Mina: „Egy napon talán még újra találkozunk”

Elbúcsúzott a klubtól és a szurkolóktól

Yerry Mina ugyan csak bő fél évet töltött Barcelonában, most, hogy távozott az Evertonba, vette a fáradtságot, és egy búcsúlevelet közölt az Instagram oldalán, megköszönve ezt az időszakot mindenkinek. 

Mina ebben a levélben elismeri, hogy keveset játszott, de szerinte így is sokat tanult. A visszatérés esélyét pedig nem zárta ki, amely 60 millió euróért esetleg megvalósulhat a jövőben.

„Ideje, elbúcsúznom. Csak nyolc hónapot töltöttem itt, de egy olyan klub, mint a Barça, egyike a világ legnagyobbjainak, és Barcelona, egy csodálatos város, örökké a szívedbe lopják magukat. Azon túl, hogy keveset játszottam, lehetőségem volt rá, hogy a legjobbaktól tanuljak. Egy csodálatos emberi közösséget hagyok magam mögött, amely nyitott karokkal fogadott az első naptól kezdve, és segítettek a beilleszkedésben. Társak, szakmai vezetés, elnök, elnökség, szakmai vezetés, és a klub dolgozó… mindannyian folyamatosan odafigyeltek rám. Valóra vált az álmom, hogy gránátvörös-kékben játsszak a Camp Nouban, érezzem a közönség szeretetét, mind a pályán, mind azon kívül. Most az következik, hogy járjam a magam útját, és ki tudja, egy napon talán még újra találkozunk.

A családomnak és a társaimnak azt fogom mondani:

Força Barça, és köszönet mindenért!”

Mindenképpen beruháznál egy Barçás ereklyére? Akkor az Eurobarça Shop pontosan a te tereped, ahol megrendelheted az alábbi ‘Tots units fem forca’ pólót is!