COPE: Munir megállapodott a Sevillával

A spanyol támadó két szerződéshosszabbítási ajánlatot utasított vissza

Az FC Barcelona támadójának, Munir El Haddadinak a nyáron lejár a szerződése a katalán csapattal, így január elseje óta szabadon tárgyalhat bármely klubbal. A hírek szerint nem fogja meghosszabbítani a kontraktusát, a ‘Cadena Cope’ értesülései alapján Munir a Sevillával már meg is állapodott.

A szezon során a katalán klub már kétszer is megpróbálta meghosszabbítani Munir szerződését, de a spanyol támadó mindkétszer elutasította azt. A ‘COPE’ sajtóértesülései szerint a játékos már előzetesen meg is állapodott a Sevillával. A csatárt más klubok is megkörnyékezték, mint például a másik andalúziai klub, a Real Betis, ahogyan több Premier League-együttes is. Azonban erről hallani sem akart Munir, hiszen Spanyolországban szeretne maradni.

A hírek szerint a spanyol támadó így nyáron ingyen távozhat Barcelonából Sevillába. Munir a nyáron tért vissza a katalánokhoz, miután nagyszerű teljesítményt nyújtott az Alavés csapatában. Valverde nem sok lehetőséget adott a csatárnak egyelőre. Az ősszel mindössze 400 percet töltött a pályán, és két gólt tudott szerezni.