Rafinha: végleges transzfer vagy marad

A Betis trénere elismerte a sevillai klub érdeklődését a játékos iránt

Rafinha Alcántara a Real Betis kiszemeltje a középpálya megerősítésére, ám ahogy arról szerdán beszámoltunk, a klub a ‘Sport’ sportnapilap értesüléseivel ellentétben kölcsön már semmiképpen sem adná, mert Ernesto Valverde vezetőedző számítana rá a következő idényben. 

Mindez azt jelenti, hogy Rafinha vagy végleg távozik a Barçából idén nyáron, és azonnali pénzt lát belőle a katalán egyesület, vagy marad, és gyarapítja Ernesto Valverde edző variációs lehetőségeinek a számát a középpályán. Gyakorlatilag erről számoltak már be egybehangzóan a megbízható sajtóértesülések az elmúlt két napban, valamint ezt erősítette meg közvetett módon Quique Setién, a Real Betis vezetőedzője is, aki a játékos dicséretével elismerte a sevillai klub érdeklődését.

Rafinha nagyon sok dolgot tudna adni nekünk, mert tökéletesen érti azt, amit játszunk. Topjátékos, aki egyértelműen illene a játékstílusunkba. Már így is nagyon magas színvonalú a keretünk, de ha sikerülne őt leigazolnunk, úgy nem férhet kétség ahhoz, hogy tovább erősödnénk.