Romero sportkommentátor szerint Malcom ügynökei nagyjából két órával ezelőtt megérkeztek Barcelonába, miután még az éjjel a katalán főváros felé vették az irányt. Ezt az értesülést időközben megerősítették madridi sajtóorgánumok is. 

Amint arról már beszámoltunk, Malcom egy utolsó utáni manőver részeként Róma helyett a Barçához kerülhet. Ugyan olyan információk is napvilágot láttak, hogy ezzel a Barcelona csak a szintén brazil Willian átigazolási díját akarja csökkenteni, nyomást gyakorolva a Chelsea egyesületére, ám ez onnantól kezdve kizártnak tekinthető, hogy Malcom ügynökei kedd reggel megérkeztek Katalóniába, hogy a Barcelonával tárgyaljanak.

Amint az ismeretes, a 21 éves támadó ügyében a Bordeaux és az AS Roma már mindenben megegyezett, amikor közbelépett a Barça, így a játékos nem utazott el Olaszországba az orvosi vizsgálatokra, mert a katalán egyesületet preferálná a két csapat közül. Amennyiben megegyeznek a felek, úgy Malcom 40 millió euró körüli összegért öltözhet gránátvörös-kékbe.