Hat hónappal korábban érkezhet Todibo

Még ma le kell zárniuk a tárgyalásokat

Francia és katalán lapértesülések alapján az FC Barcelona nagyon közel áll ahhoz, hogy a Toulouse középhátvédje, Jean-Clair Todibo – aki előzetesen nyáron érkezne ingyen – még a mai nap folyamán csatlakozzon a katalánokhoz a fejlődése érdekében.

Miután a Barcelona ingyen megszerezte a nyártól Todibót, a francia klub kizárta a középhátvédet a csapatból, sőt, még edzeni sem engedik a csapattársakkal. A Barça így jelenleg minden erejével arra összpontosít, hogy sikerüljön megállapodásra jutni, és már a mai naptól kezdve az ő birtokukban legyen Todibo játékjoga.

A katalán klub természetesen nem akarja, hogy fél évet vesztegeljen a francia védő, ezért az a céljuk, hogy még ma megkössék az üzletet. A Toulouse elnöke először hallani sem akart erről, mert dühös lett, miután kiderült, hogy ingyen távozik a csapattól a játékos. Azonban most már végre folynak a tárgyalások, és a Barça 2-3 millió euróért cserébe megszerezheti a Todibót még ma.

Amennyibe sikerül nyélbe ütni az üzletet, a hírek alapján a francia védő a szezon hátralévő részében a Barça B-be fog csatlakozni, hiszen az első csapatban Murillo érkezésével és Vermaelen felépülésével négy középhátvéd már van. Ha a B-ben és a nyáron jól teljesít, a következő szezonban már a nagy csapatnál fog játszani. Egy biztos: a katalánoknak már csak néhány órájuk maradt, hogy véglegesítsék a transzfert.